- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.721
günaydın kızlarrrr
geçen gün çamaşır ve bulaşık makinemi aldım hafta sonuda mobilyalara bakmaya gidicem
günaydın herkesee,,
güle güle kullan canımm,iyi günlerde kullan inşallahopuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrr
geçen gün çamaşır ve bulaşık makinemi aldım hafta sonuda mobilyalara bakmaya gidicem
Merhaba kızlar hasta olan arkadaşlara ge.miş olsun.Yeni gelenlerde hoşgeldiler.Ben bu aralar fazla katılamıyorum sizlere.Bir giriyorum bir sürü sayfa yazılmış,okuyabildiğim kadarını okuyabiliyorum....Düğün hazırlıklarında,kavga ister istemez oluyor.Bizde bu aralar tartışma yaşıyoruz.Ya benim asıl merak ettiğim konu evlilik teklifi aldı mı herbiriniz?
kızlar ben evllk teklifi aldıııııııımmmmm
hayatımda aynı anda hem bu kadar üzülüp hemde sevindiğimi hatırlamıyorum..
nişanlımla (o zaman sadece erkek arkadaşımdı) şiddetli bir kavganın ardından inatlaşıp ayrılmıştık,
dik kafalılığım yüzünden artık beni istemediğini söylemişti telefonda..çok ağlamıştım,aradan 1 saat geçmemişti bile,
o zaman ablam amelıyat olmuştu,annemde odaya gıtmemı ablamın yatıp kalkmasına yardım etmemı söylemıştı,
odaya gırdığımde ablam nişanlımın pencerede olduğunu söyledı,şişmiş gözlerle pencereye çıktım,o zaman giriş katta oturuyorduk,
gelip yeni işyerinin kartını uzattı,belki lazım olur aramak istersin demişti,bende ona aramızda taktığımız nişan yüzüğümü uzattım ağlayarak,
kartı elime aldığımda arkasını bi çevirdiiiiiiiim benimle evlenirmisin yazıyordu..içindeki bölmesinde de evlilik teklıfı için almış olduğu yüzüğü duruyordu..
hayatımda unutmayacağım ender şeylerden biri oldu.zaten üzüntüyle ağlıyordum teklifi duyunca sevinçten daha da hüngür hüngür ağlamıştım...meğersem herşey planlıymışş..opuyorumnanaktan
Güzelmiş yaaa heyecan yaptım şimdi bakalım benim cankuşum ne yapacak
ŞenizŞeniz
Ya işte siz bilmediğiniz an yakalanmışsınız ne güzel oluyor
Ben biraz çakalımdır.Hayatta sürpriz olmayacak bana öffff gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?