2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Gecmis olsun arkadasim.. hosbuldum sagolun kizlar..balim sende hosgeldin..

Acikcasi ben evlilik teklifi almadim, iliskimiz herzaman ciddi boyuttaydi..bi gün babanla tanismam lazim dedi ve hersey corap sökügü gibi geldi, önce aileler tanisti,sonra söz nisan derken dügün zamani bile az cok belli.. evlenme teklifi gelmedi ama edicem diyo bakalim,
gerci nisanliyken teklifine hayir diyecegimi sanmiyorum ama formalite iste :)
Evet formalite ama isteniyor işte.Bayan olarak çok önem veriyoruz.Bende bekliyorum.Nişanlıyız.İşte şöyle düğün yapalım,şöle eşya alalım tarih şöyle olsun falan diye konuşuyoruz.Dedim ben senle evlenmicem.Çok şaşırdı nişanlım.Niye dedi.Bozuldu.kafamçokkarıştı.Sen bişeyi unuttun(aslında unutmamıştı).Biz nişanlı olabiliriz ama benim senle evlenceğim ne belli.Belki hayır dicem falan dedim.Şok oldu aşkım:asigim:Dedi herşeyin bir zamanı var.Etcem tabi.........Bende merak ediyorum nasıl bir evlilik teklifi etcek acaba.
Günaydın kızlar,CADISILA87 Eşyaların hayırlı olsun sağlık,mutlulukla kullan canım

Evlilik teklifi daha almadım ama bekliyorum bakalım nasıl olacak

Zaten hemen yazarım neler olduğunu kaydirigubbakcemile4
Bekliyoruz canım.
Hayırlı olsun Güle güle kullan cnm

Ben almadım ilişkimizin nişanlanmadan önceki 2 yılı boyunca zaten konuşuyoduk aramızda evlilik işini kendisi ettim diyo ama ben hatırlamıyorum açıkcası kaydirigubbakcemile3
:dance:
teşekkürlerr kızlarr

ben evlilik teklifi aldım ama annesi bize gelip tanıştıktan nezmana isteyelim dedikten sonra

benim zorumlakaydirigubbakcemile3
Bende çok aceleciyim.Ben istiyorum evlilik eşya falan eblilik teklifi olduktan sonra konuşulsun.
kızlar ben evllk teklifi aldıııııııımmmmm
hayatımda aynı anda hem bu kadar üzülüp hemde sevindiğimi hatırlamıyorum..
nişanlımla (o zaman sadece erkek arkadaşımdı) şiddetli bir kavganın ardından inatlaşıp ayrılmıştık,
dik kafalılığım yüzünden artık beni istemediğini söylemişti telefonda..çok ağlamıştım,aradan 1 saat geçmemişti bile,
o zaman ablam amelıyat olmuştu,annemde odaya gıtmemı ablamın yatıp kalkmasına yardım etmemı söylemıştı,
odaya gırdığımde ablam nişanlımın pencerede olduğunu söyledı,şişmiş gözlerle pencereye çıktım,o zaman giriş katta oturuyorduk,
gelip yeni işyerinin kartını uzattı,belki lazım olur aramak istersin demişti,bende ona aramızda taktığımız nişan yüzüğümü uzattım ağlayarak,
kartı elime aldığımda arkasını bi çevirdiiiiiiiim benimle evlenirmisin yazıyordu..içindeki bölmesinde de evlilik teklıfı için almış olduğu yüzüğü duruyordu..
hayatımda unutmayacağım ender şeylerden biri oldu.zaten üzüntüyle ağlıyordum teklifi duyunca sevinçten daha da hüngür hüngür ağlamıştım...meğersem herşey planlıymışş..opuyorumnanaktan
Süpermiş ya.Çok değişik ve hüzünlü bir teklif.Bir yandan mutluluk bir yandan hüzün.İkiniz içinde anı olsa gerek o gün.
Ben de aldım teklif:)) Tanışmamızın ikinci ayında bi yerde yemek yedik sonra tatlı yemeye gittik...Yürüyüş yapma fikrini büyük multlukla kabul ettim ve denize karşı bi yere gittik..Denizi seyrederken çoook romantik sözler ve tektaş eşliğinde teklif aldım..Dilim tutuldu bekliyor olmama reğmen ne diyeceğimi bilemedim konuşamadım saatlerce :)))

Allah mutlı etsin canım.Arkadaşın cvp için bekledi desene.

ben ilişkimizin 3.ayında 14 şubat 2007 de yağmurlu bi akşamda ıslana ıslana evlenme teklifi aldım çok romantikdi ahhh ahhhh kırmızı gül almış içinede yüzük koymuş :asigim:

ama ben yeni almadımki yani 1 sene önce aldım önce teklif etti sonra gelip istediler
ablası yani görümcem tanısırmıstı
aşık olduk sonra :asigim: sonra evlenme teklif etti şuanda 1 seneyi doldurduk
onu tanıdıktan 2 ay snra nişanlandım
canım temmuz gelini olmak istiyorum inşallah
işler tıkırında giderse temmuz ve ben bunun için çook dua ediyorum
:1rolleyes:
benim aşkımcımda borçlarını kapatıyor yavaş yavaş az kaldı bu kışı bi atlaıyım diyor
allahım yardım etsin bütün evlenenlere..

ama ben yeni almadımki yani 1 sene önce aldım önce teklif etti sonra gelip istediler
benim aşkımcımda borçlarını kapatıyor yavaş yavaş az kaldı bu kışı bi atlaıyım diyor

erva senin yazında kendimi gördüm birden benim nişanlımda borç kapatıyor ve bukadar sıkıntının arasında işinden ayrılıp başka bir iş yapmak istiyor ve bende senin gibi bu yaz gelini olmak istiyorum inşallah , Rabbim hayırlısını versin,

nişanşın özel sektörde mi çalışıyor

İnşallah canım.Gönül neler istiyorda.....

erva senin yazında kendimi gördüm birden benim nişanlımda borç kapatıyor ve bukadar sıkıntının arasında işinden ayrılıp başka bir iş yapmak istiyor ve bende senin gibi bu yaz gelini olmak istiyorum inşallah , Rabbim hayırlısını versin,

canım hayırlısyla yaz gelini olursun inşallah
nişanlım özelde deği
thy de çalışıyor
şimdide oturacağımız evin tadilat masrafı var kendisinin önceden olan
ödemeleri var..braz sıkıntı çekecek ama olsun inşallah düzene giriyor yavas yavas
inşallah sizinde biter canım allah ödeme kolaylığı versin
nişanlın işinden neden ayrılmak istiyor canım

İnşallah canım.Gönül neler istiyorda.....

:delphin:

canım hayırlısyla yaz gelini olursun inşallah
nişanlım özelde deği
thy de çalışıyor
şimdide oturacağımız evin tadilat masrafı var kendisinin önceden olan
ödemeleri var..braz sıkıntı çekecek ama olsun inşallah düzene giriyor yavas yavas
inşallah sizinde biter canım allah ödeme kolaylığı versin
nişanlın işinden neden ayrılmak istiyor canım

6-7 ay oluyor gireli ama pek memnun değil özel bir şirkette satış -pazarlama altında arabası var maaş + primle çalışıyor ve biliyorsun böyle şeylerede satışı cok yapsınlar diye maaş düşük tutuluyor ve her ay kotası var doldurana kadar canı cıkıyor umut ettiğimiz gibi olmadı biz nasıl evleneceğiz düşününce hiç mümkün gibi gelmiyor gözüme onda yok ailede yok uff bak yine sıkıntı bastı

dreamlife şekerım işe gırdı ve 6-7 ay oluyorsa aslında onu cıkarmazlar da bılıyor musun,
cunku baya zaman gecmıs cıkarıcakları elemanı 4 aydan cok tutmuyorlar genelde.
ne sektörunde calısıyor pekı?

valla canım şuanlık yok olmasında arkadşaın daha önceden vukatları vardıda
hem bu topicte hem diğer topiclerde başka nicklerle fln herneysee

topiği başlatan benim sonuçta katılım olmasını isterim yanlız huzur bozmadan
herkes özelini anlatıyor burda millete fakir edebiyatı yapıp konuları saptırıp aklı sıra dalga geçipp bişeyler yapıp gidip daha sonradan da bişey olmuş gibi gelmesi ilgincime gitti

abiye tarzı bişeyimi diktirmek istiyosun cnm
ben kınada nişanlığımı bitene abiye kıyafet bide bindallı giymeyi düşünüyorum

aslında evet abiye istiyorum ama hani pronoviasın elbise gibi sade gelinlikleri varya onları abiyeye döndürmek gibi bi hayalim var olur mu ya da güzel olur mu hiç bi fikrim yok :1no2:
bende senin gibi -ama nişanlık hariç- bi elbise bi de kına yakılırken bindallı istiyorum ay hayırlısı olsun herşey için :Saruboceq: ne kadar ayrıntı o kadar sıkıntı :delphin:

kızlar ikiniz için de hayırlısı olsun inşallah, Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
bende temmuz gelini olucam bi aksilik olmazsa. hepimizi peşpeşe evlendirecek olmak çok değişik bi duygu yaa opuyorumnanaktan

Kızlarrrrr neredesiniz acilll

Aklıma bir şey takıldı gene akannehir

Benim nişan olursa evde olacak işte 15 kişi falan aile arası

Ama evdeki nişanlarda neler yapılır ? Biri anlatsın lütfennnnn

yüzük takılır pasta kesilir , müzik dans olanlarda oluyo olmayanlarda, bizim aile büyükleri çok fazla olduğundan müzikli olmadı, sohbet ettiler , bizde arkadaşlarımızla sohbet ettik, hemen geçiyor saatler anlamıoyorsun bile zaten

Back