selam şeker benim hep uykum var hiç doyamıyorum uykuya mirmirmirmir
canım niye sezeryan normal yapamıyor musun pardon hatırlayamadım ilk bebeğin miydi yoksa ikincimi ilki falan sezeryan mı oldu eğer öyleyse normalde ben bir terslik olmazsa son ana kadar normal istiyorum sezeryandan çok korkuyorum :1shok::1shok:
hoşgeldin canım
çok şükür iyiyiz (kendi adıma) siz nasılsınız :) bebişinle?
ya bende gelmek istiyorum
ÇÜNKÜÜÜÜ ŞU ANNN ÇOK KARNIM AĞRIYOO VE BEN AĞLAMAK ÜZEREYİMM:gitme::gitme:
normal doğummu o acıya mümkün deil dayanamamm........
kızlar çakırgözlünün bebeği alınacakmış. ziyaretci defterinde öyle yazmış mafoldumben Allah çok büyük sabırlar versin. Kimseye vermesin bu acıyı
kızlar benimde çok sırtım ağrıyo geceleri uykumdan uyanıyorum ağrı yüzünden sizzde de varmı?
kızlar çakırgözlünün bebeği alınacakmış. ziyaretci defterinde öyle yazmış mafoldumben Allah çok büyük sabırlar versin. Kimseye vermesin bu acıyı
ya bende gelmek istiyorum
selam herkese....
benim bebişim bu iki- üç gündür çok hareketli arkadaşlar...
normal mi sizce...
bazen korkuyorum acaba bir terslik mi var diye...
kızlar benimde çok sırtım ağrıyo geceleri uykumdan uyanıyorum ağrı yüzünden sizzde de varmı?
:roflol::roflol::roflol: akıllım sanki sezeryanda kuş gibi oluyorsun yok anacım ben çatır çatır doğurcam inş.:Saruboceq:
sağol voles. bugün daha iyiyim. biraz halsizlik var sadece..
sinemcim ayın 5 inde gidiyoruz dimi... cananda gelicek bizimle... 3 kişiyiz sositososito
shine gözün aydın canım maşallah bebişine
Saol canm. şekeri dert etmiyorum doktor sorun teşkil etmiyor dedi.Olsa söylerdi. Biraz yediklerime içtiklerime dikkat edicem okadar.Evet ilk bebişlerden olacagız.Allahım sağ salim dogurmak nasip etsin.shıne maşallah bebişinecanım şekeride dert etme onu bir şekilde diyetle falan hallediyorlar demekki topiğin ilk bebişlerinden olacak senin bebiş ne güzel :teytey::teytey:
Çok sevindim Shine. Maşallah bebişine. Biz hiç senin kadar net göremiyoruz.
GÜNAYDIN KIZLAR ,
sitede sorun var saat 9 dan beri anca girebildim .
Yaren geçmiş oldun.Shine gözün aydın herşey yolunda şeker taramasıda bitti.Çakırgözlüden halen haber yok istirahat falan vermiş olabilir dr Allah hakkında hayırlısını versin.
Saol canm. İNşallah rabbim hepimizin bebeklerini saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin.SHINE maşallah bebişine çok güsel yaaaaaaa
ALLAH HEPİMİZİN BEBİŞİNİ SAĞLIKLA ELİMİZE ALDIĞIMIZ GÜNLERİDE NASİP EDER İŞALLAHHHH
maşallah süpanallah ne güzel haberlerle gelmişsin canım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin..
bebeğinin kilosu ne durumda canım.. aramızda birkaç gün var..
seldacım tırnakları artık bebişinin cıktıgı için tırmalıyordur sıpa.Benim sıpa da öyle bi tırmalıyorki bazen canımı yakıyor.benimde karnımın içisi ağrıyor sağ taraf oğlumun kafasının olduğu yer.. acaba içten kemiriyomuki:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?