• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'da öğrenim kredisi çekip okuyacak arkadaşlar..

anthemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
389
1
96
İstanbul
2010 yılında össye giricek arkadaşlar.Kazandığınızda devletten öğrenim kredisi alarak okumayı düşünüyormusunuz?
Eğer böyle bir düşünceniz varsa burada paylaşalım ben düşünüyorum ama artılarını veya eksileri tam olarak hesaplamadım birbirimize destek olalım hihoyyyt

geri ödemesi okul bitince ssklı bir işe girdiğinde oluyor.
onada 2 yıl müddet veriyolar diye biliyorum ama onun dışında fazla bi bilgim yok

ikinci sene almak istesem vermiyorlarmı okul başlangıcında ilk senendemi alabiliyoruz sadece bunları bilmiyorum fiyatta değişmiyomuş sabitmiş onu biliyorum

aklınız varsa bulaşmayın.!.kimse sizin işinize girmenizi beklemiyor valla geri ödeme için.zati okul bitince hemen işe girme hayalleride kurmayın.bana allahtan katkı kredisi çıkmadı sadece öğrenim çıktı.2,5 yıl 2970 lira aldım ,2006da bitti, 2008dede 4000 lira 3er aydan 7 taksitte ödedim.hatta ben 1500 lirayı harcayamamıştım.ilk 2 taksidimi öyle yatırdım..yerken güzelde öderken haşırtt!6 milyarı 10 küsur milyar olarak ödeme gücünüz varsa buyurun tabi..

Back