2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlar neler yaptınız neler oldu forumda takip edemedim bugün şimdi girebiliorum anca neler oldu bakalım aşkı memnu koltuk takımı die bir şeyler okuorum nasılmış ki o resim varmıdır ki ben de merak ettim

ben gelinliğimi kiraladım daha erken ama napim dayanamadım:sm_confused: ağustosta provaa gidicem üzerime göre ayarlanıcak duvağımı da o zman seçicem çiçekle birlikte öle işte başka da bişi yok valla bende

ben gelinliğimi kiraladım daha erken ama napim dayanamadım:sm_confused: ağustosta provaa gidicem üzerime göre ayarlanıcak duvağımı da o zman seçicem çiçekle birlikte öle işte başka da bişi yok valla bende

iyi yapmışsın canım istediğin model belliyse beklemenin bir manası yok..

çiçek vermiyorlarmı...kii gelinlikte???

Buldummmm ama görüntü çok net değilll

akmemnuo.jpg

yok verilior da ben belki bir model götürüp oraya yaptırırım dedim ya da ordan bir model beğenirim bilemiorum yani modelimi çok beendim giydiimde de çok yakıştırdım üzerime ama korkuorum işte ya daha güzel görürsem bir yerde die ama bakmassam görmem yani dimi ama :smiley-cool:

Buldummmm ama görüntü çok net değilll

akmemnuo.jpg

güsel canımkaydirigubbakcemile3

sen zaten böyle yastık kombili olarak istiyodun bir ara eklemiştin zaten..
bende bir ara pullu yastıklardan bahsetmiştim senmi sormuştun acaba..
dün eminönünde fiyatını ögrendim 5 tlkaydirigubbakcemile3

büyük yükleyemediim için öle oluor sanırım hayatım gerçek çiçek deil gerçek istemiorum gecenin sonunda ölüyorlar ya da dökülüolar o yüzden büyük resmi daha güzel belli ediyor bu çiçei aslında

aynen canım yapay olmalı kesinlikle vereliniortak
ne kadar fiyatlar nasıl??

hayatım fiat olarak hiç araştırmadım zaten benim gelinlikçim verdiği fiyatta gelin çiçei duvağı herşey içinde verdi o yüzden fiyat araştırmadım ben herşey benim istediim gibi olucak fiyata dahil olucak ama

hmm evet renk uyumları güzel canım ama tarz olarak biraz saray havasında çok klasik ama sen beendiysen tabiki önemli olan da bu ben daha modern bir tarz istiyorum ama renk uyumu gerçekten güzel olmuşalkisalkisalkis

Zaten koltukların modeliyle değil benim ilgilendiğim renk uyumuydu. Gri mor tonlarında konsept oluşturmaya çalışıyodum salonumda ama bulamıyodum . Hatta burdada yazmıştım kızlara o renklerde koltuk bulursanız atın bana diye .. Burdada görünce bu tonları dış gözle bakınca çok şık durduğunu bi kez daha anladım hihoyyyt
Koltuğumun modelini beğenince kumaşlarını aynı bu renk tonlarında seçip yaptırıcam inşşalllahhhh:Saruboceq:

hayatım fiat olarak hiç araştırmadım zaten benim gelinlikçim verdiği fiyatta gelin çiçei duvağı herşey içinde verdi o yüzden fiyat araştırmadım ben herşey benim istediim gibi olucak fiyata dahil olucak ama

Zaten koltukların modeliyle değil benim ilgilendiğim renk uyumuydu. Gri mor tonlarında konsept oluşturmaya çalışıyodum salonumda ama bulamıyodum . Hatta burdada yazmıştım kızlara o renklerde koltuk bulursanız atın bana diye .. Burdada görünce bu tonları dış gözle bakınca çok şık durduğunu bi kez daha anladım hihoyyyt
Koltuğumun modelini beğenince kumaşlarını aynı bu renk tonlarında seçip yaptırıcam inşşalllahhhh:Saruboceq:

evet hayatım renk uyumu gerçekten harika durmuş kesinlikle böle yaptır güle güle kullan inş hayatım

tamam tatlım dediğin gibi oluyor zaten çiçegide veriyorlar..ek para yok ..

kızlar peki bişi sorucam gelin iç çamaşırı olarak ne düşünüyorsunuz ben straplez gelinlik giyicem içine askısız ama dik duran bir sütyen mi yoksa jartiyermi alaım gelinlikçimin demesine göre fiziğin düzgün jartiyere gerek yok dedi ama bilemiorum kararsız kaldım yaa

Back