- Konu Sahibi CADISILA87
- #2.861
Öle deme tatlım bazıları var ki ne yaparsan yap inceltemiyosun. Nişanlın yine de ince bir davranış sergilemiş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akrabalardan kimlere gidiyorsunuz? :hulya:Bizde de el öpme faslı var kızlar, bide bayramda kıyafet alınacak gelinle damada..Bilezik meseleleri de dönüyo ortalıkta ama pek ilgilenmiyorum..Alınırsa bide onun takması var çünkü..
bana elbise alırlar okadar
Ben geçen bayram adetleri bilmediğim için öyle boş boş geçti :gitme:
ya canım işte dayımın hanımları falan sorunca ne geldi diye ben afalladım hiç bilmiyordum, tabi ki ihtiyacım yok kaydirigubbakcemile2, komşular falan sordular ne getirdiler diye sizi saymamışlardan tutunda ne laflar işte canım sıkıldı bayağı. Geçen bayram bizim ilk bayramımızdı birde.canım üzülecek ne var demek onalrın adetinde yok
ben demedim alınıcak diye onlar dedii
alınsa nolur alınmasa nolur elbisenmi yok üzme kendini böle şeyler için
ya canım işte dayımın hanımları falan sorunca ne geldi diye ben afalladım hiç bilmiyordum, tabi ki ihtiyacım yok kaydirigubbakcemile2, komşular falan sordular ne getirdiler diye sizi saymamışlardan tutunda ne laflar işte canım sıkıldı bayağı. Geçen bayram bizim ilk bayramımızdı birde.
evet haklısın ajikal, takmamak lazım zemuszemus, herşey eşyayla hediyeyle ölçülmez opuyorumnanaktanaman be canım ne alakası var,bak banada hediye vermediler bayramda burda oldukları zaman,çünkü biliyorum ki onlarında adetleri yok öyle..
ilk bayramda harçlık vermişti salak gibi nişanlıma geri vermiştim kaydirigubbakcemile3
hediye vermiyo ama kızıymışım gibi sevip sayıyor,yok sayma değil bu bence
:roflol::roflol::roflol::roflol:, çok hoşuma gittiayy harçlığı bende unutmuşum
teyzesi vermişti geen bayrammm aslaa alamam fln dedim çok zorladı almazsna ayıp bizde adet dedi
bende nişanlımın üsütne attm o alsın ozamn ben almam dedim yarım saat sonra çıktık
ayakkabılarmı giyerkennn çabuk paramı geri ver dedim kaydirigubbakcemile3
benim nişanlıma bayramda güzel giyinipte bayramlaşmaya gitmek bile zor geliyo kaydirigubbakcemile3