- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #18.621
offff ne güzel yaaaa
yaa kızlar size bişe sormak istiyorum...şimdi benim memlekette sadece kına gecesi olacak yaa orda kına ve çerez dağıtılır gelenlere ben onları burda kendim hazırlasam daha ucuza mal edermiyim...
evet çok güzeldeeeee , Tekne bulamıyoruz çoğu yemekli düğün yapıyo biz sadece tekneyi kiralayıp dışarıdan pasta ve içecek yaptırıcaz boğaz turu atıcaz pasta kesicez kutlıcaz. Nişanlımın tarafı hep uzakta oldukları için çok İstanbula gelemiyolar onlara ve bize değişiklik olur diye düşündük ama umarım bulurumm . Haftasonu kadıköy - beykoz bütün sahildeki tekneleri gezicez artık :Saruboceq:
Cnm İstanbulda olsan eminönünden halledersin hepsini ucuza ama internet üzerindende sipariş verebilirsin . Birmax adlı siteye gir kına çerezlikleri var ordan sipariş alıp içlerini sen doldurabilirsin hem orjinal hemde şık olur değişik. Normalde çıt çıtlı şeffaf poşetlere koyuyolarlmaz: düzgün bişe olsun en azından burdaki arkadaşlarımızın çoğu bende dahil olmak üzere kendimiz yapıcaz kaydirigubbakcemile5
yapğın yaaa imkan varsa yapacaksın kaçırmayın süper anı olur
evet canım malsef burda bulamam ki ama yinede bi bakayım bakalım sağıma soluma ufff nefret ediyorum burdan hiçbişi yok yaaa
bugün çıkışta bi bakınayım bakalım ya çereclikleri şöle yapem diye düşündüm küçük poşet diyim hani oluyo doldurup zımbalıyım sonra plasitik bardağın içine kouyp tülle sarıp kurdale ile süslesem olmaz mi ki
Onun için bütçe ayırdım o sorun değilde .. Umarım buluruz gönlümüze göre :Saruboceq:
Birmax adlı siteye gir canım . Eminönüyle aynı fiyatları ben bile İstanbulda olduğum halde gitmeye vaktim olmadığı için ordan sipariş alabilirim. Şu ev işini bi çözebilsem sıraya koyucam hepsini ama o da olmadı daha mafoldumben
Yok yaaa ne plastik bardağılmaz: Bence öyle poşetlere koycaksın bari o poşetlerin süslüsünü al üstlerine bişey takarsın . Çok klasik olur minik keseler bul bence ağzı büzgülü tarzda mutlaka vardır o kadarda vahim değildir çarşının durumu. bilmiyorumkismile
olur inş. tekne geziniz:d
baktım canım kına keselerine 100 tanesi 12 tl falan 300 tane alsam yeter diye düşünüyorum.. çerez kutularıda 80 ytl diyo 300-400 falanda ondan alsam yeter değilmi yaaa
300 taneyi napcan yaaa o kadar kişi olur mu sizin kınada bilmiyorumkismile Valla sen sayıya göre hesapla o zaman . Çerez kutularıda çok güzell bende onlardan yapıcam son ana kadar karar değiştirmessem tabi kaydirigubbakcemile3 Benim ayarım belli olmas çünkü
canı benim bizim ıorda sadece kına gecesi olacagı için görmeye gelrler mutlaka yetmeyeceğinden artsın daha iyi diye düşünüyorum
Haklısın seninkide benim gibi çift taraflıydı dimi ?? Eksik olmasındansa artsın tabiki önemli değil
bi bakayım bugün bulursa ve fiyatıda uygun olursa lojaman götürür kızların ellerini tutuştururum yapsınlr :d
kaydirigubbakcemile3 Yapsınlar yapsınlarr az kalmış senin düğüne
ayyy az kalmış deme heyecan basıo eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?