- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.641
Erkekler bu konuda aslında daha duygusal
Bizler daha çok direnebiliyoruz zorluklara karşı.Dayanma eşiğimiz mi yüksektir nedir
İnan ki hepimizin aynı tatsızlıkları oluyor.İstersen biraz ona zaman ver.Belki de kendine
güveni gelir.Çünkü gerçekten zor bu işsizlikte evlenmeye çalışmak.
Bu erkeklere de yazık ya..Biz bir şeyler istiyoruz adamlarda para olmuyor..
Sonra biz üzülüyoruz bu duruma onlar yıkılıyor...
Canım sen cumartesi bence git konuş tarihi ileriye atın ne olacak sanki
Hem o zamana kadar sen de para kazanırsın...Rahat edebilirsiniz.
2010 olmasında 2011 kışı olsun ne olacak sanki..olmaz mı
bakalım canım konuşunca ne değişecek ama ben pek sanmıyorum ..
Evett kızlar yaa biz bi an dalıp imkansız hayaller kuruyoruz,gerçekçi olmak lazım. ÖmrümünSahibi nin dediği gibi beni de uyandıran nişanlım oluyor. Karşı tarafı düşünerek hareket etmek lazım..
Kızlar sanırım hayallere dalmak herkeste oluyor ama şükür benim de uyanmam çabuk oldu...Herşeyin en iyisi olmasını tabii herkes ister ama aynı şeyi daha uygun yapmak varken..Artan parayı daha farklı daha çok işe yarayacak bi şeye kullanmak varken neden daha pahalıya yapayım ki dedim ve inanılmaz mutluyummmmmmmm
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz ve dualarınız için.
phenomenciim canım yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu ama o dediklerinin hepsini yaptım hiç bi şekilde düzeleceğine inanmıyo bu ay burdaysam diğer ay gidebilirim başka şehire bu yüzden seni bağlayamam diyo vs vs. huyudur bişeye morali bozulsun kabuğuna çekilir sırf bu yüzden 3 haftadır tel de dahi görüşmüyoruz arada ben arıyorum son zamanlarda ben de aramadım beni kıracak çok söz sarfetti çünkü..
ailesi de bitmesini istemiyo arıyolar soruyolar ben de sadece benim çabamla yürüdüğünü düşündüm en son görüştüğümüzde ayrılalım dedim o da itiraz etmedi zaten itiraz edecek durumda değil.
ben istiyorumki biraz sevgisine sahip çıksın çok mu şey istiyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?