2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hayırdır inş..
neye baglıyoruz bu mutlulugu..:içelim:

bilmem öyleeee mutluyum çok seviyorum ve aynı derecede seviliyorum veee Hayatımın anlamı mayısın 17 sinde yanıma gelecek ayy çok heyecanlıyım ilk defa evli olarak bir arada olacaz :D:D:D:D

günaydın..

he senin öyle bir mevzun vardı..

sizin ev varmıydı canım eve gecmişmiydinizki..yerleşme falan:uhm:

yok canımcım daha düğünümüz olmadı ki Allah nasip ederse düğün 30 haziran 1-2-3-4 temmuz tarihlerinde buraya hem bnei görmeye hemde iş için görüşmeye gelecek bizim nikahlar falan yapılmıştı ondan öle dedim :D:D:D

yok canımcım daha düğünümüz olmadı ki Allah nasip ederse düğün 30 haziran 1-2-3-4 temmuz tarihlerinde buraya hem bnei görmeye hemde iş için görüşmeye gelecek bizim nikahlar falan yapılmıştı ondan öle dedim :D:D:D

anladım canım oh ne güsel kavuşun tabeopuyorumnanaktan

hasret kimseye kalmasın sevdalılar ayrılmasınboshayallersmile

Hiç şaşırmadım tatlım en ufak detay zevklerimiz herşeyimiz aynı zaten kaydirigubbakcemile3
Tek farkımız senin mobilyalar siyah benimki açık renk kaydirigubbakcemile3

tatlım zaten onlarda benim zevkime kalsaydı, kesin açık renk olurduda benim sevgilim koyu beşiktaşlı görünce dayanamadı nolur olsun dedi bende okey dedim :dance:

ben tam hatırlayamadım ama hayırlısı olsun, Allah hayırlısıyla kavuştursun :teytey:

tatlım zaten onlarda benim zevkime kalsaydı, kesin açık renk olurduda benim sevgilim koyu beşiktaşlı görünce dayanamadı nolur olsun dedi bende okey dedim :dance:

ben tam hatırlayamadım ama hayırlısı olsun, Allah hayırlısıyla kavuştursun :teytey:

amiiiiiinnnnnn

ben söyliyim şimdi dediğimi dene oki

gelişmiş cevap bu tonunu tıkla..
sonraaşagıya in..
diger secenklere başlıgı altında eklenti ekle de..
bilgisayarında yükle oki

tarif edeyim:
dediğim adresi google yaz ilk çıkana tıkla sonra Browse var orda onu tıkla sonra bi yer açılacak resmin nerde ise onu bulup onu tıkla sonra resmin boyutunuda orda örneğin 1600x1200 (21 inc monitör) böyle bişeyler yazar yanındada ok olur ordan boyutunu ayarla daha sonra şimdi yükle yazısını tıkla sonra az aşağıda forum link yazan yerin tam karşısındaki kutucukta olan yazısının hepsini zaten üstüne bir tık yaparsan hepsi seçili hale gelir onu kopyala burda msj yazdıgın yer yapıştır hepsi bu kadar :)

Back