- Konu Sahibi CADISILA87
- #18.501
Hadi yaaaaaaa :a015:
Desene iş başa düştü yine araştırcazz
ya ben araştırdım. fatihte gelinlikçiler pasajımı ne biryer varmış, orda varmış :sm_confused:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaaaaaaa :a015:
Desene iş başa düştü yine araştırcazz
düğünde sonra yeni topikte paslaşırızaklinialirimsmile bunlarıkaydirigubbakcemile3
llk sen pylaşacaksın :roflol: :sm_cool: alkisalkisalkis
kızlar muhabbet koyulaşmş insan çağırmaz mı yaaaa boshayallersmile ben hiç korkmuyorum valla bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne olacak sürprizzzzzŞeniz
bende korkmuyorum lay lay:hulya:
kıslar inş bugün ev tutarız yaboshayallersmile
neden:uhm:oleeeeey benimle bir düşünen biri gel öpeyim seni bi Şeniz ben ev mevzuları taaaa düğünden sonra evsiz barksız evlencem benkaydirigubbakcemile5
kızlar şimndi kaçar güğnleriniz kaldı tarihi belli olanlar yazsın ya
kıslar koltukalrımı biliyosunuz zaten...
halılarımda şu 2 ci ekledigim onu alıcam deco halıboshayallersmile
ilki nasıl?
neden:uhm:
gün saymıyorum ama 5 haziran biliyosun..
39 gün falan sanırımeyvahedigeldismile
kıslar koltukalrımı biliyosunuz zaten...
halılarımda şu 2 ci ekledigim onu alıcam deco halıboshayallersmile
ilki nasıl?
açıkçası bende korkmuyorum
2. si daha güzel bence....
benim düğün 30 haziran-1-2-3-4 temmuz tarihlerinde...
2 ciyi alıyorum zaten çok tatlı dimi şık?
1234 nasıl olyur ya ev niye yok onu diyorum canım
canım avatardaki sen misin?kıııız senin az kalmış yaa hadi bakam hayırlısı....
biz ardahanda oturacagız ve şuanda durulacak doğru düzgün boş ev yok ve ben tek başıma evde tutmak istemiyorum düğünümüz olacak beraber buraya geleceğiz ve burda sağlıkçıların kalabildiği otel gibi bi yer var ev bulana kadr orda kalacagım ve beraber tutar eşyaları beraber alıp koyarız zaten doğuda oldugum için çok ahım şahım şeyler almayacagım giderken ne aldıysam satıp gideiceğim...inş. tayinim hemen çıakr
biliyosun ben geometrik desenleri eviyorum, birincisindense ikincisi daha güzel
30 haziran-1 temmuzda bizim orda 2-3-4 temmuz tarihlerinde ise osmaniyede olacak osmaniye köy düğünü olacak köyde olacağı çin 3 gün sürecek bizim memlekette sadece kına gecesi yapcaz