- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.821
hoşgeldin MELTEMEMRE nasılsın? :) Senin düğün ne zaman?
Yaa ben kır düğünü istiyodum ama olmayacak galiba çünkü kır düğünü yapan arkadaşlarımın hepsinde hava yağdı (haziran,temmuz olmasına rağmen) mahvoldu düğünleri, cesaret edemiyorum..O yüzden nikah ardından kokteyl ya da yemek düşünüoruz. Florya Sosyal Tesisleri olabilir yemekli olursa, kokteylli olursa da Küçükmece Nikah Salonu olsun diyoruz, oranın kokteyl salonu da var çünkü..Tam kesinleşmedi bu konu yani canım..Ama Avrupa Yakasında Kır düğünü için bi mekan varsa orada kokteylli bir nikah da olabilir.. Ben bilmiyorum öle bir mekan siz biliyor musunuz kızlarrr??
Aslında kır düğünü çok güzel de hava durumundan insan gerçekten korkuyor.
Şemsiyeli bir yer mi tutmak mantıklı olur mu bilemem :)
Düğün mekanı olarak ben de istanbul'u araştırdım;ama cidden çok pahalı
öyle yemekli falan istemiyorum.
Herkes evinde yesin bir zahmet kaydirigubbakcemile2 paramız yok o kadar
Kokteyl tarzı ben de düşünüyorum da şu an tercihim izmir zemuszemus
Avrupa Yakasında kır düğünü için nereler var canım? Adlarını verirsen internetten bakayım..
Canım yaa yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım 15 milyara mal olmuştu ama 7 yıl önce..Kayınpeder düğün için bi bütçe vermedi bize ben 800 kişilik yemekli bir düğünü kaldırırım siz neresini istiyorsanız orası olsun dedi,bütçeyi sorduk siz ona karışmayın dedi..
7 yıl önce 15 milyarOhh ohhh pek gözel hihoyyyt sorması ayıp kayınpeder ne işle iştigalmiş ki
bir düğüne 15milyar vermiş.
Yani size de öyle bir bütçe ayarlıyorsa bence düşünecek bir şey yok.
Otelleri rahat rahat tutarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?