herkese günaydın gerçi öğlen oldu siteye girmek mucize valla
Site açıldııııızemuszemus
selam kızlar yaa nedır sıtenın halı boyle kac saattir girilmiyor benneyaptımki
Meraba kızlar bende kendim yoğunluğumdan giremiyorum malum banka çok kalabalık nasılsınız bakalım ......valla bende akşam bulantıları hafiften yine başladı bide aşırı uyku hali var ...ya sizlerdede oluyomu...
hiç yürüyüş yapamıyorum yaaa....tam emin deilim ama epudral sezeryane karar verdim kendi kendime daha doktoruma sormadım ama bilmiom
özel çınarlıyı düşünüyorum bilen varmı
selam kızlar bu aralar hiç siteye takılamıyorum.
geçen hafta soğukalgınlığı ile mücadele ile geçti.
Şimdi iyiyiz. Umarım herkes iyidir. hepinizi öpüyorum:))
Günaydın kızlar herkez iyidir umarım bebişlerde iyidir inşallah.
Biz doktor kontrolümüze balıkesire cumartesi günü gittik test ler falan yapıldı seker tarama yapıldı profil kan sayımı ve tit testi cok pahalı tuttu. Bunların üçünü 165 tl ye yaptılar. Şeker yüklemeyide 7,5 tl ye yaptılar.
Şeker yüklemesine aç gittim 50 grm glikoz içirdiler 1 saat sonra ki şekerim 189 çıktı.
Doktor hanım yüksek dedi 100 grm glikoz isteyecekti.Yanlız yaplıan profil testinde (Çok kapsamlı bir test oluyormus 14 - 15 şeye bakıyorlarmış ) 3 aylık seker yükselmesi normalmiş . Risk teşkil etmiyor dedi .Derin bir nefes aldım.Kardeşim şeker hastası ve ünsilin kullandıgı için korkuyordum bendede olabilir diye.Allaha şükür herşey normal çıktı.
Calsiyum , migde yanmalarım için gaviscon ve bu defa değişik bir kan ilacı verdi.Elevite devam dedi.
Kızlar 26 hafta ile uyumluyuz.
Doğum ocak sonu sezaryan gibi olacak .Sanırım ocak annesi olacagım .Normal dogum yapamazmısım .Vücutum müsait değilmiş.
Bebeğimin cdsini verdi doktor hanm . Bizim sıpa cok inat olacak yaa.Ellerini yüzüne bir kapadı acmıyor. Ama başka yerler ap açık ortada oraları sergiliyor resmen edepsiz kaydirigubbakcemile3 .
Cok güselleşmiş bebeğim maşşallah allahım nazarlardan saklasın.Babası bana benziyor diyip duruyor.Ellerini agzına götürmeyi cok seviyor sıpa .Hep elleri agzında.
EEE kızlar benden bukadar sizler nasılsınız?
Seldacım inşallah sende saglıklı sıhhatli bebeğini kucagına alacaksın inşallah.
Herkes iyi dimi bebekler de iyidir inşallah. Benden haberler bukadar .Sizlerde neler var ?
hoşgeldin canımslmmmm nasılsınız??
sinemcim ayın 5 inde gidiyoruz dimi... cananda gelicek bizimle... 3 kişiyiz sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?