2010 Şubat Anneleri

Herkese merhaba kızlar....İyi akşamlar. Bu akşam nedensiz ağlamak geliyo içimden. Böyle uzun uzun ağlamak geliyo. Ama sesebi yok. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum bebeğim üzülmesin diye

Canım hoşgeldin neden oyle hüzünlendin sen arkadasım ya yapma üzme prenseside kendinide belki hamileliğin vermiş olduğu bir etkendir hayatım yapma sakın gözün düşen her bir damla yaşın bebeğinin üzülmesine etken olacagını düşün ve herseyı pozıtıf düşün canım opuyorumnanaktan

Meleksen canım güle güle kullansın meleğin...Saplıkla iyi günlerde giysin ınşallah...Hepsi çok güzeller

Herkese merhaba kızlar....İyi akşamlar. Bu akşam nedensiz ağlamak geliyo içimden. Böyle uzun uzun ağlamak geliyo. Ama sesebi yok. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum bebeğim üzülmesin diye
ya banada geliyolar arada bi ama bende aglamamaya calisiyorum havacim... bebisini üzme annesi yazikkk :) o artik sendeki herseyi hissediyo yazik kuzuma. ac bi oynak müzikk ohhh ne dert kalir ne tasa gamyoncuiremsu hihoyyyt

Canım hoşgeldin neden oyle hüzünlendin sen arkadasım ya yapma üzme prenseside kendinide belki hamileliğin vermiş olduğu bir etkendir hayatım yapma sakın gözün düşen her bir damla yaşın bebeğinin üzülmesine etken olacagını düşün ve herseyı pozıtıf düşün canım opuyorumnanaktan

Canım hormonal galiba.Bi nedeni yok...

kızlar o pembe bataniye alt acmaya benzeyen fermuarli cir citli cok amacli onu bebek arabasina aldim icinede gire bilir cok tatlı guzel diye alim dedim sizce guzelmi demin yeni ebsbisele eklemistim

herkese merhabalar! a.s.

cok güzel sohbet ediyorsunuz araya girmek istemezdim ama subat 2010 anneleri topici yeni gördüm ve insallah bir subat anne adayi olarak bir merhaba :) demek istedim.
SAT : 8 mayis, 26 yasindayim ve oglumu sabirsizlikla bekliyorum.
ayni tarihlerde gogum yapacagimiz arkadaslarla,aldigimiz kilolar,bebeklerin gelisimi,bebisler icin alisveris,muayene zamanlari,tahliller,...vs her konuda bilgi alisverisinde bulunmak cok hos olur...
tekrar merhaba!

slm arkadaşlar meleksencim yeni eklediklerin çok tatlı gülee güle kullanın
havacım ne ağlaması canım üzme perensesini tatlım

herkese merhabalar! a.s.

cok güzel sohbet ediyorsunuz araya girmek istemezdim ama subat 2010 anneleri topici yeni gördüm ve insallah bir subat anne adayi olarak bir merhaba :) demek istedim.
ayni tarihlerde gogum yapacagimiz arkadaslarla,aldigimiz kilolar,bebeklerin gelisimi,bebisler icin alisveris,muayene zamanlari,tahliller,...vs her konuda bilgi alisverisinde bulunmak cok hos olur...
tekrar merhaba!

Canım hoş geldin... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim satım da 8 Mayıs... Bir satdaşım daha oldu kızlaaarrr....

slm arkadaşlar meleksencim yeni eklediklerin çok tatlı gülee güle kullanın
havacım ne ağlaması canım üzme perensesini tatlım

Üzmemeye çalışıyorum teyzesi....

herkese merhabalar! a.s.

tekrar merhaba!

hoş geldin canım bebişin hayırlı olsun

tesekkürler! hosbulduk!
forumda daha önce yazilanlara göz atiyorum,masallah herseyden konusmussunuz vereliniortak

hosbulduk sumayyycimmm! seninle ayni gün degiliz ama aramizda 2 gün var canim. benimde son sat 10 mayis canim . ve bebisim hayirlisiysa kiz canim.

günaydın kızlar..

nasılsınız bakalım? ben bugün gribi biraz daha atlattım gibi. şimdilik iyiyim çok şükür..geçmişi okuyamadım 2. defa :( var mı bi haber? çakırgözlü yazmamış heralde hala :(

güzel bir gün olmasını diliyorum..

günaydın kızlar..
ne zamandır pek yoktum annemdeydim yeni döndüm istanbula..
ev işi çamaşır falan ancak dinlenebildim..
herşey yolundadır umarım..
kendinize iyi bakın...
görüşürüz artıkınn :)

herkese günaydın arkadaşlar oğluşum ve ben geldik hepinize hayırlı günler inşallah :1rolleyes:

Back