selam kızlar ben giremiyorum
pek bu sıralar
fuar vardı
çakırgözlüye ne oldu
anlayamadım baktım geçmişe ama
bir problem yoktur umarım
bazen içimden geliyor öyle işte uzun uzun dua ediyorum :kedi:hepimizin duası kabul olsun canım doğru istiyeceksin istemeyi bileceksin ki Allah versin.
Ben kendimi camii de vaizde gibi hissettim kız bi garip oldum.
sağol canım. Aleykümselam geçmiş olsun ya tlf la mı konuştunuz?AKPAK canım ne güzel dua etmişsin AMİNN...
YAREN in selamı var bu arada kızlar...
grip olmuştu atlatamamış evde dinleniyomuş...
kesinlikle öyle Onun emaneti karnımızdaki masumlar bize. :asigim: Allah o emanetleri hakkıyla taşımayı nasip etsin..Canım benim ne güzel söylemişsin..
Dediğin gibi rabbimizin emanetlerini taşıyoruz.. Ondan aldık yine ona vereceğiz..İşte zaman zaman bir ümitsizlik oluyor canım sıkılıyor.. Sonra bir silkeleniyorum kendime gelip şükrediyorum verdiklerinden dolayı rabbime..
sen de sağol canım ne güzel dualaşmaksağol canım çok güzel dileklerin için Allah razı olsun hepimiz için dua ediyorum ben akşamlarııı hrp aklımızdasınızz
sağol canım aminne güzel dua etmişsain canım Allah kabul etsin inş.
oldumu ya şimdi kızlar canım pırasa yemeği çekti benimde offf çok istedimm
zaten gördüğümü yemesem olmuyo dün filimde karpuz gördüm gece sabaha kadar ruyamda karpuz yedim uyudum uyandım daldım gene aynı ruya kaydirigubbakcemile3
ben de son iki haftadır 2 kilo aldımmmmm delikafadulden :1shok: bu gidişat hiç iyi değil :mymeka:yaaa bu arada bu zamana kadar 2 kılo almıstım bugun tartıyı gorunce bayılcaktım 2 haftada 3 kılo almısım hadı 1 kılosu ayakkabı kıyafet desen...
klava:
selam kızlar nasilsiniz biz kızımla demin carsidan geldik yeni cici aldik bi bakin bugun sabah dusundum bebek arabasina ne kulancam ki bebeyin altina diye ve mazada saticiya sordum ve oda bana cok amacli olan bisi gosterdi alt deyıstırme tulumlu bataniye arabada kulanmak icin cok amacli bisi gosterdi bende hemen aldim bi bakin guzelmi
saol akarahan cnm vala dun esimle kendimize alis veris yaptık bgugun dayanamadim kosa kosa yine kızımıza da cici aldim insan dayanamiyo cnm yaazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?