- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.761
Evet formalite ama isteniyor işte.Bayan olarak çok önem veriyoruz.Bende bekliyorum.Nişanlıyız.İşte şöyle düğün yapalım,şöle eşya alalım tarih şöyle olsun falan diye konuşuyoruz.Dedim ben senle evlenmicem.Çok şaşırdı nişanlım.Niye dedi.Bozuldu.kafamçokkarıştı.Sen bişeyi unuttun(aslında unutmamıştı).Biz nişanlı olabiliriz ama benim senle evlenceğim ne belli.Belki hayır dicem falan dedim.Şok oldu aşkım:asigimGecmis olsun arkadasim.. hosbuldum sagolun kizlar..balim sende hosgeldin..
Acikcasi ben evlilik teklifi almadim, iliskimiz herzaman ciddi boyuttaydi..bi gün babanla tanismam lazim dedi ve hersey corap sökügü gibi geldi, önce aileler tanisti,sonra söz nisan derken dügün zamani bile az cok belli.. evlenme teklifi gelmedi ama edicem diyo bakalim,
gerci nisanliyken teklifine hayir diyecegimi sanmiyorum ama formalite iste :)
Bekliyoruz canım.Günaydın kızlar,CADISILA87 Eşyaların hayırlı olsun sağlık,mutlulukla kullan canım
Evlilik teklifi daha almadım ama bekliyorum bakalım nasıl olacak
Zaten hemen yazarım neler olduğunu
:dance:Hayırlı olsun Güle güle kullan cnm
Ben almadım ilişkimizin nişanlanmadan önceki 2 yılı boyunca zaten konuşuyoduk aramızda evlilik işini kendisi ettim diyo ama ben hatırlamıyorum açıkcası kaydirigubbakcemile3
Bende çok aceleciyim.Ben istiyorum evlilik eşya falan eblilik teklifi olduktan sonra konuşulsun.teşekkürlerr kızlarr
ben evlilik teklifi aldım ama annesi bize gelip tanıştıktan nezmana isteyelim dedikten sonra
benim zorumlakaydirigubbakcemile3
Süpermiş ya.Çok değişik ve hüzünlü bir teklif.Bir yandan mutluluk bir yandan hüzün.İkiniz içinde anı olsa gerek o gün.kızlar ben evllk teklifi aldıııııııımmmmm
hayatımda aynı anda hem bu kadar üzülüp hemde sevindiğimi hatırlamıyorum..
nişanlımla (o zaman sadece erkek arkadaşımdı) şiddetli bir kavganın ardından inatlaşıp ayrılmıştık,
dik kafalılığım yüzünden artık beni istemediğini söylemişti telefonda..çok ağlamıştım,aradan 1 saat geçmemişti bile,
o zaman ablam amelıyat olmuştu,annemde odaya gıtmemı ablamın yatıp kalkmasına yardım etmemı söylemıştı,
odaya gırdığımde ablam nişanlımın pencerede olduğunu söyledı,şişmiş gözlerle pencereye çıktım,o zaman giriş katta oturuyorduk,
gelip yeni işyerinin kartını uzattı,belki lazım olur aramak istersin demişti,bende ona aramızda taktığımız nişan yüzüğümü uzattım ağlayarak,
kartı elime aldığımda arkasını bi çevirdiiiiiiiim benimle evlenirmisin yazıyordu..içindeki bölmesinde de evlilik teklıfı için almış olduğu yüzüğü duruyordu..
hayatımda unutmayacağım ender şeylerden biri oldu.zaten üzüntüyle ağlıyordum teklifi duyunca sevinçten daha da hüngür hüngür ağlamıştım...meğersem herşey planlıymışş..opuyorumnanaktan
Ben de aldım teklif:)) Tanışmamızın ikinci ayında bi yerde yemek yedik sonra tatlı yemeye gittik...Yürüyüş yapma fikrini büyük multlukla kabul ettim ve denize karşı bi yere gittik..Denizi seyrederken çoook romantik sözler ve tektaş eşliğinde teklif aldım..Dilim tutuldu bekliyor olmama reğmen ne diyeceğimi bilemedim konuşamadım saatlerce :)))
Allah mutlı etsin canım.Arkadaşın cvp için bekledi desene.