2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlar merhaba
artık bu başlıkta aranızda olamıcam
söylemesi çok zor ama biz ayrıldık. içim acıyo yıpranıyorum üzülüyorum ama elden gelen bişi yok hayırlısı buymuş demekten başka..
hepinizi teker teker çok seviyorum ve hepinizi tanıdığıma çook memnun oldum. Rabbim sizlerin mutluluğunu daim etsin..

üzüldüm cnm allah hakkında hayırlısını nasip etsin allah dayanma gücü versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benim aralıkta nişan olucak k.validemler 5 sene önce abisi evlenirken benimkinin takılarıda yapmışlar kenara koymak için geçen hafta yemeğe davetliydik bilezikleri gösterdiler modeli güzelde bileğimden zor giriyo azcık set falan herşeyim hazır

kızlar herkese günaydın
yazılanları okudm açıkcası biraz sinir oldum,saklayamıcam,
ömrümünsahibi senin düğüne 6 ay yokmu daha ne diye bunları şimdiden düşünüyosunuz ki?
bana isterlerse doğru düzgün bişey takamasınlar umrumda değil,bu takı olaylarının pazarlık haline getirilmesi hiç hoş değil,ayrıca hepimiz daha genciz koca karılar gibi altın derdinemi düşelim,durumları varsa ne münasip görürlerse alır takarlar,bu konu bence yoruma kapalı olmalı,,yok taktılar takamadılar,istediğim gibi olmadı vs..dünya malı dünyada kalır kendimizi üzdüğümüzle kalırız başka bişeyde olmaz..
kusura bakmayın biraz sert bir uslup kullanmış olabilirim,,hepinizi seviyorum ...

kızlar herkese günaydın
ömrümünsahibi senin düğüne 6 ay yokmu daha ne diye bunları şimdiden düşünüyosunuz ki?
bana isterlerse doğru düzgün bişey takamasınlar umrumda değil,bu takı olaylarının pazarlık haline getirilmesi hiç hoş değil,ayrıca hepimiz daha genciz koca karılar gibi altın derdinemi düşelim,durumları varsa ne münasip görürlerse alır takarlar,bu konu bence yoruma kapalı olmalı,,yok taktılar takamadılar,istediğim gibi olmadı vs..dünya malı dünyada kalır kendimizi üzdüğümüzle kalırız başka bişeyde olmaz..
kusura bakmayın biraz sert bir uslup kullanmış olabilirim,,hepinizi seviyorum ...

imza cadısıla87

başka söze ne hacettt

kızlar herkese günaydın

Evet daha durumu net anlamadan sert uslup takınmışsınız bende bayılmıyorum öyle şakır şakır altınlara nişanlımla aramızda bi konu geçti bende arkadaşlardan fikir almak istedim öylemi olur kız görmedende alınırmı ama anlaşılan bu topikte bazı şeyler paylaşılamayacak yanlış anlaşılır endisesiyle

yoo canın ne istiyorsa payşabilirsin,neden hemen diğer arkadaşlara karşıt bi düşünce söyledim diye bu kanıya kapılıyosun,ben sadece bu tür şeyleri dert edipde kendi huzurunu kaçıran insanlara söyledim..
bence sadece sen üstüne alınmamalısın,üslubum biraz sert oldu kabul ediyorum ama genede düşüncelerimin arkasındayım..

Amanın sinirler gerilmiş...Ama gerek yok böyle şeylere herkes fikrini söylesin bence

Çok seslilikten zarar gelmez kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ömrümün sahibi konu direk senle alakalı değil
erkek tarafını zorlayan şu olucak bu olucak diyen kızlar çoookk

bizde onlara uyarsak kendimizi üzeriz ancakkk konu geldii de söledi ajikall bence..

gerilmeye gerekk yokk ne takarlarsa taksınlarr amannnn diceksinizzz

kız anneleridee kızları gaza getiriooo onlarada kulakları tıkıcazzzz

birde kızlar birbirini gaza getirio valla kusra bakmayın ama ölee :):)

allahtan annem öle değil ..

gerilmiyoruzzzz sohbettt ediyoruzzzz hadiii

ayrıca ömrümünsahibi daha düne kadar canım cicim diyordun da şimdi sizli bizli olduk,,
hayırdır?
senle aynı gün evlenmeyi planladığım için zaman açısından durumumuz hemen hemen aynı
ve ben daha bu muhabbetlere giripte huzursuz olmanın mantıksızlığından bahsediyorum.
herşey dört dörtlük olsun istiyormuşsun ya,gidip en pahalıları beğenen sen değilmiydin,,
kendinde demişsin bazen amacımın onun yanında olmak olduğunu unutuyorum diye,
bu sözlerine karşılık bir cevaptı,fikir işte buda benim fikrim

kızlar herkese günaydın

Bu sözünden ötürü üzerime alındım konuyu başlatan bendim sende bu cümlenle zaten beni hedef aldın

ayrıca ömrümünsahibi daha düne kadar canım cicim diyordun da şimdi sizli bizli olduk,,
hayırdır?
senle aynı gün evlenmeyi planladığım için zaman açısından durumumuz hemen hemen aynı
ve ben daha bu muhabbetlere giripte huzursuz olmanın mantıksızlığından bahsediyorum.
herşey dört dörtlük olsun istiyormuşsun ya,gidip en pahalıları beğenen sen değilmiydin,,
kendinde demişsin bazen amacımın onun yanında olmak olduğunu unutuyorum diye,
bu sözlerine karşılık bir cevaptı,fikir işte buda benim fikrim

Siz dememdeki maksat böyle düşünen 2 kişi olduğunuz içindi. Sana sizli bizli olmuş değilim.Evet herşeyim dört dörtlük olsun istiyorum ama evim gelinliğim açısından bunu söyledim altın meselesinde illlede bunlar alıcak bunları beğendim diye tutturdum diye bişey demedim.

İnsan gelin olacağını düşününce her şeyin mükemmel olmasını istiyor

Bu herkesin hakkı tabii ki..

Sonuçta her gün yaşanan bir olay değil..Takınınn da güzeli olsun,gelinliğin de

eşyaların da düğün mekanın da güzeli olsun istiyoruz.

Yanlış bir şey de değil ki bu..

Mecburen susuyoruz çünkü bunları alabilcek güçte değil karşımızdaki aileler

Yoksa hangimizin 50.000Tl'si olsaydı sırf buna ayrılabilcek bir bütçe düşünün

kim bunu doyasıya harcamazdı ki

Şahsen ben o günü eşsiz kılardım.

O yüzden lütfen birbirimize sen bunu istiyorsun gibi şeyler söylemeyelim..

Bunu istemeyen olamaz bence

Dediklerin çok doğru cnm gönlümüz neler neler istiyo ama susuyoruz yada bunları arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Bu konuyu kapatalım bence artık başka muhabbet açalım.Mesela ben dün bi kaşıklık aldım onu ekliyim size kaydirigubbakcemile2

tabiki herkes ister,bende istiyorum hatta.. maddi olarak durumda yoksa gidipde en pahalılarına bakmak mantıklımı canım,,
param olsaydı bende düğün dernek yapar evime en pahalı mobilyalardan alırdım,herkesinde bu hakkı,ama diretmenin mantıksız olduğuna dikkat çekmeye çalısıyorum direk kişiye sen böyle yapıyorsun diye bişey demiyorum..
aynı şeyleri düşünüyoruz neticede,
mesela ben gene burda kk da okudum,kızı istemeye geliceklerini söylüyo erkek arkadaşı,pazarlığa tutuşuyolar bizde adettir 8 adana burması isterim diye,tamam ok diyelim oğlanın ailesi herşeyini dört dörtlük yaptı ama huzurları bozuldu,tatsızlık çıktı bu dahamı hoş.
mesela şimdi bizim oturacağımız ev nişanlımın kendi evi,kullandığı çamaşır makinası,buzdolabı,fırın bulaşık makinası var,ben şimdi ben eskileri kullanmam yeni gelinim herşeyim dört dörtlük olsun desem açgözlülük olmazmı?

ömrümün sahibi direk sana yönelik birşey söylemedim canımcım,sadece 6 ay var daha neden bu muhabbetlere giriyorsunuz cümlem sadece sanaydı,
darılmaca yok tamam mı a.s.

ömrümün sahibi direk sana yönelik birşey söylemedim canımcım,sadece 6 ay var daha neden bu muhabbetlere giriyorsunuz cümlem sadece sanaydı,
darılmaca yok tamam mı a.s.

Yok cnm darılmadım.Böyle muhabbetlere girmemizin sebebi nişanlım ailesi rizede oturuyor buraya gemişlerdi 2 haftalığına bana bilezik alıcaklarmış modelini istediler bileziklerimin set de alıcaz dediler.Nişanlımda senin görmene gerek yok deyince bende sizlerden fikir almak istedim.Çünkü ailesi düğüne bir ay kala herşeyi hazırlayıp gelicekler

Back