2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hoşgeldin MELTEMEMRE nasılsın? :) Senin düğün ne zaman?

inşallah temmuzda istiyoruz ama nişanlım askerde ve şubatta gelecek o zaman belirlenmeye başlıcak herşey şu anda anca bakıyorum neyi nasıl yaparım diye :) beklemedeyim yani canım :hulya:

Aslında kır düğünü çok güzel de hava durumundan insan gerçekten korkuyor.

Şemsiyeli bir yer mi tutmak mantıklı olur mu bilemem :)

Düğün mekanı olarak ben de istanbul'u araştırdım;ama cidden çok pahalı

öyle yemekli falan istemiyorum.

Herkes evinde yesin bir zahmet kaydirigubbakcemile2 paramız yok o kadar

Kokteyl tarzı ben de düşünüyorum da şu an tercihim izmir zemuszemus

bazı mekanların hava durumuna göre kapanabilir alanları oluyor canım mesela sana garanti veriyor: "açık alanda yapacağınız düğünde hava muhalefeti sebebiyle yaşanabilecek sorunlarda balo salonumuz hazır bekletilir" gibi. her yerde yok ama sorman lazım tabi. yerimseniben
avrupa yakasında da bir çok kır düğünü mekanı var canım ama kaç kişi davet edeceğin önemli çünkü kokteylli davetlerin minimum sayı sınırı daha yüksek oluyor.

bir de yanlış hatırlamıyorsam yine burda okumuştum florya tesislerinin minimum 500kişi gibi bi sayı sınırı varmış galiba -tatlicadiarzu-

evlenince de izmirde mi oturacaksın şekerim? eğer öyleyse ne işin var zaten düğün için istanbulda sengözlerimebaksanab bulmuşsun orda 30tlye yer hala karar veremedin mi kaydirigubbakcemile3

Evet kaynımın düğünüde Florya Tesislerinde olmuş canım 600 kişilik yemekli bi düğün olmuş..Oranın ayrıntılarını biliyorum yani..

Avrupa Yakasında kır düğünü için nereler var canım? Adlarını verirsen internetten bakayım..

600kişilik yemekli mi akannehir maşallah

event garden, secret garden, bahar country, kemer country ve urza şimdilik aklıma gelenler başka gelirse söylerim onları da yerimseniben

valla böyle bi soru ayıp olacak belki ama merak ettim ne kadar mal olmuş kaynının düğünü :kedi:
bi de sizin düğün bütçeniz ne kadar :kedi:

Canım yaa yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım 15 milyara mal olmuştu ama 7 yıl önce..Kayınpeder düğün için bi bütçe vermedi bize ben 800 kişilik yemekli bir düğünü kaldırırım siz neresini istiyorsanız orası olsun dedi,bütçeyi sorduk siz ona karışmayın dedi..

Hoş geldiniz kızlar kaydirigubbakcemile5

Meltemcim sorunu cevaplayayım hemen evlenince istanbul gülü olacağım;ama

düğün için orası çok geldi gözüme

30tl deyip de geçme yavrum 3000tl yapıyor.Vatandaş hangi birini ödesin kaydirigubbakcemile3

Ohh ohhh pek gözel hihoyyyt sorması ayıp kayınpeder ne işle iştigalmiş ki

bir düğüne 15milyar vermiş.

Yani size de öyle bir bütçe ayarlıyorsa bence düşünecek bir şey yok.

Otelleri rahat rahat tutarsınız.

Canım kayınpederim ünlü bir avukat.. Ya ama bize ev aldı şimdi o yüzden fazla zora sokmak istemiyoruz onu bakalım nolcak..Otelleri ben istemiyorum çünkü oralarda barlar var,sen yemeği içkisiz de yapsan insanlar bardan içkiyi kapıp geliyo ve bizim çevrede karışık hacı da var içen de..O yüzden özellikle alkolsüz bir mekan arıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…