2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

tamam canım zaten ben daha önce yazdıklarını okudum ya ne bileyim çevremde o kadar çokki altın muhabbeti yapan kızlar,sinirlerim bozulmuş heralde artık :))
bence sen bırak eğer kendi başlarına alıcaklarsa alsınlar,senin fikrini sorarlarsa söylersin

İşte kaşıklığım bunların benzeri 3 tanede erzak kavanozum var.

Bide bişey diycem kızlar benim nişanlım çok alıngan kırılgan oldu ya ne desem kırılıyo bu kaşıklığı aldığımı söyledim ona sormadan aldığım için kızdı sizdede varmı böyle sorunlar

Evet öyle çok tanıdığım var benimde hatta bi arkadaşım trabzon hasır set alınmıyo diye düğünden 15 gün önce nişanını atmıştı aldılarda evlendiler ne kadar çok kınamıştık onu

bunadamı bozuldu kaydirigubbakcemile3
ne güzel ilgili demekki,aslında hoş bişey

benimkide geçen gün çırpma teli almış,
sonra benim fikrimi sormadan vitrinin üstüne 2 tane yuvarlak deri ayna yaptırmış hemde çapı 60 cm büyük büyük,ben olsam başka bişey alırdım ama hevesini kıramadım,astık duvara,,evimiz için gösterdiği çaba çok hoşuma gitti..

bunadamı bozuldu kaydirigubbakcemile3
ne güzel ilgili demekki,aslında hoş bişey

Evet ilgili ama tepkileri sert ben avrupa yakasında oturuyorum o anadolu yakasında 2 haftada bir görüşüyoruz her an yanımda değilki marketi gezerken gördüm kavanozlarımla takım olacağını düşünüp aldım ona nasıl sorayım şimdi saçma geldi ama bundan sonra sorucam fikrini alıcam napalım az zaman kaldı kırmayalım birbirimizi idare edicez.
Sen düşünerek hareket ediyosun ne güzel kırmamışsın onu ben çok fevriyim sizin durum bizde olsa mesela ben ona kızardım ben görmeden aldı diye ama sonra düşününce yersiz olduğunu anlarımda geç olur biraz huyum bu napiyim çok çabaladım değişemiyorum

canım bende başta trip yaptım keşke banada danışsaydın diye,sonra masum masum süpriz yapmak istemiştim dyince yelkenleri suya indiriverdim,,
maşallah biz geçtiğmiz nisan ayında yani 7 aydır tüm alışverişimizi yaptık,evimizi döşedik
daha bir kere bile tartışma çıkmadı,ki eskiden biz çok sık tartışır,inatlaşırdık,,bu dönemleri sorunsuz yaşayacağım aklıma gelmezdi hiç..
sende onun gönlünü hoş tutmaya çalış,boşver önemsiz şeyler için kimse kimseyi kırmasın opuyorumnanaktan

Oh maşallah bizde geçirsek bu günleri hayırlısıyla bizde tam tersi önceden pek tartışmazdık bu aralar neredeyse her hafta çok üzülüyorum kırdığım için onu ama oluyo bi kere mafoldumben

selam kızlar nasılsınız?

Slm cnm iyiyiz sen nasılsın

selam kizlar..
Bende kendime adima söyleyeyim,baslarda biraz panikledim su öyle olsun bu böyle olsun
hep eniyisi olsun istedim.. Kalite önceligimdi, gel gelelimki kaliteli ve markali ürünler mobilyalar el yakiyor..
Altin konusu da aynen öyle, birazda büyüklerin doldurusuna geliyoruz.. Basimizda akli basinda insanlar oldukca bize ilimli olmayi ögrettikce anliyorumki, mal mülk o kadarda önemli degilmis..
Insallah hepimiz yuvalarimizda huzurlu oluruz,elimden geldigince bunun icin dua edebilirim..:Saruboceq:

Merhaba Güzel Gelinlerim,

Nasılsınız bakalım??Ben yine grip oldum yaa :sinifsinif: Ay bu kadar hastalanıyorum bari iştahım kapansa zayıflasamda bi işe yarasa :roflol: Bana da, nişanla evlilik arası çok sancılı bir dönemdir,her Allahın günü tartışır ayrılığın eşiğine gelirsiniz.Bunlar çok normal, aman sık sık kendine hatırlat demişlerdi. Şu anda pek tartışmıyoruz, düğün hazırlıklarına ara verdiğimiz için olsa gerek.. Ama yinede kendime sık sık hatırlatıyorum bunu, neme lazım düğün zamanı stres başlar ben önceden önlemimi alayım diye.. Ama iş yoğunluğum yüzünden öyle koptum ki evlilik hazırlığından,içimdeki heyecan kayboldu nerdeyse :gitme: Bu geçici bi durumdur dimi kızlar, evlilikten soğumuş heyecanımı kaybetmiş olamam dimi? :uhm:

Canım benim çok geçmiş olsun..Ben de hasta olduğumda su kaybeder ve zayıflarım

hep derim ki vayy be amma da iyi oldu bu hastalık kaydirigubbakcemile3

İyileşince deeee geri gelir benim sularım mafoldumben

Son olarak da şunu söylemek isterim :

Kimse düğün heyecanını kaybetmez sadece başka sıkıntılar onu biraz geriye atar

Seninki de böyle bir şey bencee

Merhaba cnm geçmiş olsun.Sana çok doğru demişler zaman kısaldıkça artıyo sanki tartışmalar.Heyecanını felan kaybetmezsin hele bişeyler almaya başla bak eviniz için nasıl kıpır kıpır oluyo için bak gör opuyorumnanaktan

selam bende geldim... Vallaha 2010 benim için en güzel yıl olucak acaip heycan var

Hoşgeldiniz kızlar aramıza DyGLu haklısın cnm önemli olan huzurumuz olsun diğerleri zamanla olurda huzur gittimi kolay yerine gelmez

Merhaba kızlar hasta olan arkadaşlara ge.miş olsun.Yeni gelenlerde hoşgeldiler.Ben bu aralar fazla katılamıyorum sizlere.Bir giriyorum bir sürü sayfa yazılmış,okuyabildiğim kadarını okuyabiliyorum....Düğün hazırlıklarında,kavga ister istemez oluyor.Bizde bu aralar tartışma yaşıyoruz.Ya benim asıl merak ettiğim konu evlilik teklifi aldı mı herbiriniz?

Gecmis olsun arkadasim.. hosbuldum sagolun kizlar..balim sende hosgeldin..

Acikcasi ben evlilik teklifi almadim, iliskimiz herzaman ciddi boyuttaydi..bi gün babanla tanismam lazim dedi ve hersey corap sökügü gibi geldi, önce aileler tanisti,sonra söz nisan derken dügün zamani bile az cok belli.. evlenme teklifi gelmedi ama edicem diyo bakalim,
gerci nisanliyken teklifine hayir diyecegimi sanmiyorum ama formalite iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…