2010 Şubat Anneleri

selam kızlar ben giremiyorum
pek bu sıralar
fuar vardı
çakırgözlüye ne oldu
anlayamadım baktım geçmişe ama
bir problem yoktur umarım

selam kızlar ben giremiyorum
pek bu sıralar
fuar vardı
çakırgözlüye ne oldu
anlayamadım baktım geçmişe ama
bir problem yoktur umarım

canım hosgeldın
cakırgozlunun bebegının kalbınde problem cıkmıstı ayrıntılıda kac gundurde yok gırmıyo hepımız meraktayız :sinifsinif:

kızlar yaa, anladığım kadarıyla herkes geçmişi okuyor ama kafam iyice karıştı. gebeliği hafta olarak takip ediyoruz ya, kaç aylık olduğunu bulmak için sat baz alınacak: mesela benim 8 mayıs

8 may,8 haz 1. ay
8 haz- 8 tem 2. ay şeklinde dedi buradaki bazı arkadaşlar.
bu durumda ben 24+3 ile 5.5 aylık falan oluyorum.

ama az önce dr kaan kocatepenin sitesinde video seyrederken 7. ay (24-28. haftalar) olarak veriyor. biri bana yardım etsin. yoksa kafayı yicem yani akannehir

hamileliğimin 5.5 ayında mıyım yoksa 6. ayı tamamladım mı?

LÜTFEN YARDIM EDıN YAW :kedi:

hepimizin duası kabul olsun canım doğru istiyeceksin istemeyi bileceksin ki Allah versin.

Ben kendimi camii de vaizde gibi hissettim kız bi garip oldum.
bazen içimden geliyor öyle işte uzun uzun dua ediyorum :kedi:
AKPAK canım ne güzel dua etmişsin AMİNN...
YAREN in selamı var bu arada kızlar...
grip olmuştu atlatamamış evde dinleniyomuş...
sağol canım. Aleykümselam geçmiş olsun ya tlf la mı konuştunuz?

kesinlikle öyle Onun emaneti karnımızdaki masumlar bize. :asigim: Allah o emanetleri hakkıyla taşımayı nasip etsin..
sağol canım çok güzel dileklerin için Allah razı olsun hepimiz için dua ediyorum ben akşamlarııı hrp aklımızdasınızz
sen de sağol canım ne güzel dualaşmak
sağol canım amin
benim de canım çekti ki hi sevmem gittim markete hemen aldım pişirdim ilk defa. güzel olmuş yedim cokacimcoook
yaaa bu arada bu zamana kadar 2 kılo almıstım bugun tartıyı gorunce bayılcaktım 2 haftada 3 kılo almısım hadı 1 kılosu ayakkabı kıyafet desen...
klava:
ben de son iki haftadır 2 kilo aldımmmmm delikafadulden :1shok: bu gidişat hiç iyi değil :mymeka:

bilmiyordum canım çok geçmiş olsun
kızlar öpüyorum
çıkmak zorundayım
görüşürüz

selam kızlar nasilsiniz biz kızımla demin carsidan geldik yeni cici aldik bi bakin bugun sabah dusundum bebek arabasina ne kulancam ki bebeyin altina diye ve mazada saticiya sordum ve oda bana cok amacli olan bisi gosterdi alt deyıstırme tulumlu bataniye arabada kulanmak icin cok amacli bisi gosterdi bende hemen aldim bi bakin guzelmi

çok güzel güle güle kullansın kızın canım seni gördükçe alışveriş yapma isteği geliyor iş çıkışı koşa koşa gidiyorum heryer kapalı izin gününde bende çıkcam alışverişe banane

saol akarahan cnm vala dun esimle kendimize alis veris yaptık bgugun dayanamadim kosa kosa yine kızımıza da cici aldim insan dayanamiyo cnm yaazemuszemus

saol akarahan cnm vala dun esimle kendimize alis veris yaptık bgugun dayanamadim kosa kosa yine kızımıza da cici aldim insan dayanamiyo cnm yaazemuszemus

valla öyle canım ne görsem alasım geliyor girdiğim mağazadan boş çıkmak istemiyorum çıkmıyorumda ufakda olsa bişey alıyorum oğluma ama şu sıralar alamıyorum kayınvalidem bizde oda çok şey almayın küçük kalır diyor o gittikten sonra kaldığım yerden devam edicem

karismasalar olmaz zaten gecen benimkide aman cocuk cabuk buyo fala n dedi esimde annesi durmadan cici gidirir bebeyi dedi sustu

gerçektende herşeye karışıyorlar geçen akşam patik başaldım ne gerek var diyor bunların hazırları var artık bende olsun dedim ben örmek istiyorum bişey demedi 1 hafta kalcak o gittikten sonra alırım artık bişey diyip moralimi bozmasın

evet cnm ya ben aldiklarimi gostermıyorum bile esim kızdıgımı anliyo onu tesliyo ama kadin anlamiyo gecen aldim cici bugun yıne anne annesi para gonderdi ondan karisamaz zaten esim laf soyletmiyo kızdıgımı goruyo

aynen benim eşimde laf söyletmiyor ben eşime söylüyorum ne söyleyeceksem o söylüyor annesine ben söylesem gelin değilmi der oğlu söyleyince farklı

ayy kizlar ayni dert bendede var valla.... ne alsam aman ne gerek var almaya daha simdiden almiyayin yok gözünüzün önüne bakin! hayret bisey yaa bebek 6 aylik oldu daha cok erkenmiste amannn yaaa konusup duruyo valla!

Herkese merhaba kızlar....ıyi akşamlar. Bu akşam nedensiz ağlamak geliyo içimden. Böyle uzun uzun ağlamak geliyo. Ama sesebi yok. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum bebeğim üzülmesin diye

aman takan kım canlar ya benim isim o esimin annemin aldigina odedigine bisi hic diyemez ya yeni cicimize bakmadiniz mi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…