- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #18.381
günaydııııııııııııııııııııııın çok mutluyum yaa bugünnnn içim kıpır kıpırr:teytey: kaydirigubbakcemile3 :dance::dance::dance:
hayırdır inş..
neye baglıyoruz bu mutlulugu..:içelim:
günaydın..günaydın gelinler
bilmem öyleeee mutluyum çok seviyorum ve aynı derecede seviliyorum veee Hayatımın anlamı mayısın 17 sinde yanıma gelecek ayy çok heyecanlıyım ilk defa evli olarak bir arada olacaz
günaydın..
he senin öyle bir mevzun vardı..
sizin ev varmıydı canım eve gecmişmiydinizki..yerleşme falan:uhm:
yok canımcım daha düğünümüz olmadı ki Allah nasip ederse düğün 30 haziran 1-2-3-4 temmuz tarihlerinde buraya hem bnei görmeye hemde iş için görüşmeye gelecek bizim nikahlar falan yapılmıştı ondan öle dedim
anladım canım oh ne güsel kavuşun tabeopuyorumnanaktan
hasret kimseye kalmasın sevdalılar ayrılmasınboshayallersmile
Hiç şaşırmadım tatlım en ufak detay zevklerimiz herşeyimiz aynı zaten kaydirigubbakcemile3
Tek farkımız senin mobilyalar siyah benimki açık renk kaydirigubbakcemile3
yok canımcım daha düğünümüz olmadı ki Allah nasip ederse düğün 30 haziran 1-2-3-4 temmuz tarihlerinde buraya hem bnei görmeye hemde iş için görüşmeye gelecek bizim nikahlar falan yapılmıştı ondan öle dedim
aynen valla yaa çok süpper bi duygu bi değişikdelikafadulden:lepi:
tatlım zaten onlarda benim zevkime kalsaydı, kesin açık renk olurduda benim sevgilim koyu beşiktaşlı görünce dayanamadı nolur olsun dedi bende okey dedim :dance:
ben tam hatırlayamadım ama hayırlısı olsun, Allah hayırlısıyla kavuştursun :teytey:
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
koltuk takımını ekliyeceğim kızlar nasıl ekliycem bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?