2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Öle deme tatlım bazıları var ki ne yaparsan yap inceltemiyosun. Nişanlın yine de ince bir davranış sergilemiş :)

Bizde de el öpme faslı var kızlar, bide bayramda kıyafet alınacak gelinle damada..Bilezik meseleleri de dönüyo ortalıkta ama pek ilgilenmiyorum..Alınırsa bide onun takması var çünkü..

ayy o akarablar bizdekilerde falzasıyla adet her yere gidilio

one öle yaaa çok kötüüüüüüüüüüüü zorla 4 gün zehir ediolar

geçen bayram kızdım hiç bir yere gitmedim ondan önceki kurbanda 4 gün dolandık hala gidilcek yerler varmış kadın hayıflanıyo sanki diğerlerinden zaman kaldıı

ay kimse kusura bakmasın annesinin babaısnın öperim yeter bu bayram oda olmicakk

gidiceklermiş köye

benim nişanlımın ailesi ve tüm akrabaları şehir dışındalar kaydirigubbakcemile2
bizimde akrabalarımızla eskisi gibi gel gitlerimiz kalmadı.küslükler dargınlıklarla zamanla herkes birbiriyle koptu..
ama isterdim adetlerimiz olsun bayramda bana hediyeler alınsın,el öpmesine gideyim falan,nişanlımla beraber yanlız geçiyor bayramlar,o böle şeyleri sevmediği için işine geliyo ama siz anlattıkça bi yandan özeniyorum sanki.

Bizde anne-babanın elini öptük.Bizim tarafta adet var, nişanlı çift akrabaları gezer ama biz gezmedik. Onların tarafta düğünden sonra gezilirmiş akrabalar.Yani ben yırttım anne-babayla kurtardım paçayı bu bayramda :)) Koç bizde de var onlarda da ama biz istemedik, ay kim getircek koçu esenlerden darıcaya amaann..

canım üzülecek ne var demek onalrın adetinde yok

ben demedim alınıcak diye onlar dedii

alınsa nolur alınmasa nolur elbisenmi yok üzme kendini böle şeyler için
ya canım işte dayımın hanımları falan sorunca ne geldi diye ben afalladım hiç bilmiyordum, tabi ki ihtiyacım yok kaydirigubbakcemile2, komşular falan sordular ne getirdiler diye sizi saymamışlardan tutunda ne laflar işte canım sıkıldı bayağı. Geçen bayram bizim ilk bayramımızdı birde.

aman be canım ne alakası var,bak banada hediye vermediler bayramda burda oldukları zaman,çünkü biliyorum ki onlarında adetleri yok öyle..
ilk bayramda harçlık vermişti salak gibi nişanlıma geri vermiştim kaydirigubbakcemile3
hediye vermiyo ama kızıymışım gibi sevip sayıyor,yok sayma değil bu bence

Geçen bayram biz kafa dengi akrabalara gittik öyle cafe, restorant bir yere kadar insan biraz da ev gezmesine gitmek istiyor, bayramda herkese gitmesekde anlaştığımız, kaynaştığımız akrabalara gittik, hem onun tarafından hem benim tarafımdan :1rolleyes:

ayy harçlığı bende unutmuşum

teyzesi vermişti geen bayrammm aslaa alamam fln dedim çok zorladı almazsna ayıp bizde adet dedi

bende nişanlımın üsütne attm o alsın ozamn ben almam dedim yarım saat sonra çıktık

ayakkabılarmı giyerkennn çabuk paramı geri ver dedim kaydirigubbakcemile3

evet haklısın ajikal, takmamak lazım zemuszemus, herşey eşyayla hediyeyle ölçülmez opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol:, çok hoşuma gitti

geçen günde babası ölesine harçlık verdii ayy oda ne zorladı be almam dedikçeee

bende nişanlımla küsmüştüm dedim dün baban para verdi yemin etti zorla attı poşete onu sana vercem dedimm benim nekadar para göz olduğumu anlamış çocukk

gözlerim yaşardı sen hasta falanmısın diyo dalga geçio inanmıyo cidden vericeme :) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…