2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Lindadrk 31 Temmuz - 8 Ağustos
Arse 27 Haziran
Super87 5 Haziran
Esrant 5 Haziran
Cadısıla 13 Haziran
YkZ 19 Mayıs
Undomiel 19 Eylül
Akide 13 Haziran
Heaven Ekimin ilk haftası :)
Hilmi ve Fatma 30 Haziran - 1-2-3-4 Temmuz

Kız Allah seni napmasın :roflol:

Supercim senin imam nikahı işi nolduuu :uhm::dance:
ne sen sor ne ben söyliyim..
cumartesi kıymaya gidiyorduk..annem izin vermedialsanaalsanasmile
ne bu acele dedi..düğün haftası olur dedi..bende gidemedimboshayallersmile
haziran düğün patlaması olacak deseniz yaaa :kedi:

Aynen yaz demek haziran demekbayanssulusmile ondandır..topiğe uygunuzbayanssulusmileişte..

Supercim senin imam nikahı işi nolduuu :uhm::dance:

evet yaa noldu imamınn nikahı :roflol:

Bitane şarkı varya ajda pekkan vokal yapmış hatta, imamın nikahınıda kıyarım hükumetinide,sabrına başlarım sukunetinede,çalsın davul zurnası bizim havadan,oynar elbet birileri kız tarafından :dance: :roflol: :teytey:

Kesin düğünde bunu çaldırıcam :teytey:

Sen demedin mi Lindadrk liste yapcaktı ortada yok diye işte geldim burdayımmmm guclubacismileguclubacismile sengözlerimebaksanab

Ben biliyodumm benim kankam sesimi duyup koşar gelir diye
:hooray:

süpercim valla imam nikahının duygusu bambaşka bana deselerki evlenirken neyi unutamasın imam nikahı derdim yoksa benmi kendimi çok kaptırdım bilmem ki :kedi:

boshayallersmile32 farzıda ezberlemiştim

:roflol::roflol: Ay çok güldüm sabah sabah yaaa allah seni napmasın 32 farzıda ezberlemiştim diyo :roflol:
Hadi kızım kıyında bizde öğrenelim ne soruyolar nikah sınavında çalışalım ona göre çıkan soruları ver bize :roflol::roflol:

bana sorabilirsiniz imma nikahımda 02.0.2.2010 da olmuştu hepsi birarada:)

Duymam mııı akşamdan beri kafamda kimin dğüünü ne zamandı diye hafızamı yokluyorum :roflol: Baya birilerini yazdım iyiymiş demekki hafıza kaydirigubbakcemile3

süpercim valla imam nikahının duygusu bambaşka bana deselerki evlenirken neyi unutamasın imam nikahı derdim yoksa benmi kendimi çok kaptırdım bilmem ki :kedi:
aaa nedenki anlatsana ??

aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3çok kolay iki dakikda ezberledim..
sen merak etme canım kıyarız neden olsa temmuz

:1rolleyes:canım iki ekim benimkisi pek yaz deil ama beni de aranıza aldığınız için saolun a.s.

yerimseniben aynen öle oluyor bitanem valla sayenizde ben de erkenden bilgilenip kendimi ona göre hazırlıyorum imam nikahında cidden 32 farzı soruolarmı ki kısss ben bilmiyorum onu valla :uhm:

Evet canım ögren yane sonuçta dini nikah dinle ilgili bir mevzu gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…