2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Arkadaşlar 600 kişilik yemekli bir düğün hemde hoş bir mekanda tutuyo yani ama belkide 15 diildir yaa durun nişanlıma bi sorayım yanlış hatırlıyorum galiba düşününce fazla geldi :))

Son düzenleme:
Heyecan yaptım bak şu televizyona çıkan avukat mı yoksam kaydirigubbakcemile3

Gülüm sen o parayı verirsen iş yeri sahibi içkiyi zaten sokmaz ki

bir de merakımdan ölecem müstakbel eşin ne iş yapıyor

BENDE GELDİMMM sositososito

hoşgeldiinn opuyorumnanaktan

akannehir akannehir gözlerim açıldı valla yağmurseli bak gör bana diyordun çok diye ben alt tarafı 100-150kişilik yemekli istiyorum 800kişilik diyor arkadaş akannehir

ben geldimmmmmmmm napıosunuzz

merhabaa opuyorumnanaktan

ay yanımıza mı geliyorsunn hoşgeliyorsun kuzum opuyorumnanaktan
sen ondan diyordun sizin düğüne sığışırız bizde diye kaydirigubbakcemile3
yahu bana 3000tlye güzel bi düğün yeri göster istanbulda söz 250 kişilik yapıcam kafamçokkarıştı
hem sizinkilere de yeterlaelaelaelaelae

Evet arkadaşlar yanlış hatırlıyormuşum düğün mekanı süslemeleri yemeği vs 20 milyar tutmuş :))

Son düzenleme:
Yağmurseli canım malesef öyle birşey yapmıyor adamlar kayınpederim görüştü bizzat, bardan içki servisini kaldırmam diyo adamlar

phenomen ben kararımı değiştirdim canım senin haberin de olmalı bundan

Önce meltemlerin düğüne göz dikmiştim;ama gördüm ki sizinkilerin durumu daha iyi

800 yapan 900 kişiye de yapar sositososito 100kişi kim dersen biziz kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler kayınpederine sevgülerimizle yağmurseli & aşkı

Buyrun gelin tatlım başımızın üstünde yeriniz var :1hug: Ama bizimki kaynımın düğünü kadar lüks olmaz belki çünkü ev aldılar adamcık onu ödüyor şu anda.. O zaman kaynımın evi hazırmışş yerimseniben

Meltemcim bana yazma canım aşkımız bitti artık kaydirigubbakcemile2

Yeni favori gelin adayım phenomen hihoyyythihoyyyt

Oyy yerim seni ya tatlı arkadaşım benim opuyorumnanaktan Durun kızlar beni havaya sokmayın belki bişeyler ters gider filan sonra rezil olurum burada size :tomato: O kaynımın düğünüydü bakalım bizimki nasıl olcak kesinleşsin bi önce sonra bana takılıp takılmayacağınıza karar verin kaydirigubbakcemile3

kızlar biraz önce nişanlımın odasına gittim aynı yerde çalışıyoruzz

sandalyede kocamn bir poşett içme baktım bir oyuncakk bebekk kocam ama ne şekerrr bayıldımm

kimin bu dedim bilmem dedi yardımcısı kıza sordum oda farkında değildi yoğun çalışıyolar

sonra hatırladı müşterisininmişşş nolur geri vermeyin diye yalvardım burda unutmadın de dedim kaydirigubbakcemile3 sonra içeri gittim olmaz öle şey dedi ama

2 dk sonra aradı bebek artık senin gel al dedii...

aramış çocuğu demiş o poşeti tamemen unut git kendine yeni al parasını ben veririm

oda canın sağolsun demiş .....

çok sevindimmmmmmmmm

Oyyy cadıcımmm çok hoşşşş çok şanslısın canımm çok ince bir nişanlın var :) Bende çok severim bebekleri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…