2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

canım avatardaki sen misin?
uf zor iş yahu

ee güzel seci yapmışım dimi kıslar ..aynen number 2 :lepi:

evet şuanki avatardaki biziz nişan resimlerden bi tanesi evet iş zor ve düğünüde biz kendimiz yaptıgımızdan baya zor olacak hemde çok zoooorr ufffff

ee ilk gece diye bişey yokkaydirigubbakcemile3
ilk gece dügünlerin son gecesi yane:roflol:

aynen öyle adam bekleecek düğün sonrada olmayacak ki ben orda olsun istemedim çünkü evden kimse gitmediği için ben yapmam orda yapamam mecbur ardahanı bekleyecek :kedi:

evet şuanki avatardaki biziz nişan resimlerden bi tanesi evet iş zor ve düğünüde biz kendimiz yaptıgımızdan baya zor olacak hemde çok zoooorr ufffff
neyse strese atme kendini

aynen öyle adam bekleecek düğün sonrada olmayacak ki ben orda olsun istemedim çünkü evden kimse gitmediği için ben yapmam orda yapamam mecbur ardahanı bekleyecek :kedi:

kaydirigubbakcemile3 fotoyu tam göremiyorum ama olgun duruyosun sanki ama yaş 24 yazıyor dogrumu

neyse strese atme kendini

kaydirigubbakcemile3 fotoyu tam göremiyorum ama olgun duruyosun sanki ama yaş 24 yazıyor dogrumu

yaş 25 değiştirdim resmi bu nasıl görünüyor peki :) nişanda aceleye geldi zaten ben buran memlekete gittim 1 gün sonra nişan vardı ben nişan günü sabahı elbise kuför fotografçı hepsini ayarlamıştık anca bu kadar oldu yorgunluktan yaşlı çıkmışımdır :D:D: sırnaşık şey

Allah muahafaza öğrencileri yoktur burda varsa kulağana giderse yazdıklarım yandıgımın resmidir sırnaşık şey:tomato::dance:

yaş 25 değiştirdim resmi bu nasıl görünüyor peki :) nişanda aceleye geldi zaten ben buran memlekete gittim 1 gün sonra nişan vardı ben nişan günü sabahı elbise kuför fotografçı hepsini ayarlamıştık anca bu kadar oldu yorgunluktan yaşlı çıkmışımdır :D:D: sırnaşık şey

bu iyi canım ne işle meşgulsun peki..

benimde nikah fotolarım var nikah bölüme bakabilirsin istersen..
sözde var albüm bölümndebayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

beni tek korkutan şey çok borca girmemiz :):):) inşallah çok borca girmeden hallederiz başkada bişeyden korktugum yok...offf çok paracı oldum ben yaa böyle değildim mafoldumben

bu iyi canım ne işle meşgulsun peki..

benimde nikah fotolarım var nikah bölüme bakabilirsin istersen..
sözde var albüm bölümndebayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

kesin resimlere bakmışımdır bakayım hatırlayayım...janım ben sağlık memuruyum...eşim ise öğretmen....

kıııızzz süper87 davetiyende çok güzelmiş baktım resimlere Allah mutlu mesut etsin inş. daima..... bizim nikah çok acayipti yaaa..oda aceleyle oldu bize soru bile sormadılar imza attık geçtik :D ama ayağına basmayı unutmadım :)opuyorumnanaktan

:teytey:bugün ne çenem düştü yaaaaa :D sevincimden ağzım kapanmıyo ki:D gel mayıs 17:D

kıııızzz süper87 davetiyende çok güzelmiş baktım resimlere Allah mutlu mesut etsin inş. daima..... bizim nikah çok acayipti yaaa..oda aceleyle oldu bize soru bile sormadılar imza attık geçtik :D ama ayağına basmayı unutmadım :)opuyorumnanaktan

Teşekkürler canıma.s.bayanssulusmile:dance:

Back