2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Canım benim hayırlı olsun düğün tarihiniz uğurlu gelsin

Ben de öyle pek nişan-söz bilmediğimden çok bocalıyorum

Yani güzel olmasını da istediğimden bir panik halindeyim

Nişanım olsun da fotoğraflarımı koyayım ben de :kedi:

Canımm saolasın :) O panik hali herkeste oluyor emin ol! Yalnız şunu da aklının bir köşesine yaz ki sonradan hayal kırıklığı yaşama : Sen ne kadar herşeyin mükemmel olmasını istesende birşeyler eksik kalıyor tam içine sinmiyor.. Ama sen aldırma böyle minik aksiliklere ve elinden gelenin en iyisini yap ve yaşadıklarını mutlulukla anımsa :) Fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz. Ne zamandı nişan?

Şubat veya mart gibi düşünüyoruz.Aslında şubat olması kısmen daha iyi

çünkü hazırlanma fırsatımız artar.22 Mart'ta yıl dönümümüz o yüzden de

karar vermek zor

Canımcımm eğer yaza düğün düşünüyorsanız nişanı ertelemeyin bence, düğün hazırlıkları sıkışmasın..Tabi yine de siz bilirsiniz..

Hoşgeldin canım

Valla canım ben de aranın çok uzun olmasını istemeyenlerdenim

O yüzden hayırlısıyla nişan olsun 2-3 ay sonra düğün olsun istiyorum

Çok sıkışma derken çeyiz konusunda mı dedin..

Hoşgeldin canım

Valla canım ben de aranın çok uzun olmasını istemeyenlerdenim

O yüzden hayırlısıyla nişan olsun 2-3 ay sonra düğün olsun istiyorum

.

Bizim nişan eylül'de oldu düğünde Şubat olacka inşallah..
Mayıs mı olsun bahar falan diye düşündüm ama sonra vazgeçtim..
Ve hiçbirşeyimiz yok,herşey alınacak daha ;)

Evet balım çünkü az bi vakite herşeyi sıkıştırdığnızda alternatiflere göz atma fırsatın olmaz..Bence yapabileceğiniz en erken zamanda yapın nişanı sonra düğüne rahat rahat hazırlanırsınız,sıkışmadan, herşeyin en uygununu ve en güzelini bulursunuz..Biz geçen Mart ayında nişanlandık Haziran'da olacak düğünümüz inş ve ben tüm çeyizimi heryeri didikleyerek araştırarak aldım, hiçbirşey içimde kalmıyor..Hem en uzuclarını hem (kendime göre) en güzellerini buldum.. Bide martta nişanlanırsanız yaza yapacağınız düğün günü için istediğiniz zamanda boş yer bulamama ihtimalinizde var. Naçizane tavsiyem..

Evet deriss dediğine katılıyorum. Kış ayları düğünler için ölü mevsim sayıldığından herşey daha uygun oluyor..Biz beyaz eşyaları geçen baharda aldık..Mobilyaları da kışın alacağız inş yani ocak-şubat ayında..Mekan fiyatları bile kışın tutulursa daha ucuza oluyor..Ama gelinlik için mart sonunu bekliyim diyorum,2010 modelleri çıksın iyice bir araştırayım diye..

derinss hepsi alınır canım ohooo bi bakmışsın evin tamamlanmış içinde yaşamaya bile başlamışsınız :)

İçimi rahatlattın canım,sağol..
Allah hepimize o günleri göstersin inşallah..
2010 gelinlik modelleri çıkmış,benim siparişim de 2010 model..
gerçi tesadüf eseri onu seçtim 2010 olduğunu bilmiyordum ama..

Merhaba Güzel Gelinlerimm nasılsınız?

Biliyorum off yine mi diyeceksiniz ama ben yine hastayım ve işe gidemedim :(

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine :teselli:

Bu arada cumartesi akşamı nişanlımın ailesine yemeğe gittik veeee düğün tarihimizi kesinleştirdik. Allah'ın izniyle 26 Haziran'da bizde dünya evine gireceğiz kaydirigubbakcemile2 Mekanı da belirledik sayılır, 2 seçenek var onlarla görüşüp mekanı tuttuğumuzda size haber veririm inş :dance: Hani hevesim söndü filan demiştim ya, yokk yokk sönmemiş kızlarrr acayip heyecanlandım yine :sm_cool: He bide ben öğretmenim ya yarıyıl tatilinde mobilyalarımızı perdelerimizi halılarımızı da alacağız inş..Çünkü ben çok yoğunum tatilde böyle şeyleri halledip kafamızı rahatlatmak istiyoruz zemuszemus

bende heyecanlandım senin yerine ne güzeell yaa hayırlı olsun canım :1hug:
ay biran önce gelse benimki de bizde konuşsak artık şunları :1no2:
bu arada mekan olarak ne tarz bi düğün var aklında, salon? kır? deniz? ne kadara maloluyor ortalama merak ettim de :kedi:

2010 kış gelini gelse,kabul eder misiniz piki :kedi:

hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan

2010 gelinlik modası nasılmış bilioyrsan aydınlatır mısın canım bizi neler modaymış :)

benim gördüğüm genelde göğüs modelleriyle oynanmış en çok, bir de eteklerde fırfır tarzı kabarıklık ve karışıklık artmış kafamçokkarıştı

Yaa ben kır düğünü istiyodum ama olmayacak galiba çünkü kır düğünü yapan arkadaşlarımın hepsinde hava yağdı (haziran,temmuz olmasına rağmen) mahvoldu düğünleri, cesaret edemiyorum..O yüzden nikah ardından kokteyl ya da yemek düşünüoruz. Florya Sosyal Tesisleri olabilir yemekli olursa, kokteylli olursa da Küçükmece Nikah Salonu olsun diyoruz, oranın kokteyl salonu da var çünkü..Tam kesinleşmedi bu konu yani canım..Ama Avrupa Yakasında Kır düğünü için bi mekan varsa orada kokteylli bir nikah da olabilir.. Ben bilmiyorum öle bir mekan siz biliyor musunuz kızlarrr??

Back