- 22 Ocak 2008
- 8.751
- 8.664
- 723
- Konu Sahibi dadlu_qirl
-
ayy ne güzel Allah tamamını erdirsn cnm bizde senin durumuna gelcez inşallah :Saruboceq:
sonuçta hepimizin ortak konusu evlilik snada uygn cnm zemuszemus
inşallah canım sizde geleceksiniz o günlere
nişanlanlılık çok güzel bir duygu
Allah herkese sevdiğiyle olmayı nasip etsin inşallah:asigim:
Ayy ayyy ayy herkese simdiden hayirli olsun.
Bende ailemle insaAllah mart gibi tanistirmayi düsünüyorum daha dogrusu istemeye gelecekler.
ben daha onun ailesinden kimse ile tanismadim, tanismamda bize gelmeden önce. Annesi okadar sabirsizki beni tanimakta, illakki karsi karsiya gelmek istiyor. Sizlerinde basinda vaarmi böyle bir durum?
Okadar heycanliyimki herhalde ogün geldiginde ben düsüp bayilirim
Ocak 23 te istenicem
Ocak 30 da Sözleniyorum.
ay neguzel sımdıden hepınıze hayırlı olsun benımde bu yıl içinde söz nişan evlılık hepsı bırer ay aralıklı olucakmıs ama zamanı bılmıyorum
herkese hayırlı olsun inş istemeler sözlenmeler opuyorumnanaktan:asigim:
vavv süper... belirli olması çok güzel. opuyorumnanaktan mutluluklar dilerimm
ooo Topigimiz gittikçe şenleniyoo kızlarrr başkaa sözlencekk istencekk yokmu bakemmmm delikafadulden
bu aradaa bütün sözlenicek istenicek arkadaşlarımaaa Hayırlısını diliyorummm daha bi sözümüz filan olsun resimde paylaşcazzz görmezsek olmaz ama dimi :dance:
ayrıcaa Hejar12 canım sende tabiki katılabilirsin aramızaaa :lepi: hihoyyyt
hepimizin hedefi evlenmek degilmii sonuçtaaa amaç mutluluklarımızı beraber paylaşıp sorunlarımızı beraberr çözmekk hepinizi seviyorum.. :kedi::dance:
ufukta gözüküyor ya gerisini takma kafana. sana da hayırlı olsun. çok çok mutlu olun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?