• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yılında istenicek sözlenicek kızlarrr burayaa bakimm :)

dadlu_qirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
648
0
96
İstanbul
evet kızlarrr 2010 yılında istenicek herkez yazsın.sabretces beklicez o gün gelicek ..biz gene bu topikte beraber olcazzz:içelim: sohbet etces bildiklerimizi bilmeyenlerle paylaşcaz..
sevinçlerimizi hüzünlerimizi..yardımlaşcazz gülcez eylencezzzzz ..:teytey:

ßenim aşkımın ailesi haziranda tanışmaya gelcek kadınlar..kasımdada istemeye gelceklerr inş. sözlencezzz ya sizz ? :Saruboceq::asigim::nazar:

hayırlı olsun canım:) biz sözlendik bayramda hepimizin yaşaması gereken çok güzel apayrı bir heyecan ..onun ailesiyle tanışmak , ailenle tanıştırmak anlatılamaz güzellikte şeyler bunlar :kedi: 2010 da düğünümüz olcaktı fakat kısmet değilmiş askerlik yüzünden ertelendi şimdilik akannehir

Kızlar bende 2010 da sÖz nıŞan ve dÜĞÜn tayfasına katılıcam kısmetse
sevgılım askerde teskere dÖnÜŞÜ hızlı bır Şekılde sÖz ve yada nıŞan arkasındanda dÜĞÜn olacak bakalım hele bı o gelsınde yapacaz bıŞeyler ıŞte

Ayy hadi kızlarrr yaa hepimiz için hayırlısııı yaaaopuyorumnanaktan
ßi an öncee yüzüklerimizi takalımmm .ßiz kendiş aramızda söz yaptıktaa tabi aile arasıı dahada önemliii zemuszemus :asigim:

Hayırlısıylaaa bi qelse o qünlerrr daha söz resmlerimizi flnda paylaşırız buradaa ahh ahh :nazar::asigim:

Herkese şimdiden hayırlı olsun diyorum.Benimde nisan da isteme,mayıs ta da söz ve nişan birarada olacak kısmetse inşallah.

Kızlar bende 2010 da sÖz nİŞan ve dÜĞÜn tayfasına katılıcam kısmetse
sevgİlİm askerde teskere dÖnÜŞÜ hızlı bİr Şekİlde sÖz ve yada nİŞan arkasındanda dÜĞÜn olacak bakalım hele bİ o gelsİnde yapacaz bİŞeyler İŞte

ay bende inş:Saruboceq:

benim yarimde 1,5 ay oldu geleli
darısı diğer bekleyenlerin başına kızlar
Allah kavuştursun
bizde şubat gibi söz düşünüyoruz
nisan-mayıs gibi nişan
ekim de de düğün..
2010 yılını komple kapatıyorum yani :roflol:
ay kavuşayım artık aşkıma yaaaa:gitme:

ay bende inş:Saruboceq:

benim yarimde 1,5 ay oldu geleli
darısı diğer bekleyenlerin başına kızlar
Allah kavuştursun
bizde şubat gibi söz düşünüyoruz
nisan-mayıs gibi nişan
ekim de de düğün..
2010 yılını komple kapatıyorum yani :roflol:
ay kavuşayım artık aşkıma yaaaa:gitme:

ayyy hadi hayırlısı canım ne güzelll beklemissin gelmiş 1,5 ayda qeçmişşş ohhh ..
heyecan varmı heyecan :dance:

bende varım :asigim:

temmuz gibi askerden izine geldiğinde ailemi ikna edebilrsem sözümz olucak olmassa kasımda söz sonra nişan opuyorumnanaktan:asigim:

ayyy hadi hayırlısı canım ne güzelll beklemissin gelmiş 1,5 ayda qeçmişşş ohhh ..
heyecan varmı heyecan :dance:

var canım olmazmı
babam ne diyecek meselaa :roflol::roflol:

bende varım :asigim:

temmuz gibi askerden izine geldiğinde ailemi ikna edebilrsem sözümz olucak olmassa kasımda söz sonra nişan opuyorumnanaktan:asigim:

kız sen zaten sözlü değil miydin
asker bekleyenler topiğinde sözlüm askerde dedin diye hatırlıyorum:uhm:

var canım olmazmı
babam ne diyecek meselaa :roflol::roflol:

kız sen zaten sözlü değil miydin
asker bekleyenler topiğinde sözlüm askerde dedin diye hatırlıyorum:uhm:

kendi aramızda cnm ya o an öle yazasım geldi ama aile içi değil :çok üzgünüm:

herkese slm kızlar kaydirigubbakcemile4

bnde martta istencem Allahın izniyle :Saruboceq:
hepimizn hakkında hayırlısı ne ise olsun kızlar, tabi biran önce sevdiklerimize kavuşmak dileğyle :Saruboceq:

herkese slm kızlar kaydirigubbakcemile4

bnde martta istencem Allahın izniyle :Saruboceq:
hepimizn hakkında hayırlısı ne ise olsun kızlar, tabi biran önce sevdiklerimize kavuşmak dileğyle :Saruboceq:

amin kuzum amin sende kavuşursun inş.sevdigine nzemuszemus
bi an öncee sevgililerimizeee kavuşalımda evlenelim tez zamanda inşallahhhhh zemuszemus delikafadulden Şeniz

lirean canım sen istendinmii ??

amin kuzum amin sende kavuşursun inş.sevdigine nzemuszemus
bi an öncee sevgililerimizeee kavuşalımda evlenelim tez zamanda inşallahhhhh zemuszemus delikafadulden Şeniz

lirean canım sen istendinmii ??

aminnnnn cnm opuyorumnanaktan

bende katılayım mı topiğinize:asigim:

tabiii ki de hg aramıza kaydirigubbakcemile5

benim sözüm nişanım oldu yinede alır mısınız aranızaopuyorumnanaktan

Back