2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bugün çok yağmur var,o yüzden yarın nikah işlemlerini başlatmaya gideceğim.
Çok heyecanlıyım,nişanlımla aynı şehirde yaşamadığımız için yalnız gideceğim herkesin aksine :(
Umarım sizlerde iyisinizdir..

Bu arada bende aldım bikaç tane bişiler annemden saklamaya çalışıyorum, çok dalga geçiyo benimle amaannn sanki giycen bunları diye :)) Kendisi de sağolsun bi sürü pijama gecelik aldı ama günlük giyilecek sevimli şeyler :))

Bu arada bende aldım bikaç tane bişiler annemden saklamaya çalışıyorum, çok dalga geçiyo benimle amaannn sanki giycen bunları diye :)) Kendisi de sağolsun bi sürü pijama gecelik aldı ama günlük giyilecek sevimli şeyler :))

Benimde öyle var ama saten ve dantellide bir sürü var :jeyyar:anneme göstermiyorum utanıyorum :kedi:

Ömrümün Sahibi ; çok hoşlarmış,eminim nişanlın bayılacaktır.. :kedi:
Ben siyahı daha çok seviyorum,
valla mümkün olsa gelinliğin içine de siyah giyeceğim kaydirigubbakcemile3

Nikah için 6 Şubat'ı alacağım canım,düğünde aynı gün,nikahda düğünün içinde olacak inşallah..

phenomen;
annen benim kafadanmış,bende böyle biraz iddialı şeyler alıyorum ama giyecekmişim gibi gelmiyor hiç

Bana da hep arkadaşlarım aldırmıştır şimdiye kadar derinss, ayyy ben bunları giyememmmm derdim onlarda bana cevap olarak ayyy bizde öle derdik ama şimdi rahatça giyiyoruz al all derlerdi canım :)) Ben henüz giymedim ama sana diyorum ki al allll :)))

derinss aramızda en önce evlenen sen olacaksın galiba canım :) Var mı 6 şubattan önce evlenecek başka biri arkadaşlar???

derinss nasıl bir düğün planlıyorsunuz şekerim? Salonda mı? Kaç kişilik?ıkram olacak mı? Herkes fikirlerini paylaşsın arkadaşlarda fikir havuzumuz oluşsun zaman yaklaşıyor hızla :)

Güzelmiş tatlım iyi günlerde giy :)) 2. sinin kahverengisinden bende de var :)

Teşekkürler hayatım o model çok hoşuma gitti :lepi:

Ömrümün Sahibi ; çok hoşlarmış,eminim nişanlın bayılacaktır.. :kedi:
Ben siyahı daha çok seviyorum,
valla mümkün olsa gelinliğin içine de siyah giyeceğim kaydirigubbakcemile3

Nikah için 6 Şubat'ı alacağım canım,düğünde aynı gün,nikahda düğünün içinde olacak inşallah..

phenomen;
annen benim kafadanmış,bende böyle biraz iddialı şeyler alıyorum ama giyecekmişim gibi gelmiyor hiç

Sağol cnm bayılacak bencede ben beyaz tenli olduğum için siyah daha çok yakışıyo nişanlımda siyah seviyo :kedi:
Senin çok az kalmış cnm hayırlı olsun hazırlıklar nasıl gidiyo mobilya felan baktınızmı

Ayy evet bende utanıyorum saklıyorum,yakalayınca da diyoki bana göstermeye utanıyosunda giymeye utanmıycan mı :)))

Aynen benimkide öyle diyo :kedi: kocama güzel gözükeyim ama dimi kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız ben hem mutlu hem üzgün :gitme:

24 temmuzda evlencektik yaa bütün herşeyimizi bu tarihe göre planladık ablam aradı dün hamileymiş temmuz başı doğum yapcakmış bebek geliyo diye çok mutluyum ama bizim planlarımız bozuluyo ben gelemem diyo düğüne arada kaldım çok kötü ablama 31 temmuz olsun diyorum bebek ozaman 28 günlük olcak 40 ı çıkmadan gelemem diyo 40 ıda ramazanda çıkıyo haziranın 10 unda kiracı çıkcak kontrat ona göre yapıldı haziran sonuda doğumum yaklaşıyo diyo bayramın 2.günü 11 eylül annem bayramda olmaz der,kimi ramazanda çeyizmi gider der offffffffff nişanlımda eylülü beklemek istemiyo k.validem falanda temmuzun sonu bebeğin yarı 40 ı çıkcak diyolar napcam ben şimdii mafoldumben

selam kızlar nasılsınız ben hem mutlu hem üzgün :gitme:

24 temmuzda evlencektik yaa bütün herşeyimizi bu tarihe göre planladık ablam aradı dün hamileymiş temmuz başı doğum yapcakmış bebek geliyo diye çok mutluyum ama bizim planlarımız bozuluyo ben gelemem diyo düğüne arada kaldım çok kötü ablama 31 temmuz olsun diyorum bebek ozaman 28 günlük olcak 40 ı çıkmadan gelemem diyo 40 ıda ramazanda çıkıyo haziranın 10 unda kiracı çıkcak kontrat ona göre yapıldı haziran sonuda doğumum yaklaşıyo diyo bayramın 2.günü 11 eylül annem bayramda olmaz der,kimi ramazanda çeyizmi gider der offffffffff nişanlımda eylülü beklemek istemiyo k.validem falanda temmuzun sonu bebeğin yarı 40 ı çıkcak diyolar napcam ben şimdii mafoldumben

Canım dur dur panik olma hemen..Benim bi arkadaşımın düğünü oldu bu yaz ve görümcesinin bebeği yeni doğmuştu daha 19 günlüktü ve hiçbir sorun olmadı yaa bence ablan biraz toparlansın 20 günlükken filan olabilir. Tabi bunları ailene ve ablana güzel bir dille anlatmalısın.Eminim seni anlayacaklardır.Sıkma canını hadi nolur :teselli:

derinss nasıl bir düğün planlıyorsunuz şekerim? Salonda mı? Kaç kişilik?İkram olacak mı? Herkes fikirlerini paylaşsın arkadaşlarda fikir havuzumuz oluşsun zaman yaklaşıyor hızla :)

Bizim iki düğün olacak canım..
Birisi bizim yaşadığımız şehirde diğeri de sevgilimin memleketinde.
Ben tek çocuğum bu yüzden burada olacak düğün konusunda babam çok hassas..
Düğün salonunda olacak,hatta babam bugün sözleşmeyi imzalamaya gitti ;)
Yemekli olacaktı sonra vazgeçtik..
Masalar ve masalarda oturacak kişiler belirlenmiş olacak önceden.
Kapıdan giren herkese yeri gösterilecek.
Kesilen pasta tamamen maket olacak,her masaya bütün bir pasta konulacak ve kişi sayısına bölünecek öyle ikram edilecek.
Bildiğim tek kat ve kremadan oluşan pasta olmayacak.
Her masada her konuğun önünde kuru pasta olacak tatlı,tuzlu.
Meşrubatlar adet olarak değilde litrelik şişeler halinde verilecek çeşit çeşit..
Ortalama 4-4.5 saatlik bir düğün olacak isteğimize göre süresini belirleyeceğimiz 3 ayrı türde müzisyen sahne alacak.Ayrıca klarnet,davul ve ney çalan arkadaşlar varmış ama henüz isteyip istemediğime karar vermedim.
Salon süslemesini renklerini vs biz seçeceğiz.
Şimdilik aklımda olanlar bunlar böyle bir düğün olacak inşallah

Canım dur dur panik olma hemen..Benim bi arkadaşımın düğünü oldu bu yaz ve görümcesinin bebeği yeni doğmuştu daha 19 günlüktü ve hiçbir sorun olmadı yaa bence ablan biraz toparlansın 20 günlükken filan olabilir. Tabi bunları ailene ve ablana güzel bir dille anlatmalısın.Eminim seni anlayacaklardır.Sıkma canını hadi nolur :teselli:

ablama sölüyorum direk kestirip ben gelemem siz yapın diyo annemde ona kızgın çünkü,ben ona demiştim kaç aydırda diyodum yaza bebiş yapma ya düğüne yakın hamile kal ya da düğünden sonra ahhh nerde zaten ailemde uzamasını istemiyo artık nişanlılığın bundan öncede 1 yıl sözlü kaldık nişanlımda biz kendimizi herkese göremi ayarlicaz diyo yuva kurcak sıkıntıya gircek biziz onlar ayarlasın kendilerini diyo 2 gündür aptal gibiyim mafoldumben

Sağol cnm bayılacak bencede ben beyaz tenli olduğum için siyah daha çok yakışıyo nişanlımda siyah seviyo :kedi:
Senin çok az kalmış cnm hayırlı olsun hazırlıklar nasıl gidiyo mobilya felan baktınızmı

Beyaz tenliye siyah çok yakışıyor evvetttttt zemuszemus

Ev yok ki henüz ortada ;) Aralık ortası tutulacak ev ve eşyalar o zaman alınacak.Böyle kararlaştırdık,umarım bir aksilik çıkmaz.Tabii ben geziyorum yine marka-mode belirliyorum o dönem zorlanmamak için.
Tavsiyelerin varsa alabilirim,mobilya beyaz eşya..? Bütün elektroniği Bosch düşünüyorum ama yanılıyor muyum bilmiyorumm...

Beyaz tenliye siyah çok yakışıyor evvetttttt zemuszemus

Ev yok ki henüz ortada ;) Aralık ortası tutulacak ev ve eşyalar o zaman alınacak.Böyle kararlaştırdık,umarım bir aksilik çıkmaz.Tabii ben geziyorum yine marka-mode belirliyorum o dönem zorlanmamak için.
Tavsiyelerin varsa alabilirim,mobilya beyaz eşya..? Bütün elektroniği Bosch düşünüyorum ama yanılıyor muyum bilmiyorumm...

bizde bütün eşyalarımızı bosch dan aldık mağazada duruyo bu gidişle kullanamicam heralde mafoldumben

Back