2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Yok be gülüm ben acuk duyguları törpülenmiş insanım

Umarım orda duyuglarım dediğin gibi depreşir :lepi::lepi:

ben de kendimi çakal sanırdım o yüzden öyle dedim kaydirigubbakcemile3
inşallah hayal ettiğinde de güzel bi teklif alırsın şekerim ama ilk işin buraya gelip duygularını paylaşmak olacak ona göre kaydirigubbakcemile

Yağmurselüm datlum gıymatlum merak etme o an geçici bellek kaybı yaşıyorsun, huyun suyun değişiyor. kaydirigubbakcemile3 Bende biliyordum o akşam o güzel teklifi alacağımı, vereceğim cevap da belliydi doğal olarak kaydirigubbakcemile2 Ama gel gör ki o atmosferde o sözcükler karşısında dilim tutuldu gözyaşlarım konuştu, dakikalar sonra evet diyebildim gerçek anlamda :sm_cool: O yüzden senin için de çok özel bir an olacaktır eminim yerimseniben

Şimdiden düşüneyim bakayım şöyle ekşın bir cevap vereyim

Mesela hayır uleynnn desem hihoyyyt

Şaka bir yana umarım güzel olur

bende evlenme teklifi aldım ben beklemiyodum açıkçası benimki biraz çekingende o bakımdan doğum günümde almıştım evlenme teklifini kalpli kolye üstünde ikimizin baş harfi vardı
kutuyu açtım üst tarafına benimle evlenirmisin yazmış görünce şaşırmıştım bi an
ama kutuyu evde açtım eve bıraktığı zaman vermişti

hoşbuldum canım nasılsın
baktım kimsenin sesi soluğu çıkmıyor bi sesleneyim dedim :hulya:

bugün oldukça güzel bi gün geçirdim sanırım. nişanlımın çarşısı vardı bi kaç saatte olsa görmek çok iyi geldi :asigim: birde düğün için bütçemiz biraz daha esneyebilirmiş bunları konuştuk bugün keyfim daha da iyi oldu

bu arada resimdeki senin gelinliğin mi olacak canım çok zarif duruyor büyük resmi var mı sitede opuyorumnanaktan

nişanlın askerliğini nerde yapıyo cnm
evet cnm benim nişan kıyafetleri bölümünde var cnm büyük hali albümümde var istersen orayada bakabilirsin resimdekinin pembesi olucak nişan için

zonguldakta cnm çok şükür hem doğuda değil hemde muhabereci yorucu ama rahat yani :asigim:

eteğinin kabarıklık miktarı hoşuma gitti bende gelinliğim için ne çok kabarık ne de düz etek gibi istemiyorum hemen bakayım :lepi:

rica ederim ne demek :1hug:

evet iki parçalılar genelde kabarık ama şimdi fırfırlı yada kat kat oluyor ya gelinlikler onlar da çok kabarık duruyor yada prenses dedikleri etekler, seninki tam kıvamında

merhaba yaz gelinlerim
napıyonus
bende evlilik teklifi aldım
çok guseldiiiiii

:asigim:

hayırlı olsun canımm Allah tamamına erdirsin
haziran gelinisin sanırım alkisalkisalkis

nişan için çok kabarık abartılı duruyo bence
erva8 ne güzel allah tamamına erdirsin

evet öyle bence de yerimseniben
ben kına için elbise almak yerine diktirmek istiyorum, piyasadaki elbiseler hep aynı ki zaten benim nişan elbisem o tarz. daha pahalıya gelmesin diyorum ama hem uygun hem iyi diken bi yer bulmak da zor hayırlısı herşey için şimdiden dert yapmam için erken kendi adıma -tatlicadiarzu-

abiye tarzı bişeyimi diktirmek istiyosun cnm
ben kınada nişanlığımı bitene abiye kıyafet bide bindallı giymeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…