2010 Şubat annesi:bebişinin odasını hazırlayan var mı???

canbahar

Bahar'ımm...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
1.367
0
Ben kısmetse kızımı 15 Şubat civarı bekliyorum.Geçen hafta babası kızımızın odasını boyadı.Alışılmışın dışında pembe,mavi yerine turkuaz düşündük ve boyadık güzel oldu.Beyaz mobilyalar düşünüyoruz.Bu konuda biraz şanslıyız kızımın dayısı mobilyacı ve istediğimiz modeli yapacak bu ayın sonuna kadar.Siz neler yaptınız???

Ben kısmetse kızımı 15 Şubat civarı bekliyorum.Geçen hafta babası kızımızın odasını boyadı.Alışılmışın dışında pembe,mavi yerine turkuaz düşündük ve boyadık güzel oldu.Beyaz mobilyalar düşünüyoruz.Bu konuda biraz şanslıyız kızımın dayısı mobilyacı ve istediğimiz modeli yapacak bu ayın sonuna kadar.Siz neler yaptınız???

hayırlı olsun bebişin.
biz bu tür konuları genelde Şubat 2010 anneleri topiği başlığında konuşuyoruz.istersen oraya gel.

Bizde odamızı geçen hafta sonu aldık ocağın ilk haftası teslim edilecek.hihoyyyt
Önümüzdeki hafta da odamızı boyatacağız kısmetse.. Bende bitince resimlerini eklerim..

bizde duvar kagitlarini yaptik
perdelerini aldik bir tek oda takimimiz kaldi oda ocak 11den sonra teslim edilicek hayirlisiyla
gelince bende eklerim

slmmmm kizlar yaaa! ben bebegime henüz ayri bi oda hazirlamayi düsünmüyorum! cünkü yanimda yatacagi icin ilerde hazirlamayi düsünüyorum odasini! diger odaya hazirlasam bebisim agladigi zaman belki duyamiycam! en iyisi biraz yanimda dursun! sadece iste besik, sonra iste icinin malzemeleri yorgan cibimlik felan öyle seyler alirim !

Kızlar oğlumun odasını boyattık temizliğimizde bitti şimdi odasını bekliyoruz sabırsızlıkla..
Bu ayın sonunda teslim edilecek sonra perdesini yaptıracağız inş.
Yokmu bebişinin odasını hazırlayan resimlerinizi bekliyoruzzz...a.s.

Canım bizim odamızda turkuaza yakın bir mavi oldu gelip gidip bakıyorum gözüm alışamadı henüz.Bazen keşke uçuk mavi yaptırsaydım diyorum ama oldu artık..
Bu arada bizim mobilyalarımızda beyaz.yerimseniben

resimleri görelim kızlar :)
ben oda konusunda sabırsızlandıkça eşim ağırdan alıyor. hayırlısı bakalım en azından ne alacağıma karar verdim :)
siparişler bir ayda geliyormuş ve taşındıktan sonra sipariş verelim diyor eşim. herhalde doğumuma çok yakın ancak biter odası bebeğimin. ben de ilk zamanlar yanımda yatıracağım ama en azından eşyalarını düzenli bir şekilde koyayım, aradığımı bulayım istiyorum.

hayırlı olsun bebişin.
biz bu tür konuları genelde Şubat 2010 anneleri topiği başlığında konuşuyoruz.istersen oraya gel.

Neden herşeyi o başlıkta konuşuyorsunuz? Mesela benim o konunun sayfalarının tümünü tek tek okuyacak vaktim olmuyor dolayısıyla aradığımı da bulamıyorum. Zaten o sayfaların çoğu selam sabahla doluyor...
Rica ediyorum yeni konu açıp konuları gruplarındıranlara mani olmayın. Böylece kadınlar kulübü amacına daha iyi ulaşır, aradığımız şeyi daha rahat bulabiliriz.

Kızlar oğlumuzun odası geldi geçen hafta cila kokusu vardı havalandırdık yerleştirdik resimlerini ekliyorum size..:nazar:
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin..:Saruboceq:

Dolabımızın resimleri..

Alt açma minderimiz

Bakım çantamız

Bebek arabamız, otomobil koltuğumuz arabamızda..

zehra_s güle gülle kullansın inşallah çok güzel sağlıkla içinde yatacağı günleride göstersin rabbim

gece lambamız ve avizemiz..

Bizden bu kadar kızlar perdemiz ve mevlüt şekerlerimiz henüz teslim edilmedi daha sonra onlarıda eklerim.. Bu arada fot. makinesinin çözünülürlüğü çok yüksek, o yüzden resimler küçülürken bozuldu biraz idare edin..
Sizlerden de resimlerinizi bekliyorum..a.s.

gece lambamız ve avizemiz..

Bizden bu kadar kızlar perdemiz ve mevlüt şekerlerimiz henüz teslim edilmedi daha sonra onlarıda eklerim.. Bu arada fot. makinesinin çözünülürlüğü çok yüksek, o yüzden resimler küçülürken bozuldu biraz idare edin..
Sizlerden de resimlerinizi bekliyorum..a.s.

oyyy mavıs mavıs nazarlık gıbı hepsı cok begendım canım gule gule kullanın ınsallah :nazar:
benım resımlerım profılımde canım ordan bakabılırsın :)

oyyy mavıs mavıs nazarlık gıbı hepsı cok begendım canım gule gule kullanın ınsallah :nazar:
benım resımlerım profılımde canım ordan bakabılırsın :)

Sağol canım İpek hanımın odasıda harika olmuş şekerleme gibi.. :nazar:
Güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Allahım..:Saruboceq:

zehra_s güle gülle kullansın inşallah çok güzel sağlıkla içinde yatacağı günleride göstersin rabbim

Amin canım çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıklı ve güzel günlerde kullanırız eşyalarımızı..opuyorumnanaktan

Zehracım çok tatlı çok ta aydınlık bir oda olmuş. Güle güle uyusun oynasın Yağızımız odasındaopuyorumnanaktan

canım,
güle güle kullanın, herşey çok güzel olmuş, sağlıkla kullanmak kısmet olsun inşallah,

X