2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

benimki elyaf kısık ayarda makinaya atabilirsin dedi..

bütçemize göre aldık işte canım yaboshayallersmile
Tabi canım boşverrrrr, öyle zaten bez parçalarıyla mutluluk olmuyo, huzurumuz,sağlığımız olsun daha ne isteyelim.çok şükür

:roflol::roflol: Annem hala gerçek fiyatını bilmiyo :roflol:
Napiim yaa annem hep Kervandan alışveriş yapar. Biliyosundur belki sende ...
Bende yatak örtüsü bakıcaktım bigün denk geldi baktım bende. Teyzem vardı yanımda bayıldık tabi masal gibiydi böle tülleri dantelleri üstünün inci işlemeleri felan vitrinde süperdi :roflol:
Dahada çeyiz için hiç para harcamamıştım direk süper bi giriş yaptım daldım kaydirigubbakcemile4

Nişanlım diyoki o yatak hiç örtülü durmıcakki boşa aldın eyvahedigeldismile:kedi:Şeniz
Ben enişteyi acayip tuttum yani süper kafa dengi, tam bende öyle diyecektim
:roflol: :roflol: alkisalkisalkis
bizde dün aşkımla gittik almaya..
o da diyoki arada sırada bunun üstünde uyuklarım diyo..:utangac:hoşuna gtti..:asigim:

senağlama

Oyyy bide siz artık evlisiniz yaaa boshayallersmile
Bizimki şimdiden zapt edilmez halde kaçıyorum senden diyorum gülüyo kaydirigubbakcemile3
az kaldı az dayanın kıslar
Haftasonuda yalnız kaldık zaten :utangac:Şeniz:asigim:
bizde dün yalnızdıkŞeniz:asigim:kaydirigubbakcemile3:kedi:
Tabi canım boşverrrrr, öyle zaten bez parçalarıyla mutluluk olmuyo, huzurumuz,sağlığımız olsun daha ne isteyelim.çok şükür

aynen öyle canım benimvereliniortakalkisalkisalkis

benim koçişkomda mauıs 17 de burda oyoyoyoyoy nasıl bekliyorum :kedi: :asigim:

Ben enişteyi acayip tuttum yani süper kafa dengi, tam bende öyle diyecektim
:roflol: :roflol: alkisalkisalkis

senağlama

:roflol: Daha başka şeylerde sölüyoda duymuyorum artık ben :kedi:
Hiç çekinmiyo saolsun. Şimdi kaçıyorum ama düğün gecesinden itibaren napıcam bakalım :a015::roflol:

Hiç çekinmiyo saolsun. Şimdi kaçıyorum ama düğün gecesinden itibaren napıcam bakalım :a015::roflol:

o zamanda adamı sen kovala değişiklik olur adam ne oluyo buna der:D:D:D

bizde dün yalnızdıkŞeniz:asigim:kaydirigubbakcemile3:kedi:

aynen öyle canım benimvereliniortakalkisalkisalkis

Ben evde yalnızdım bizimkiler kocaelideydi sabah bi baktım bizimkisi kapıda kaydirigubbakcemile3
Gözümü onunla açtım dahada kapatamadım zaten :roflol::roflol::utangac:

bizde aşkımla o mevzuyu konuşuyoduk dün..hiç çekşnmeden biz herşeyimizi...
konuşurz..ya görücü usulü evlenen nasıl yapıyorlar ya diyo...

bende diyorum eskiden öylemiş ama en ayıbıda bence görücü usulü yapmak ya amankafamçokkarıştı

bizde aşkımla o mevzuyu konuşuyoduk dün..hiç çekşnmeden biz herşeyimizi...
konuşurz..ya görücü usulü evlenen nasıl yapıyorlar ya diyo...

bende diyorum eskiden öylemiş ama en ayıbıda bence görücü usulü yapmak ya amankafamçokkarıştı

Öyle çok zor yaaa ben bile ayrı gayrımız yokken bu kadar alışmışken çekiniyosam hiç elini tutup gözüne bile doğru düzgün bakmadığın adama gidip teslim oluyosun bi anda çok zor olsa gerek bilmiyorumkismile

Öyle çok zor yaaa ben bile ayrı gayrımız yokken bu kadar alışmışken çekiniyosam hiç elini tutup gözüne bile doğru düzgün bakmadığın adama gidip teslim oluyosun bi anda çok zor olsa gerek bilmiyorumkismile

düşünemiyyorum bile hemde ne zor.ne ayıp bişey yaohaoldumsmile

düşünemiyyorum bile hemde ne zor.ne ayıp bişey yaohaoldumsmile

Hakkaten yaa düşünüyorumda şimdi . Eve girdin üst baş değişcen ilk defa görcek tenini felan. enemmm ben yanına gidemem kaydirigubbakcemile3

Nişanlımı düşününce onun yanında rahatım ben demekki durum o kadarda vahim değilmiş :roflol:

Tenimi ilk kez görmicek ki benimki:kedi:
Yok canım öyle değil de,yazın denize falan gittiğimizde zaten her yerimi görüyor:kedi:
Bir kaç yer kaldı onları da sakınmam zatenaklinialirimsmile

lindadrk bu arada gelin çiçeği olayı yattı, dün kursa giderken uğradım o bizim arkadaşların yaptırdığı yere adam kapatmış ohaoldumsmile

Tenimi ilk kez görmicek ki benimki:kedi:
Yok canım öyle değil de,yazın denize falan gittiğimizde zaten her yerimi görüyor:kedi:
Bir kaç yer kaldı onları da sakınmam zatenaklinialirimsmile

Orası öyle canımm
İşte o bi kaç yer içinde bakalım nolcak aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Neyse ilk karanlıkta o kdar bişe olmas alışırım sonralarınada kaydirigubbakcemile3

Back