- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.781
yüzük takılır pasta kesilir , müzik dans olanlarda oluyo olmayanlarda, bizim aile büyükleri çok fazla olduğundan müzikli olmadı, sohbet ettiler , bizde arkadaşlarımızla sohbet ettik, hemen geçiyor saatler anlamıoyorsun bile zaten
ışte öyle de sıkıcı olmaz mı ?
Sohbet muhabbet günüymüş gibi gerçi evde de öyle dans falan hoşuma gitmez
Kızlarrrrr neredesiniz acilll
Aklıma bir şey takıldı gene akannehir
Benim nişan olursa evde olacak işte 15 kişi falan aile arası
Ama evdeki nişanlarda neler yapılır ? Biri anlatsın lütfennnnn
Öyle şatafatlı bir kıyafet de olmaz şimdi değil mi
Yani gelinlik gibi olanlar zaten değil de
Sizin nasıldı?
Öyle şatafatlı bir kıyafet de olmaz şimdi değil mi
Yani gelinlik gibi olanlar zaten değil de
Sizin nasıldı?
Kızlarrrrr neredesiniz acilll
Aklıma bir şey takıldı gene akannehir
Benim nişan olursa evde olacak işte 15 kişi falan aile arası
Ama evdeki nişanlarda neler yapılır ? Biri anlatsın lütfennnnn
aslında evet abiye istiyorum ama hani pronoviasın elbise gibi sade gelinlikleri varya onları abiyeye döndürmek gibi bi hayalim var olur mu ya da güzel olur mu hiç bi fikrim yok :1no2:
bende senin gibi -ama nişanlık hariç- bi elbise bi de kına yakılırken bindallı istiyorum ay hayırlısı olsun herşey için :Saruboceq: ne kadar ayrıntı o kadar sıkıntı
kızlar ikiniz için de hayırlısı olsun inşallah, Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
bende temmuz gelini olucam bi aksilik olmazsa. hepimizi peşpeşe evlendirecek olmak çok değişik bi duygu yaa opuyorumnanaktan
6-7 ay oluyor gireli ama pek memnun değil özel bir şirkette satış -pazarlama altında arabası var maaş + primle çalışıyor ve biliyorsun böyle şeylerede satışı cok yapsınlar diye maaş düşük tutuluyor ve her ay kotası var doldurana kadar canı cıkıyor umut ettiğimiz gibi olmadı biz nasıl evleneceğiz düşününce hiç mümkün gibi gelmiyor gözüme onda yok ailede yok uff bak yine sıkıntı bastı
Canım nişan evdeyse müzik setini bilgisayara bağlayıp müzik çalınabilir yüzükler takıldıktan sonra.Biz pasta kesmemiştik,zaten ev çok kalabalıktı pasta kessek batardı herhalde her yer.Biz ilk dansımızı yaparken gül yaprakları atmıştı arkadaşlarım,bütün halılar batmıştı.Ertesi gün halı silmekten canım çıkmıştı.Ama genç yok demişisin eğer aile büyüklerin,şen şakraksa müzikli olabilir ama,15 kişi falansa sohbet tarzında olması daha iyi...Evde olacağı için kabarık gelinlik gibi kıyafetlere gerek yok bence.Şık bir abiye olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?