- Konu Sahibi CADISILA87
- #18.441
![]()
bu güselmiş...:hulya:
Eeeee bu da sıra sıra :uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
arseciğim kibar harektin için çok eşekkür ediyorum..gavur işi değil tabikide sizlere takılıyorum...iş yerimnde yapacak başka bişey yok şuanda![]()
benim takıda buna benziyo ama o beyaz yerleri küçük küçük taşlı.... valla düğünü eşimle ikimiz yaptıımız için ne kadar az masraf o kadar iyi![]()
arseciğim kibar harektin için çok eşekkür ediyorum..gavur işi değil tabikide sizlere takılıyorum...iş yerimnde yapacak başka bişey yok şuanda![]()
benim takıda buna benziyo ama o beyaz yerleri küçük küçük taşlı.... valla düğünü eşimle ikimiz yaptıımız için ne kadar az masraf o kadar iyi![]()
![]()
ricii ederim lafı bile olmaz aramızda bir resmin :roflol:
aynen bizde ikimiz yapıyoruz..
bu yüzden imitasyon arıyorum yana yakılaboshayallersmile
lindadrk ın dediği gibi buda sıra şeklinde ama zinciri saklamak için minik inci kullanılırsa, zincirle inciyi basitleştirmeyiz diye düşündüm :uhm: yani bence zarif ve asil duruyo
Kanka yaa sen evini naptınnn tuttunuz duruyo mu öle bi hazırlık yok mu :uhm:
aynen gel bana sorçok detayçı oldum:bbo:valla nişanda alınan takıyı takacam ne yapayım yaa valla fazladan 1 lira harcayasım yok çok mu cimrileştim kısayım derken delikafadulden
Yok tatlım ya super sıra sıra istemiyorum diyodu ya sürekli . Bu da güzelmiş yazınca bende ona sordum bu da sıra sıra nasıl oldu beğendin diye aklinialirimsmile
Bana sorarsan şık zaten kaydirigubbakcemile5
aynen gel bana sorçok detayçı oldum:bbo:
sana öneriyorum canım ben sıra sırdan vazgectim aşkımda begenmedi zten denedim ben onu yanında çok dandik duruyor dedi..:roflol:
heaven canım yatak örtüm bu tarz..kısmen aynı degil..
benimkinde siyahlık yok hepsi kırmızı..ortada kırmızı gül desenleri dikili...
birde o parlaklıklar yok..tülü ve perdesi ile birlikte aldım.zemuszemusbayanssulusmile
Waaoovvv canım çok seksi çok ateşli bir yatak örtüsü bu valla :asigim: ben krem istiyorum yatak örtümü aslında siyahlara da bayılıorum ama bilemiorum tabi büyük ihtimal krem alırım bak şunu beğeniorum ben
anladım şekerYok canım ben set alıcam daha kuyumcu işini halletmedik Mayısta yeni sezon modelleri gelicek o zaman gelin dedi herzaman aldığımız yer. Onu bekliyoruz
baktım canım bakmaz mıyım...hafta sonu bakmıştım...:)Takı işi hala çözülememiş:)
Ama netten bakmakla bir şey elde edemezsin ki süper,sonuçta nette beğendiğin bir modeli dışarda tıpatıp bulman zor..
Sen en iyisi bir gününü buna ayır,gez dolaş tak dene..En çok yakışanı al gitsin..
Waaoovvv canım çok seksi çok ateşli bir yatak örtüsü bu valla :asigim: ben krem istiyorum yatak örtümü aslında siyahlara da bayılıorum ama bilemiorum tabi büyük ihtimal krem alırım bak şunu beğeniorum ben