kızlar 2. doz tetanoz aşısı yapılıyor gerek varmı vurdurmama.. vurdurmasam ne olur?
kızlar 2. doz tetanoz aşısı yapılıyor gerek varmı vurdurmama.. vurdurmasam ne olur?
gidiyorum olmaya o zaman.. hadi bismillah.
kızlar ben geldım doktordan...
bebegım ıyı masallah 520 gr 27 cm olmus
ayrıntılıyada gırdım bugun cok sukur bı problem cıkmadı hersey yolundaymıs :asigim:
2 hafta sonra kontrole gıttıgımde de seker yuklemem yapılıcakmıs onuda atlatırsak artık dogumu beklemeye baslarız
gidiyorum olmaya o zaman.. hadi bismillah.
volescim sana da geçmiş olsun tatlım. umarım 1. gibi olur. ama benim bu aşımı başka bi hemşire yaptı. bu sefer acı olacak gibi. haydi hayırlısı.
canım sıkma kendini iğneyi batırmadan öncede derin bi nefes al hiç acımıyo merak etme...
yerim ben o miniği. maşallah kızına.
şimdiden geçmiş olsun güzelim.
volescim sana da geçmiş olsun tatlım. umarım 1. gibi olur. ama benim bu aşımı başka bi hemşire yaptı. bu sefer acı olacak gibi. haydi hayırlısı.
kızlar ya ne olur bu buluşmaya ayarlayalım hepimiz kendimizi... kalabalık olalım... havalarda bozmaya başladı yanlız çokta geçede kalmamak lazım...
katılıyorum.. ben her türlü uyarım.. sinemde kontrolden sonra gelsin.. 7 kasım iyi
katılıyorum.. ben her türlü uyarım.. sinemde kontrolden sonra gelsin.. 7 kasım iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?