2010 yazı yurtdışı balayı düşünen

34moni53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
1.181
7
156
İstanbul
merhaba kızlar
ben temmuzda evleniyorum
ve balayı için yurtdışı düşünüyoruz
ama bir türlü karar veremiyorum
bir yandan düğün yorgunluğu ile saatlerce uçak yolculuğu çekmektense yakınlarda bir yere mi gitsek diyorum ne bileyim mesela yunan adaları ( ege kıyılarından feribotla da ulaşım var )
ya da hırvatistan ( vizesiz)
bir yandan da yakın yerlere her zaman gidilir balayı için ne bileyim böyle maldivlerdi phuketti ada tarzı ( ama temmuz agustos muson zamanı diyorlar) ya da meksika amerikaya filan mı gitsek diyorum
aranızda var mı başka yurtdışına gitmeyi düşünen
ya da fiyat araştırması yapan oldu mu?
ben devamlı amerikaya ucak bileti arastırıyorum , kampanya filan bekliyorum ama su an cok pahalı ucak biletleri

bende yurtdışı çok istiyorum phuket bora bora adaları falan ama düşününce 2 günü yolda gidicek zaten 1 haftanın. düğün yorgunluğunun üstüne birde yol yorgunluğu.. tabi fiyatlarda biraz pahalı..tabi net olarak bilmiyorum fiyatları ama 8000tl ayırman lazım kesin

yorgunluk bir yana
düğünün yazın olacaksa o adalardaki hava durumunu iyi kontrol etmek lazım
mesela phukette muson zamanı
ablamın kayınbiraderi gecen sene agustosta gittiler
plajın cogu kapalıymıs ufacık bir kısmı acık
hava kapalı filan
o kadar yol gdip öyle sevimsiz bir havada gecirmektense yunan adalarına gitmek daha iyi bir secim olabilir

biz Mısır'a gitmeyi düşünüyoruz çünkü mayısın ilk haftası olacağı için tek sıcak ülke o gibi geldi bize. :)
pronto tur dan bakabilirsin canım. fiyatları diğerlerine göre daha uygun gibi. Mısır bize 2.500-3000 gibi maal olacak (pronto tur fiyatı)
şimdiden hayırlı olsun seninde opuyorumnanaktan

mayisin ilk haftasi icin cok iyi bir secim yapmissin bence de
bizim dugunumuz temmuzun 10u , malesef cok guney bolgelere bakamiyorum sicaktan olmemek icin
aslinda fas , tunus ya da ispanyada endulus filan cok guzel olabilirdi.
dugunu de mayista yapmaniz iyi olmus
ben de 24 nisanda istedim cok yaz sicaginda ugrasmamak icin ama o gun baska biri ile cakisti maalesef

evet cnm aslında düşündük ama o mevsimde denize girebileceğimiz tek yer olarak gördük. hem kültürel,hemde tatil olacak. kızıl denizde tekne turu ilgimi çekti. sizin için çok sıcak olur evet.
tur şirketlerini takip edersen daha yardımcı olur karar vermenizde.

biz balayımız için maldivlerden yerimizi filan ayırtmıştık,ama düğün koşturmacası başlayınca bu yorgunlukla okadar yol gidilir mi dedik iptal ettirdik ve türkiyede bir yere gittik.zaten otele bir girdik ilk gün sadece uyudukkaydirigubbakcemile3,demeki maldivlere gitsek ölürmüşüz dedik:) düğünden sonra gerçekten yorucu oluyor ama yine de içimizde kalmadı değilkaydirigubbakcemile5

Biz de Fasa gitmeyi düşünüyorduk hala kararsısız Marakeş çok güzelmiş çok sesli şehrin içinde riyadlar inanılmaz dinginmiş Essaouıra adlı kentinde denize bile girmek mümkünmüş!Hem deniz hem gezi diyorsanız Dubrovnik Hıravatistan da çok iyiymiş buarada bi arkadaş Mısır gezisi balayı için yorucu olur dedi Arkadaşlar var mı başka fikirler

selam canım bizde mısıra gitmeyi çok istioruz bu fiyatı hangi otel için verdiler bilgilendirirsen sevinirim birde herşey dahilmi

biz de hırvatistan düşünüyoruz ya da yunan adaları. bikaç tur şirketine sordum daha yurtdışı fiyatları belli değil dedi fikri olan varsa paylaşırsa ben de mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…