2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ışte öyle de sıkıcı olmaz mı ?

Sohbet muhabbet günüymüş gibi gerçi evde de öyle dans falan hoşuma gitmez

bizimki de aynen pınarpin gibi olmuştu ve dediği gibi saat nasıl geçiyor anlamıyorsun gerçekten sıkılmaya fırsat kalmıyor. büyüklerin bir kısmı salonda ve balkonda sohbet ederken gençlerde diğer odada sohbet etmişti. ama tabi gırgır şeklinde geçiyor. zaten pastaydı yüzüktü akıp gidiyor zaman

ama eltim oynamalı yapmış, şöyle ki büyükler salonda sohbet ederken gençler en geniş diğer odada oynamışlar zaten erkeklerin oynacağı yok kızlar sığsın yeter odaya zemuszemus

o zaman madem yaş ortalamanız yüksek, klasik yap sende genç olmazsa oynamanın da pek bi anlamı olmuyo zemuszemus
zaten 15 kişi olacakmışsınız e gençte yoksa dayılar teyzeler cinsinden akrabalar olur en çok onlarla oynayacaksan bilmem birde benim oynamalı istemememin en önemli sebebi ailelerin kaynaşması açısından en samimi ortam evde yapılan törenler veya ziyaretler
yoksa bizimki 35 kişi kadar vardı ortalama da düşüktü yaş olarakzemuszemus

Kızlarrrrr neredesiniz acilll

Aklıma bir şey takıldı gene akannehir

Benim nişan olursa evde olacak işte 15 kişi falan aile arası

Ama evdeki nişanlarda neler yapılır ? Biri anlatsın lütfennnnn

Benimde evde oldu cnm yüzük takıldı pasta kestik aşkımla sonra erkekler aşağı abimin evine geçtiler biz bizim evde kaldık tabi aşkımda :kedi: müzik açtık oynadık :teytey: hemde ne oynamak videoyu seyredince şaşırdım kendimden geçmişim oynarken kaydirigubbakcemile3

Öyle şatafatlı bir kıyafet de olmaz şimdi değil mi

Yani gelinlik gibi olanlar zaten değil de

Sizin nasıldı?

Ben abiye kıyafet giydim cnm üstü güpür altı saten kuyrugu vardı bide hihoyyyt görür görmez vurulmuştum vitrinde opuyorumnanaktan

Öyle şatafatlı bir kıyafet de olmaz şimdi değil mi

Yani gelinlik gibi olanlar zaten değil de

Sizin nasıldı?

dediğin gibi öyle kabarık etekli gelinlik gibi olmadıktan sonra zevkine göre istediğin şatafatta olabilir :lepi:

benimki gayet sadeydi, resim albümümde var canım benimki ordan bakabilirsin yerimseniben

6-7 ay oluyor gireli ama pek memnun değil özel bir şirkette satış -pazarlama altında arabası var maaş + primle çalışıyor ve biliyorsun böyle şeylerede satışı cok yapsınlar diye maaş düşük tutuluyor ve her ay kotası var doldurana kadar canı cıkıyor umut ettiğimiz gibi olmadı biz nasıl evleneceğiz düşününce hiç mümkün gibi gelmiyor gözüme onda yok ailede yok uff bak yine sıkıntı bastı [/QUOTE]

Canım sıkma canını.Kısa bir süre önce benimde nişanlım işsizdi,bulduğu işlerde hep saçma sapan işlerdi.Çok ağladım bu yüzden geceleri.....Dediğin gibi ailede yok onda yok.Çok sinir bozucu bir durum.Ama gönlünü ferah tut herşey yoluna giriyor merak etme.Siz yan yana olduktan sonra...

Kızlarrrrr neredesiniz acilll

Aklıma bir şey takıldı gene akannehir

Benim nişan olursa evde olacak işte 15 kişi falan aile arası

Ama evdeki nişanlarda neler yapılır ? Biri anlatsın lütfennnnn

Canım nişan evdeyse müzik setini bilgisayara bağlayıp müzik çalınabilir yüzükler takıldıktan sonra.Biz pasta kesmemiştik,zaten ev çok kalabalıktı pasta kessek batardı herhalde her yer.Biz ilk dansımızı yaparken gül yaprakları atmıştı arkadaşlarım,bütün halılar batmıştı.Ertesi gün halı silmekten canım çıkmıştı.Ama genç yok demişisin eğer aile büyüklerin,şen şakraksa müzikli olabilir ama,15 kişi falansa sohbet tarzında olması daha iyi...Evde olacağı için kabarık gelinlik gibi kıyafetlere gerek yok bence.Şık bir abiye olabilir.

COLOR="Blue"]teşekkürler canım hepimiz için hayırlısı ,,, yaz gelsede bu sorunların hepsinden kurtulup mutlu olsak herşey yoluna girer inşllah[/COLOR]

Canım sıkma canını.Kısa bir süre önce benimde nişanlım işsizdi,bulduğu işlerde hep saçma sapan işlerdi.Çok ağladım bu yüzden geceleri.....Dediğin gibi ailede yok onda yok.Çok sinir bozucu bir durum.Ama gönlünü ferah tut herşey yoluna giriyor merak etme.Siz yan yana olduktan sonra...[/QUOTE]

bende öyleyip sinirlerim bozulup cok ağlamışımdır sabaha kadar bazen öyle sıkılıyorumki bırakıp çekip gidesim geliyor Rabbime cok dua ediyorum umarım herşey yolunda gider

benim nişanım cok kalabalıktı 50-kişi vardık sanırım o yüzden adet 20 üstünde oalcaksa en temizii dışarıda bir mekan,
15 kişi oturur bir güzel sohbet eder sonra yüzükleriniz takılır el öpme faslı takılar takılır :jeyyar: sonra pastanızı kesersiniz oldu bitti gitti oooh mis

günaydın kızlarrr
yağmurseli benimde nişanım evde oldu,çokda güzeldi 35 kişi vardık heralde..salonumuzda büyüktü,oynamalı falan olmadı,zaten pekde sevmem bu tür şeyleri açıkcası..çok çok keyifli geçmişti,salonda zaten sürekli güzel bir muhabbet dönüyor,bizim 2 tarafta çoğunlukla izmirli çıkınca ortak noktalar çok olmuştu,epey gülünüp espriler yapılmıştı,kasılmaya gerek yok zaten,sigara içenlerin bir kısmı balkona çıkmıştı,,beyaz şık bir elbise giymiştim ben..ikramlar hazırladık,pasta kestik,nişanlımın yengesi maytap getirmiş,çocuklar onu yaktı,çok komikti,beklemiyorduk hiç :))
sonra gece 11 gibi herkes gitti,gençler kaldık 10 kişi kadar gece klubüne eğlenmeye gittik,çok çok güzeldi,keşke gene olsa :))

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Yazdıklarınızı okuyunca içim rahatladı doğrusu aklımdaki soru işaretlerinden

kurtuldum.

Öyle sıkıcı olmasından çok korkuyordum;ama dediğiniz gibi sohbet muhabbet oluyorsa

çok güzeldir.

İyi ki varsınız ya kaydirigubbakcemile5

Sen de benim gibi çabuk atlatamıyorsun sanırım

Ben de grip olduysam 1 ay sürünürüm.

Çok geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşirsin

Bu arada cumartesi akşamı nişanlımın ailesine yemeğe gittik veeee düğün tarihimizi kesinleştirdik. Allah'ın izniyle 26 Haziran'da bizde dünya evine gireceğiz kaydirigubbakcemile2 Mekanı da belirledik sayılır, 2 seçenek var onlarla görüşüp mekanı tuttuğumuzda size haber veririm inş :dance: Hani hevesim söndü filan demiştim ya, yokk yokk sönmemiş kızlarrr acayip heyecanlandım yine :sm_cool: He bide ben öğretmenim ya yarıyıl tatilinde mobilyalarımızı perdelerimizi halılarımızı da alacağız inş..Çünkü ben çok yoğunum tatilde böyle şeyleri halledip kafamızı rahatlatmak istiyoruz zemuszemus

Sağol bitanem.. Evet çabuk atlatamıyorum ve çok yorulduğum için ben daha iyileşemeden diğer hastalık gelip yapışıyor bana Bu yüzden 2. dönem işten ayrılmayı düşünüyorum.Hem iş hem formasyon hem düğün hazırlığı... I ıh olmayacak..Hergün ilaç içmekten bıktım

Bu arada benim nişanımda evde oldu. Söz-Nişan bir arada oldu. Biz biraz kalabalıktık, 60 kişi filan vardı.. :bbo: Nişan yüzükleri takıldı, pasta kesildi,ikram oldu.İnsanlar sohbet edip birbirleriyle kaynaştı.. :1hug: Sıkıcı bir zaman dilimi değildi, aksine herkesin dediği gibi hızlıca akıp geçti. Hiçbir detayın farkında değilim. kafamçokkarıştı Bende abiye bir kıyafet giymiştim, zaten kabarık bişey giysem o kalabalıkta hiçbiryere sığmazdım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…