- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.621
Ayyy canım benim çok üzüldüm yaa
Sinirle verilmiş bir karar değildir umarım.
Akıl vermek bana düşmez elbette ama gerçekten çok üzüldüm
Eğer doğru kararı verdiğine inanıyorsan hayırlısı buymuş demek düşer bize
Burda olamayacağım falan demişsin ama yanlış çünkü bir şeyler paylaşıyorsak
sadece evlilik niyeti değil bu...
Paylaşılan sevgidir,eğer paylaşmak istersen çekinmene gerek yok canım
Kızlar merhaba
artık bu başlıkta aranızda olamıcam
söylemesi çok zor ama biz ayrıldık. içim acıyo yıpranıyorum üzülüyorum ama elden gelen bişi yok hayırlısı buymuş demekten başka..
hepinizi teker teker çok seviyorum ve hepinizi tanıdığıma çook memnun oldum. Rabbim sizlerin mutluluğunu daim etsin..
Kızlar merhaba
artık bu başlıkta aranızda olamıcam
söylemesi çok zor ama biz ayrıldık. içim acıyo yıpranıyorum üzülüyorum ama elden gelen bişi yok hayırlısı buymuş demekten başka..
hepinizi teker teker çok seviyorum ve hepinizi tanıdığıma çook memnun oldum. Rabbim sizlerin mutluluğunu daim etsin..
Evet zaman yaklaştıkça maddi sıkıntılar manevi sıkıntıları getiriyor
İstemeden birbirini kırmaya başlıyorsun.
Gerçek zor bir süreç umarım herkes ilişkisini yıpratmadan bitişe varabilir.
müjdeciiiiiiiiiiiiii
inanmıyorum canımmm,ne diyosun ya,neden böyle bir karar verdiniz bilmiyorum canım benim,ama çok üzüldüm,anlatmak istersen hepimiz sana desteğiz burda..artık arkadaş olduk biz,derdinide seve seve dinleriz..
ben topla kafanı çık gez diyemicem,inşallah herşey hallolur, diyorum sadece...
Slm kızlar benimde cnm sıkkın bizde bu aralar sık sık tartışyoruz stres yapıyoruz sanırım zaman yaklaştıkça üzerinde durmuyoruz ikimizde uzatmıyoruz ama bunlar birikim yaparsa diyede korkuyorum :sinifsinif:
Çok üzüldüm senin için canım hakkında hayırlısı neyse o olsun üzülmemek elde değil insana her şey hatırlatır bilirim o duyguyu Allah yardımcın olsun başka şeylerle ilgilenmeye çalış çık gez arkadaşlarınla vakit geçir zamanla acın hafifler emin ol biz senin yanındayız dertleşmek istersen burdayız fikirlerinlede bize yardımcı ol bizden kopma olurmu :gitme:
sağol canım benim biliyorum hepiniz arkadaştan ötesiniz. aslında hiç bi sorunumuz yok ajikalcım kendisi maddi sıkıntılarını içinde çok büyüttü bana bakamayacağını geçinemiyeceğimizi falan düşünmeye başladı (halbuki ben böyle düşünmüyorum çok motive etmeye çalıştım ama..) öyle öyle olaylar büyüdü. rabbim dayanma gücü versin bana ne diyim..
canım benim bence nişan düğün olayları yaklaştıkta sevgilin karamsarlığa kapılıp sorunların içinde resmen boğulmuş,eğer sebep aşağı yukarı buysa ben onuda anlıyorum,bizde de olmuştu,nişanlım bir dönem işsizken eyvah yandık bittik diye etrafta dolanıyordu,hiç bişey istemiyorum yeterki sen yanımda ol,eşya almasak bile olur dedim,sonra sonra herşey düzeldi,sorunlar ne kadar birbirine benzer bilmiyorum ama zor dönemler olduğu bir gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?