- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #18.561
Günaydın canım.
valla ev çok deme hiç ben 1 ay boyunca her haftasonu aradım,ailem dört bir koldan haftaiçi aradı ama ev yok en sonunda tamamen şansa buldum. yani arayınca biranda hepsi yok oluyo. superde ev çok diyodu bak bulamıyo :sm_confused:
boşvermedim cnm ben bakıyoruz ama cidden kum gibi ev var benim aradığım yerlerde...
hafta sonu tutucam zaten..ben çalıştığım için babam ilgilenio ama hiç dert etmeme gerek yok biliorum gördüm çünkü
evet canım. 3+1 benimki. sevgiliminde benimde çalışma odasına ihtiyacımız var,hadi onuda geçtim kitaplarımızı sığdırmamız imkansız o yüzden 3+1 istedim. ama bu evi görene kadar artık umutsuzlanıp 2+1 lerede baktım :teytey:
günaydın canlar napıosunuz bakalım nasıl gidior hazırlıklar ben bişi sorucam kızlar biz nikahımızı ağustosta yapmaı düşünüyoruz da ne zaman nikah tarihi almak gerekiyor ve ne gibi işlemler yapılıyor ne kadar sürüyor ona göre nikah tarihi için gün alıcaz yardımcı olursanız sevinirim
heaven canım git al şimdiden istedgin tarihi kolay bulmazsın git kendini garantiye al....
yer kalmaya biliyor..agustos için başlamıştır ..mayıs başı git
o zaman mayıs başı gideyim ben bi de bulamam falan peki ne gibi evraklar istenior hemen hazırlanabiliyrmu evraklar kaç gün sürüyor evrak hazırlaması falan hç bilmiorum ben bu konuları :sm_confused:
kolay gelsin herkeseeeeee.......
hadii kızlar biri liste yapsınnnn
o zaman mayıs başı gideyim ben bi de bulamam falan peki ne gibi evraklar istenior hemen hazırlanabiliyrmu evraklar kaç gün sürüyor evrak hazırlaması falan hç bilmiorum ben bu konuları :sm_confused:
evet canım. 3+1 benimki. sevgiliminde benimde çalışma odasına ihtiyacımız var,hadi onuda geçtim kitaplarımızı sığdırmamız imkansız o yüzden 3+1 istedim. ama bu evi görene kadar artık umutsuzlanıp 2+1 lerede baktım :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?