- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.601
:teytey:bende varım kızlar haziran sonu temmuz başı gibi evlenicez kısmetse...
Siz kaç paraya kadar yer düşünüyorsunuz ki
Otellere bak diyecektim.Geçen günkü araştırmamı aktarayım :Egepalas 30tl'den
başlıyormuş.Eğer gördüğüm şekildeyse bizim biraz aklımıza yattı.
kızlar hepiniz düğün düşünüyosun,oh bol bol oynarsınız,
biz düğün yapmayacağız,karar verdik nişanlımla nikah istiyoruz..belki sonrasında kokteyl olabilir ama ben onuda istemiyorum :umursamaz:
yalnış olmuş sweet_pınar da girmiş nasıl oldu anlamadım ama yok aslında o :)) ajikal nikahlarda çok güzel oluyor artık kokteylle karışık yapılıyor çok şık oluyor.
Siyaha olan hayranlığımın da etkisiyle süperrrr diyorum. kaydirigubbakcemile5
Slm günaydın kızlar
Ne güzel keşke bende annemin yakınında oturabilsem anadolu yakasına gelin gidicem :gitme:
Çok güzeller bende siyah ve kırmızı hastasıyıım mutfak dolaplarında kırmızı lake çok güzel duruyo :kedi: senin mutfağıda bi an gözümde canlandırdım çok güzel olur kaydirigubbakcemile2
meltememrecim çok güzel canım söylediğin mutfağada baya uyar makinelerde kullanışlı araştırmıştım onları güle güle kullan meltememrekaydirigubbakcemile3
Bir de en azından hepiniz nişanlandınız daha benim o bile yok :roflol:
Yer bakıyoruz..Her şeyin fiyatını araştırıyoruz...
Bu arada kızlar
Nişanım olacağı zaman kafanızı şişirebilirim şimdiden söyleyeyim. zemuszemus
kızlar hepiniz düğün düşünüyosun,oh bol bol oynarsınız,
biz düğün yapmayacağız,karar verdik nişanlımla nikah istiyoruz..belki sonrasında kokteyl olabilir ama ben onuda istemiyorum :umursamaz:
Siz kaç paraya kadar yer düşünüyorsunuz ki
Otellere bak diyecektim.Geçen günkü araştırmamı aktarayım :Egepalas 30tl'den
başlıyormuş.Eğer gördüğüm şekildeyse bizim biraz aklımıza yattı.
Meltemim seçtim ben kuzum favorim 1 numara yani Riva
Nedeni ise diğerlerinin kötü olması değil.Rivanın daha kır düğünü tarzında oluşu
Bir de beyaz sandalye giydirmişler çok güzel olmuş kanım kaynadı.
Yavrum bunlardan sondaki kanlıcada olan kaç paraymış
Benim parktan çok mu pahalıdır. kaydirigubbakcemile2
Yok anacım yokkkk ben düğün salonu açıcam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İzmir'de yapın siz de bak burda 7000tl kim verse köşkte yapar kaydirigubbakcemile3
Yok anacım yokkkk ben düğün salonu açıcam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İzmir'de yapın siz de bak burda 7000tl kim verse köşkte yapar kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kıslar nasılsınız düğünü nişanı olucaklar hazırlıklar nasıl gidiyo
7000tl otel fiyatımı yoksa salon fiyatımı
ben nişan için 1100 tuutum salonu kurbandan sonra olucak
Esracım 7000 verene otel de salon da tutulur :lepi:
bide ona video-foto dahil değil en azından da 750-1000 arası ona ekle, başka masrafta mutlaka çıkar -tatlicadiarzu- diyorum sana orda bulmuşsun 30tlye yer hala diyosun ki bide çok pahalı parkta yapıcamklava:
ben sadece bakıyorum ööööyle bi gelişmem yok valla :hulya:
öncelikle hayırlı olsun :1hug: nereyi tuttun canım 1100e bide kaç kişi ve neler dahil :kedi:
biri 6000tl 1500 kişilik yer tutuyo biri 1100e tutuyo ay acaba ben mi uçuyorum anlamadım fisfisfis
Meltem yavrum ben buldum sorunun çözümü aslında içinde gizli
Neyse ki benim matematiksel zekam çalıştı kaydirigubbakcemile3
Şimdi siz güzel böyük bir yer tutuyorsunuz biz de enfazla 150 kişiyiz
Sizin konukların arasına kıvrılı bizimkiler de
Böylelikleeee bizimki de aradan çıkmış olurrrrr
Bunun size nasıl bir faydası olur onu daha düşünmedim :hulya:
saol cnm ist bayrampaşada bi salon 600 kişilikmiş normal düğün salonlarındaki gibi pasta kuru pasta galete meyve suyu vs düğün bitimi çekilen resim bildiğim kadarıyla o kadar bu fiyatta aralık ayında tuttuğum için böyle yaz ayı olsa 1500 den aşağı bulamazsın 1500de anca hafta içi fiyatı olur
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
düğün için ayırdığınız bütçeyi bize verirsiniz kuzum olmaz mı 1000 2000 artık ne koparsa gönlünüzden :roflol:
sizin için hayırlı olsun tekrar canım
zaten benim aldığım fiyatlar hep yemekli olduğu için artıyor. bize de böyle yemeksiz mönü sunsalar o kadar uçmaz fiyatlar :umursamaz: ama çoğu yer kabul etmiyor yemeksiz davetleri :çok üzgünüm:
erkek tarafımı kabul etmiyo cnm yemeksiz davetleri anlamadım
ben oynamayı seven biriyim yemekli olunca oynama pek olmuyo ben salonda yapmayı tercih ettim yemeklisini yapamazdıkda zaten bütçemiz yetmezdi ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?