- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.681
Kızlar merhaba
artık bu başlıkta aranızda olamıcam
söylemesi çok zor ama biz ayrıldık. içim acıyo yıpranıyorum üzülüyorum ama elden gelen bişi yok hayırlısı buymuş demekten başka..
hepinizi teker teker çok seviyorum ve hepinizi tanıdığıma çook memnun oldum. Rabbim sizlerin mutluluğunu daim etsin..
bencede karısma sonuçta taktıkları kötü bişey olursa herkes görcek onlar mahcup olcak daha sonra nişanlın sana en güzelinden alır
kızlar herkese günaydın
yazılanları okudm açıkcası biraz sinir oldum,saklayamıcam,
ömrümünsahibi senin düğüne 6 ay yokmu daha ne diye bunları şimdiden düşünüyosunuz ki?
bana isterlerse doğru düzgün bişey takamasınlar umrumda değil,bu takı olaylarının pazarlık haline getirilmesi hiç hoş değil,ayrıca hepimiz daha genciz koca karılar gibi altın derdinemi düşelim,durumları varsa ne münasip görürlerse alır takarlar,bu konu bence yoruma kapalı olmalı,,yok taktılar takamadılar,istediğim gibi olmadı vs..dünya malı dünyada kalır kendimizi üzdüğümüzle kalırız başka bişeyde olmaz..
kusura bakmayın biraz sert bir uslup kullanmış olabilirim,,hepinizi seviyorum ...
kızlar herkese günaydın
ömrümünsahibi senin düğüne 6 ay yokmu daha ne diye bunları şimdiden düşünüyosunuz ki?
bana isterlerse doğru düzgün bişey takamasınlar umrumda değil,bu takı olaylarının pazarlık haline getirilmesi hiç hoş değil,ayrıca hepimiz daha genciz koca karılar gibi altın derdinemi düşelim,durumları varsa ne münasip görürlerse alır takarlar,bu konu bence yoruma kapalı olmalı,,yok taktılar takamadılar,istediğim gibi olmadı vs..dünya malı dünyada kalır kendimizi üzdüğümüzle kalırız başka bişeyde olmaz..
kusura bakmayın biraz sert bir uslup kullanmış olabilirim,,hepinizi seviyorum ...
kızlar herkese günaydın
ayrıca ömrümünsahibi daha düne kadar canım cicim diyordun da şimdi sizli bizli olduk,,
hayırdır?
senle aynı gün evlenmeyi planladığım için zaman açısından durumumuz hemen hemen aynı
ve ben daha bu muhabbetlere giripte huzursuz olmanın mantıksızlığından bahsediyorum.
herşey dört dörtlük olsun istiyormuşsun ya,gidip en pahalıları beğenen sen değilmiydin,,
kendinde demişsin bazen amacımın onun yanında olmak olduğunu unutuyorum diye,
bu sözlerine karşılık bir cevaptı,fikir işte buda benim fikrim
İnsan gelin olacağını düşününce her şeyin mükemmel olmasını istiyor
Bu herkesin hakkı tabii ki..
Sonuçta her gün yaşanan bir olay değil..Takınınn da güzeli olsun,gelinliğin de
eşyaların da düğün mekanın da güzeli olsun istiyoruz.
Yanlış bir şey de değil ki bu..
Mecburen susuyoruz çünkü bunları alabilcek güçte değil karşımızdaki aileler
Yoksa hangimizin 50.000Tl'si olsaydı sırf buna ayrılabilcek bir bütçe düşünün
kim bunu doyasıya harcamazdı ki
Şahsen ben o günü eşsiz kılardım.
O yüzden lütfen birbirimize sen bunu istiyorsun gibi şeyler söylemeyelim..
Bunu istemeyen olamaz bence
İnsan gelin olacağını düşününce her şeyin mükemmel olmasını istiyor
Bu herkesin hakkı tabii ki..
Sonuçta her gün yaşanan bir olay değil..Takınınn da güzeli olsun,gelinliğin de
eşyaların da düğün mekanın da güzeli olsun istiyoruz.
Yanlış bir şey de değil ki bu..
Mecburen susuyoruz çünkü bunları alabilcek güçte değil karşımızdaki aileler
Yoksa hangimizin 50.000Tl'si olsaydı sırf buna ayrılabilcek bir bütçe düşünün
kim bunu doyasıya harcamazdı ki
Şahsen ben o günü eşsiz kılardım.
O yüzden lütfen birbirimize sen bunu istiyorsun gibi şeyler söylemeyelim..
Bunu istemeyen olamaz bence
ömrümün sahibi direk sana yönelik birşey söylemedim canımcım,sadece 6 ay var daha neden bu muhabbetlere giriyorsunuz cümlem sadece sanaydı,
darılmaca yok tamam mı a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?