2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ru7fj2bjhaxjqdn1zmb44.jpg

bu güselmiş...:hulya:

Eeeee bu da sıra sıra :uhm:

arseciğim kibar harektin için çok eşekkür ediyorum..gavur işi değil tabikide sizlere takılıyorum...iş yerimnde yapacak başka bişey yok şuanda:D:D:D
benim takıda buna benziyo ama o beyaz yerleri küçük küçük taşlı.... valla düğünü eşimle ikimiz yaptıımız için ne kadar az masraf o kadar iyi :D:D

ricii ederim lafı bile olmaz aramızda bir resmin :roflol:

arseciğim kibar harektin için çok eşekkür ediyorum..gavur işi değil tabikide sizlere takılıyorum...iş yerimnde yapacak başka bişey yok şuanda:D:D:D
benim takıda buna benziyo ama o beyaz yerleri küçük küçük taşlı.... valla düğünü eşimle ikimiz yaptıımız için ne kadar az masraf o kadar iyi :D:D

aynen bizde ikimiz yapıyoruz..
bu yüzden imitasyon arıyorum yana yakılaboshayallersmile

aynen bizde ikimiz yapıyoruz..
bu yüzden imitasyon arıyorum yana yakılaboshayallersmile

valla nişanda alınan takıyı takacam ne yapayım yaa valla fazladan 1 lira harcayasım yok çok mu cimrileştim kısayım derken delikafadulden

lindadrk ın dediği gibi buda sıra şeklinde ama zinciri saklamak için minik inci kullanılırsa, zincirle inciyi basitleştirmeyiz diye düşündüm :uhm: yani bence zarif ve asil duruyo

Yok tatlım ya super sıra sıra istemiyorum diyodu ya sürekli . Bu da güzelmiş yazınca bende ona sordum bu da sıra sıra nasıl oldu beğendin diye aklinialirimsmile
Bana sorarsan şık zaten kaydirigubbakcemile5

gelincikler ben yemeğe kaçar çok yazmayın haaa gelince zor zahmet okumayayım onları :)

valla nişanda alınan takıyı takacam ne yapayım yaa valla fazladan 1 lira harcayasım yok çok mu cimrileştim kısayım derken delikafadulden
aynen gel bana sorçok detayçı oldum:bbo:
Yok tatlım ya super sıra sıra istemiyorum diyodu ya sürekli . Bu da güzelmiş yazınca bende ona sordum bu da sıra sıra nasıl oldu beğendin diye aklinialirimsmile
Bana sorarsan şık zaten kaydirigubbakcemile5

sana öneriyorum canım ben sıra sırdan vazgectim aşkımda begenmedi zten denedim ben onu yanında çok dandik duruyor dedi..:roflol:

aynen gel bana sorçok detayçı oldum:bbo:

sana öneriyorum canım ben sıra sırdan vazgectim aşkımda begenmedi zten denedim ben onu yanında çok dandik duruyor dedi..:roflol:

Yok canım ben set alıcam daha kuyumcu işini halletmedik Mayısta yeni sezon modelleri gelicek o zaman gelin dedi herzaman aldığımız yer. Onu bekliyoruz

:)Takı işi hala çözülememiş:)
Ama netten bakmakla bir şey elde edemezsin ki süper,sonuçta nette beğendiğin bir modeli dışarda tıpatıp bulman zor..
Sen en iyisi bir gününü buna ayır,gez dolaş tak dene..En çok yakışanı al gitsin..

heaven canım yatak örtüm bu tarz..kısmen aynı degil..
benimkinde siyahlık yok hepsi kırmızı..ortada kırmızı gül desenleri dikili...
birde o parlaklıklar yok..tülü ve perdesi ile birlikte aldım.zemuszemusbayanssulusmile

Waaoovvv canım çok seksi çok ateşli bir yatak örtüsü bu valla :asigim: ben krem istiyorum yatak örtümü aslında siyahlara da bayılıorum ama bilemiorum tabi büyük ihtimal krem alırım bak şunu beğeniorum ben

Waaoovvv canım çok seksi çok ateşli bir yatak örtüsü bu valla :asigim: ben krem istiyorum yatak örtümü aslında siyahlara da bayılıorum ama bilemiorum tabi büyük ihtimal krem alırım bak şunu beğeniorum ben

Bende sevmiyorum öyle renklileri ..
Krem rengi aldım bence şık ağır duruyo şakkıdı

evet lindadrkcım ben de krem seviyorum benim eklediim resmi büyültme imkanın var mı çok şık duruor bu örtü çünkü benim yatak odamın yatağı bazalı deil japon tipi yatak mı ne öle bişi o yüzden de yatak örtüsünde napsam bilemiorum

Yok canım ben set alıcam daha kuyumcu işini halletmedik Mayısta yeni sezon modelleri gelicek o zaman gelin dedi herzaman aldığımız yer. Onu bekliyoruz
anladım şeker
:)Takı işi hala çözülememiş:)
Ama netten bakmakla bir şey elde edemezsin ki süper,sonuçta nette beğendiğin bir modeli dışarda tıpatıp bulman zor..
Sen en iyisi bir gününü buna ayır,gez dolaş tak dene..En çok yakışanı al gitsin..
baktım canım bakmaz mıyım...hafta sonu bakmıştım...
ama o istedigme yakın modeller vardı ama hertürlü bulurm yine ben sagolun kıslar..a.s.
bende bu gezmek varken ..bulurum yaneaklinialirimsmile

senin begendiginde güsel canımyerimseniben

ben ateşliyim ondan herhalde ...hep hayalimdi...:utangac::asigim:

haftasu bende buna benzer bişey aldım dünyanın parasını verdik üstelik içime oturdu :a015:
ilk misafirler geldiğinde örterim sonra hayatta kullanmam ben böyle şeylerde işte adetten diye alındı. eminönünden tanıdıktan aldık hatta ellerindeki lekeliydi, ben sana yenisini diktireyim dedi,dikiliyo şimdi. 450 tl ye aldık :oklava:

Back