Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart 2010'da Bolluk Bereket

balik53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
116
1
:nazar:vallahi,samimiyim,sans ,bolluk,bereket,zenginlik,seyahat,iyimserlik,bu nimetlerden
2010 da allahin,izniyle butun baliklar yararlanacagiz bir az daha sabir .
kendinizi bu genisleme,buyume,senesine ,hazirlayin.hepimizin sansi saglikla bol olsun.

:dance::teytey::sm_cool:sevgili baliklar 1998 1999 yillari en guzel yillariniz degilmiydi 12 sene geriye gidin
ve o seneleri hatirlayin eminimki o seneler en guzel evrenden odullendirilmis
yillarinizdi,allahin izniniyle 2 sene sonra jupiter gezegeni baliklara misafir geliyor
beraberindede,sans ,kismet,bereket,hepsini beraberinde getiriyor her 12 senede
gelen bu kismeti sakina a kacirmayin unutmayin sevgili baliklar 2010 da.etkisi
2011 in sonuna kadar devam edecek yasadik baliklar.

:dance::teytey::sm_cool:sevgili baliklar 1998 1999 yillari en guzel yillariniz degilmiydi 12 sene geriye gidin
ve o seneleri hatirlayin eminimki o seneler en guzel evrenden odullendirilmis
yillarinizdi,allahin izniniyle 2 sene sonra jupiter gezegeni baliklara misafir geliyor
beraberindede,sans ,kismet,bereket,hepsini beraberinde getiriyor her 12 senede
gelen bu kismeti sakina a kacirmayin unutmayin sevgili baliklar 2010 da.etkisi
2011 in sonuna kadar devam edecek yasadik baliklar.

astroloji ile mi ilgileniyosunuz bu konuda bilgileriniz var mı?ben balık degilimde ilgimi çekti oyuzden sordum.

:1rolleyes:evet sevgili ayca 27
astrolojiyi cok seviyorum genelde balik burclarinin gelecegini devamli arastiriyorum bu edindigim
size aktardigim bilgiler cok iyi kaynaklardan okudugum yorumlardir,ama her 12 sene jupiter bir burca
gelir bu sene oglaklarda seneye kovalarda 2010 senesi de baliklarda geldimi eli dolu gelir onun icin bu
bilgilerimi bilmeyen baliklarala paylasmak istiyorum yalniz bir sey daha var jupiter o burca geldigi vakit
her seyi o kadar genisletirki farkinda olmadan sebebsiz cok kilo alirsiniz,onun icin baliklar dikkat 2010 da sismanlama tehlikesi var siz istemeseniz bile,,saygilarimla sevgili ayca,

cok kotu gunler yasadim gecmiste artik biraz gulme zamani banada gelmedimi hepimize saglik dolu bir yil olur ins

insallah ozlemcigim bu sene baliklarin dilek dileme senesi her 12 senede bir gelen bu dilek dileme senesinde,bol bol dilek dile insallah butun dileklerin kabul olunur ve 2010 senesini bekle bak goreceksin
her sey cok guzel olacak umitlerini hic yitirme umitlerine umit kat onlari besle ki buyusunler saglickla kal.

a.sa.ssüprizzzzzsevgili saricicek koclar balik burcundan sonra sizler 2011 senesinde jupiter gezegenini konuk edeceksiniz bu gezegen her 12 senede burclarimiza ugrar
bu sene oglaklarda,seneye kovalarda,2010 da baliklarda 2011 de koclarda boyle siradan gider ta obur 12 sene sonrasina kadar devam eder,o jupiter ne zaman yukselen burcunda
da oldugu vakit yine guzel etkiler alirsin. saglicakla kal.:1rolleyes::dance::teytey::teytey:

bende bu sene surekli dua ediyorum aptala malum mu olurmus ne :))))))) insallah duyulur dualarimda kabul olur valla son 5 yildir canima TAKKKKKKKKKK etti hayat artik yuzume gulsun ya

Bu şanssızlık sadece bende mi yoksa tüm balıklarda mı var diye düşünüyorum..Her işim zor hallolur..Hatta hallolmaz..Son iki senedir özellikle iş konusunda çok kısmetsizim..Allah İnşallah bol bereketli kazançlar, çalışmaktan mutlu olacağımız işler, mutluluk, huzur ve ölene kadar sağlıklı yaşamayı nasip eder. Her işimiz kolayca hallolur ömrümüzün sonuna kadar maddi manevi sıkıntı çekmeyiz..( diledim işte bakalım olacakmı 2010 da yerimseniben

:1rolleyes:evet sevgili ayca 27
astrolojiyi cok seviyorum genelde balik burclarinin gelecegini devamli arastiriyorum bu edindigim
size aktardigim bilgiler cok iyi kaynaklardan okudugum yorumlardir,ama her 12 sene jupiter bir burca
gelir bu sene oglaklarda seneye kovalarda 2010 senesi de baliklarda geldimi eli dolu gelir onun icin bu
bilgilerimi bilmeyen baliklarala paylasmak istiyorum yalniz bir sey daha var jupiter o burca geldigi vakit
her seyi o kadar genisletirki farkinda olmadan sebebsiz cok kilo alirsiniz,onun icin baliklar dikkat 2010 da sismanlama tehlikesi var siz istemeseniz bile,,saygilarimla sevgili ayca,

Benimde cok ilgimi cekti acaba yengec burclarının şanslı yılları ne zaman bu arada kovalar 2009 yılında şanslı olacak demişsiniz benim yükselenimde kova acaba banada etkisi vurabilirmi?:

sevgili kamelya tabiki yukselenine etkisi olacak sen bu seneden itibaren bu etkileri hissedeceksin, genislemeye ,basliyacaksin zaten derlerki en sansli burc [sans] uzerinden soyluyorum kovalardir.
bir astrolog soylemisti kovalar parayi aramaz ,para onlari arar bulur, ve ben buna katiliyorum tanidigim cok kovalar var sans hep onlarla beraber zorluk yasamadan sans onlari buluyor dilerimki sans hep yaninda olsun 2008 senesinde neyi ,dusunur ve hayal ederseniz [kovalar]icin.onumuzdeki yillarda onun gerceklestigini goreceksiniz.sevgilerimle.

sevgili kamelya tabiki yukselenine etkisi olacak sen bu seneden itibaren bu etkileri hissedeceksin, genislemeye ,basliyacaksin zaten derlerki en sansli burc [sans] uzerinden soyluyorum kovalardir.
bir astrolog soylemisti kovalar parayi aramaz ,para onlari arar bulur, ve ben buna katiliyorum tanidigim cok kovalar var sans hep onlarla beraber zorluk yasamadan sans onlari buluyor dilerimki sans hep yaninda olsun 2008 senesinde neyi ,dusunur ve hayal ederseniz [kovalar]icin.onumuzdeki yillarda onun gerceklestigini goreceksiniz.sevgilerimle.

Canım cok tşk ederim degerli yorumların için...İNŞ herkes için 2009 senesi bolluk ve bereket içinde gecer..a.s.

X