Herkese merhaba kızlar....İyi akşamlar. Bu akşam nedensiz ağlamak geliyo içimden. Böyle uzun uzun ağlamak geliyo. Ama sesebi yok. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum bebeğim üzülmesin diye
ya banada geliyolar arada bi ama bende aglamamaya calisiyorum havacim... bebisini üzme annesi yazikkk :) o artik sendeki herseyi hissediyo yazik kuzuma. ac bi oynak müzikk ohhh ne dert kalir ne tasa gamyoncuiremsu hihoyyytHerkese merhaba kızlar....İyi akşamlar. Bu akşam nedensiz ağlamak geliyo içimden. Böyle uzun uzun ağlamak geliyo. Ama sesebi yok. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum bebeğim üzülmesin diye
Canım hoşgeldin neden oyle hüzünlendin sen arkadasım ya yapma üzme prenseside kendinide belki hamileliğin vermiş olduğu bir etkendir hayatım yapma sakın gözün düşen her bir damla yaşın bebeğinin üzülmesine etken olacagını düşün ve herseyı pozıtıf düşün canım opuyorumnanaktan
ya banada geliyolar arada bi ama bende aglamamaya calisiyorum havacim... bebisini üzme annesi yazikkk :) o artik sendeki herseyi hissediyo yazik kuzuma. ac bi oynak müzikk ohhh ne dert kalir ne tasa gamyoncuiremsu hihoyyyt
herkese merhabalar! a.s.
cok güzel sohbet ediyorsunuz araya girmek istemezdim ama subat 2010 anneleri topici yeni gördüm ve insallah bir subat anne adayi olarak bir merhaba :) demek istedim.
SAT : 8 mayis, 26 yasindayim ve oglumu sabirsizlikla bekliyorum.
ayni tarihlerde gogum yapacagimiz arkadaslarla,aldigimiz kilolar,bebeklerin gelisimi,bebisler icin alisveris,muayene zamanlari,tahliller,...vs her konuda bilgi alisverisinde bulunmak cok hos olur...
tekrar merhaba!
slm arkadaşlar meleksencim yeni eklediklerin çok tatlı gülee güle kullanın
havacım ne ağlaması canım üzme perensesini tatlım
herkese merhabalar! a.s.
cok güzel sohbet ediyorsunuz araya girmek istemezdim ama subat 2010 anneleri topici yeni gördüm ve insallah bir subat anne adayi olarak bir merhaba :) demek istedim.
SAT : 8 mayis, 26 yasindayim ve oglumu sabirsizlikla bekliyorum.
ayni tarihlerde gogum yapacagimiz arkadaslarla,aldigimiz kilolar,bebeklerin gelisimi,bebisler icin alisveris,muayene zamanlari,tahliller,...vs her konuda bilgi alisverisinde bulunmak cok hos olur...
tekrar merhaba!
Günaydın kızlar.. İnşallah hepiniz iyisinizdir..
Sumay hoşgeldin canım aramıza..
Bir mail geldi hemen paylaşmak istedim..birsürü üründe kampanya var
http://www.kipa.com.tr/PDF/bebek-festivali.pdf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?