2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlar peki bişi sorucam gelin iç çamaşırı olarak ne düşünüyorsunuz ben straplez gelinlik giyicem içine askısız ama dik duran bir sütyen mi yoksa jartiyermi alaım gelinlikçimin demesine göre fiziğin düzgün jartiyere gerek yok dedi ama bilemiorum kararsız kaldım yaa

tatlım bilmiyorum ben gelinçim ne önerirse onu giycem...
sende o ne derse onu giymelisin

ben de daha yatak örtüsü almadım ama benim o konuda da kafam biraz karışık hayatım yaa çünkü ben doğtaştan bir tane yatak odası beendim muhtemelen de onu alıcaz carmen serisi bak şunu beğendim

ama bu modelin yatağına yatak örtüsü olurmu onu bilemedim çünkü japon tipi yatakmı diolar ne öle işte çok hoşuma gitti ama yatak örtüsü nasıl olur bilmioyorum işte

Buldummmm ama görüntü çok net değilll

akmemnuo.jpg

kankynı benim renk uyumum işte, benim salon takımım böyle. zemin çookk açık gri renk gibi duruyo, üzerinde vişne çürüğü ve mürdüm yastıklar var. tekli berjerlerde yastıkların renginde onların yastıklarıda koltuğun renginde :hooray:

yok hayatım daha almadım ama alırsam ben de abiye tarzında alırım zaten alınca resmini ekle tamam ben çıktım hadi öpüyorum hepnizi iyi akşamlar herkeseopuyorumnanaktan

kankynı benim renk uyumum işte, benim salon takımım böyle. zemin çookk açık gri renk gibi duruyo, üzerinde vişne çürüğü ve mürdüm yastıklar var. tekli berjerlerde yastıkların renginde onların yastıklarıda koltuğun renginde :hooray:

Hiç şaşırmadım tatlım en ufak detay zevklerimiz herşeyimiz aynı zaten kaydirigubbakcemile3
Tek farkımız senin mobilyalar siyah benimki açık renk kaydirigubbakcemile3

yok hayatım daha almadım ama alırsam ben de abiye tarzında alırım zaten alınca resmini ekle tamam ben çıktım hadi öpüyorum hepnizi iyi akşamlar herkeseopuyorumnanaktan

aldım tatlım tamam eklerim bir ara...
artık şu okuyucumu almam gerek ablamdan..:oklava:
nettn benzerini bulursam eklerim bugün....

günaydın gelincikler.....a.s.

heaven canım yatak örtüm bu tarz..kısmen aynı degil..
benimkinde siyahlık yok hepsi kırmızı..ortada kırmızı gül desenleri dikili...
birde o parlaklıklar yok..tülü ve perdesi ile birlikte aldım.zemuszemusbayanssulusmile

Eklentiler

• $suslu-kirmizi-yatak-ortusu.jpg
    $suslu-kirmizi-yatak-ortusu.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 15
günaydııııııııııııııııııııııın çok mutluyum yaa bugünnnn içim kıpır kıpırr :D:D :teytey: kaydirigubbakcemile3 :dance::dance::dance:

Back