2010 Şubat Anneleri

kızlar 2. doz tetanoz aşısı yapılıyor gerek varmı vurdurmama.. vurdurmasam ne olur?

kızlar 2. doz tetanoz aşısı yapılıyor gerek varmı vurdurmama.. vurdurmasam ne olur?

zeynep sormuş canım dr a o zaman 1. niye oldun hiçbi işe yaramaz demiş.vurdur niye vurdurmuyorsun ben 3 gün felçli gibi gezdim ama yinede vurdurucam.eline ayağına paslı birşey batmıyacağının garantisi varmı.

canım burcununda dedıgı gıbı sordum bugun bende olmak ıstemıyodum. 2.yı yaptırmıcaksan ılk dozu neden yaptırdın bı anlamı yok elbette ol ıkıncısını dedı bana... bende olmaya karar verdım

yerim ben o miniği. maşallah kızına.

gidiyorum olmaya o zaman.. hadi bismillah.

şimdiden geçmiş olsun güzelim.

volescim sana da geçmiş olsun tatlım. umarım 1. gibi olur. ama benim bu aşımı başka bi hemşire yaptı. bu sefer acı olacak gibi. haydi hayırlısı.

kızlar ya ne olur bu buluşmaya ayarlayalım hepimiz kendimizi... kalabalık olalım... havalarda bozmaya başladı yanlız çokta geçede kalmamak lazım...

aman benim net çok yavaş bilmiyorum siteden mi okuyamıyorum bile :sinifsinif:birtek Zeynebi görebildim gözün aydın canım maşallah ipeğimize büyümüş cimcime ayrıntılı sorunsuzmuş ne güzel inş.şeker yüklemende öyle olur benim çıkmam lazım eskişehirden müdürüm baskın yaptı habire bişeyler istiyor benden şuan telefonla konuşuyor gelirde beni yakalarsa yandımklava:

volescim sana da geçmiş olsun tatlım. umarım 1. gibi olur. ama benim bu aşımı başka bi hemşire yaptı. bu sefer acı olacak gibi. haydi hayırlısı.

yok yok hiç öyle düşünme canım... bitti gittiiiii... kurtuldun öyle düşün... acı falanda olmıycak hiç... o ilk sefere mahsustu...

canım sıkma kendini iğneyi batırmadan öncede derin bi nefes al hiç acımıyo merak etme...

Olduda bitti maşallah deyin bana geldim:)
çok acımadı ama bunun 3. dozuda varmış doğumdan sonra ıııyyğğ nefret ettim...

hulenle tubıs sagolun kızlar opuyorumnanaktan
esra ewet canım bulusmayı erken yapalım hem cok gece de kalamayız hawalar gıtgıde erken kararıyor...
selda hadı gecmıs olsun ustune yatma bu gece bısıcık olmaz kuzum

kızlar ya ne olur bu buluşmaya ayarlayalım hepimiz kendimizi... kalabalık olalım... havalarda bozmaya başladı yanlız çokta geçede kalmamak lazım...

katılıyorum.. ben her türlü uyarım.. sinemde kontrolden sonra gelsin.. 7 kasım iyi

ben kactım kızlar eve gidip yeni eve esyalar uyarmı diye olcu alıcam sonra da evsahibiyle tanıscaz bakalım hayırlısı artık..

optum sizleri ve bebisleri..

o zaman bizim topiğe yazıyorum.. katılanlar yazsın kızlar..
esracım sinemcim iyi akşamlar

ben çıkıyorum kızlar öptüm sizi yarın kaldığımız yerden devam ederiz.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…