2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Günaydın kızlar,CADISILA87 Eşyaların hayırlı olsun sağlık,mutlulukla kullan canım

Evlilik teklifi daha almadım ama bekliyorum bakalım nasıl olacak

Zaten hemen yazarım neler olduğunu kaydirigubbakcemile4

günaydın kızlarrrr

geçen gün çamaşır ve bulaşık makinemi aldım hafta sonuda mobilyalara bakmaya gidicem

Hayırlı olsun Güle güle kullan cnm

Merhaba kızlar hasta olan arkadaşlara ge.miş olsun.Yeni gelenlerde hoşgeldiler.Ben bu aralar fazla katılamıyorum sizlere.Bir giriyorum bir sürü sayfa yazılmış,okuyabildiğim kadarını okuyabiliyorum....Düğün hazırlıklarında,kavga ister istemez oluyor.Bizde bu aralar tartışma yaşıyoruz.Ya benim asıl merak ettiğim konu evlilik teklifi aldı mı herbiriniz?

Ben almadım ilişkimizin nişanlanmadan önceki 2 yılı boyunca zaten konuşuyoduk aramızda evlilik işini kendisi ettim diyo ama ben hatırlamıyorum açıkcası kaydirigubbakcemile3

teşekkürlerr kızlarr

ben evlilik teklifi aldım ama annesi bize gelip tanıştıktan nezmana isteyelim dedikten sonra

benim zorumlakaydirigubbakcemile3

kızlar ben evllk teklifi aldıııııııımmmmm
hayatımda aynı anda hem bu kadar üzülüp hemde sevindiğimi hatırlamıyorum..
nişanlımla (o zaman sadece erkek arkadaşımdı) şiddetli bir kavganın ardından inatlaşıp ayrılmıştık,
dik kafalılığım yüzünden artık beni istemediğini söylemişti telefonda..çok ağlamıştım,aradan 1 saat geçmemişti bile,
o zaman ablam amelıyat olmuştu,annemde odaya gıtmemı ablamın yatıp kalkmasına yardım etmemı söylemıştı,
odaya gırdığımde ablam nişanlımın pencerede olduğunu söyledı,şişmiş gözlerle pencereye çıktım,o zaman giriş katta oturuyorduk,
gelip yeni işyerinin kartını uzattı,belki lazım olur aramak istersin demişti,bende ona aramızda taktığımız nişan yüzüğümü uzattım ağlayarak,
kartı elime aldığımda arkasını bi çevirdiiiiiiiim benimle evlenirmisin yazıyordu..içindeki bölmesinde de evlilik teklıfı için almış olduğu yüzüğü duruyordu..
hayatımda unutmayacağım ender şeylerden biri oldu.zaten üzüntüyle ağlıyordum teklifi duyunca sevinçten daha da hüngür hüngür ağlamıştım...meğersem herşey planlıymışş..opuyorumnanaktan

selam kızlaarr opuyorumnanaktan

alt tarafı 2 gün girmedim amma kaynatmışsınız :umursamaz:

kızlar ben evllk teklifi aldıııııııımmmmm
hayatımda aynı anda hem bu kadar üzülüp hemde sevindiğimi hatırlamıyorum..
nişanlımla (o zaman sadece erkek arkadaşımdı) şiddetli bir kavganın ardından inatlaşıp ayrılmıştık,
dik kafalılığım yüzünden artık beni istemediğini söylemişti telefonda..çok ağlamıştım,aradan 1 saat geçmemişti bile,
o zaman ablam amelıyat olmuştu,annemde odaya gıtmemı ablamın yatıp kalkmasına yardım etmemı söylemıştı,
odaya gırdığımde ablam nişanlımın pencerede olduğunu söyledı,şişmiş gözlerle pencereye çıktım,o zaman giriş katta oturuyorduk,
gelip yeni işyerinin kartını uzattı,belki lazım olur aramak istersin demişti,bende ona aramızda taktığımız nişan yüzüğümü uzattım ağlayarak,
kartı elime aldığımda arkasını bi çevirdiiiiiiiim benimle evlenirmisin yazıyordu..içindeki bölmesinde de evlilik teklıfı için almış olduğu yüzüğü duruyordu..
hayatımda unutmayacağım ender şeylerden biri oldu.zaten üzüntüyle ağlıyordum teklifi duyunca sevinçten daha da hüngür hüngür ağlamıştım...meğersem herşey planlıymışş..opuyorumnanaktan

Güzelmiş yaaa heyecan yaptım şimdi bakalım benim cankuşum ne yapacak

ŞenizŞeniz

Merhaba Kızlar,

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim bitanesiniz ya opuyorumnanaktan CadıSılacımm eşyalarını iyi günlerde kullan inşaallah zemuszemus :nazar: Hadi sıra mobilyalarda hayırlısıyla bakalım :dance:

Kızlar bende evlilik teklifi aldım, klasik bir yöntem olmasına rağmen çok ormantikti doğrusu opuyorumnanaktan Askere gideceği günlerde beni Taksimdeki bir otelin restoranına yemeğe götürdü. Restoranın özelliği çatısının camdan olması, yani bi yandan yemeğinizi yerken bi yandan (kışın ortasında) ay ve yıldızları seyrediyorsunuz. Önceden rezervasyon yaptırdığı için mum ışıkları filan hazırdı. Yemeğimizi bitirip tatlıya geçmeden önce bir konuşma yaptı,konuşmanın sonunda cebinden tek taşı çıkarıp '' Bu ömrü seninle geçirme şerefini bana verir misin?'' dedi zemuszemus Ben o an hüngür hüngür ağlamaya başladım :kedi: Aman Allahım berbattım gözler kıpkırmızı, burun çekişleri arasında evet dedim kaydirigubbakcemile3 Sonra garson gelip bizi tebrik etti, özel bir çikolata ikram etti..Çikolatanın kutusunu hala saklıyorum.Çok güzel ve özel bir geceydi opuyorumnanaktan :nazar:

Ben de aldım teklif:)) Tanışmamızın ikinci ayında bi yerde yemek yedik sonra tatlı yemeye gittik...Yürüyüş yapma fikrini büyük multlukla kabul ettim ve denize karşı bi yere gittik..Denizi seyrederken çoook romantik sözler ve tektaş eşliğinde teklif aldım..Dilim tutuldu bekliyor olmama reğmen ne diyeceğimi bilemedim konuşamadım saatlerce :)))

Ya işte siz bilmediğiniz an yakalanmışsınız ne güzel oluyor

Ben biraz çakalımdır.Hayatta sürpriz olmayacak bana öffff gamyoncuiremsu

Bana da çok süpriz olmamıştı artık bekliyordum çünkü:))) ve hissetmiştim çünkü tanışmamızın tam 2. ayıydı o gün

Ya işte siz bilmediğiniz an yakalanmışsınız ne güzel oluyor

Ben biraz çakalımdır.Hayatta sürpriz olmayacak bana öffff gamyoncuiremsu

istediğin kadar beklediğini düşün hatta isterse o gün diyeceğini bil yinede ondan o sözleri duyunca sana da kal gelecek emin ol kaydirigubbakcemile3 boşuna efkar yapma :hulya:

Back