kızlar cidden buluşma işi ne oldu? 7 kasım uygunsa herkese buluşalım mı?
artık bı doguralım o fıtness salonu senın bu yuzme kompleksı benım gezerız napalım vereliniortak
tabi tabi... hangi ara fırsat bulcaz bunlar için.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada cakırgozluden haberı olan yokmu ya cok merak edıyorum onu
benim içinde uygun ama burcu çalışıyo o gün canım.. iki haftada bir sıra onda oluyo ya..kızlar cidden buluşma işi ne oldu? 7 kasım uygunsa herkese buluşalım mı?
benim içinde uygun ama burcu çalışıyo o gün canım.. iki haftada bir sıra onda oluyo ya..
29 ekim perşembe yapalım diyodu ama maaş almamış oluyoruz..7 kasımdan sonraki cumartesi mi yapsak?
ben toplamda 4 kılo aldım canım...
1 kılosunu saymıyorum uzerımızdekıler ayakkabılar falan bıde tıka basa yıyıp gıttım nedense :roflol:
kızlar cidden buluşma işi ne oldu? 7 kasım uygunsa herkese buluşalım mı?
canım masallah ipek kızımıza hep boyle güzel haberlerle gel
Canım benim o gün dr kontrolum var gelememki..
selda (gülçin) burcu sinem diğer istanbullular sizler içinde uygun mu?
benim içinde uygun ama burcu çalışıyo o gün canım.. iki haftada bir sıra onda oluyo ya..
29 ekim perşembe yapalım diyodu ama maaş almamış oluyoruz..7 kasımdan sonraki cumartesi mi yapsak?
esra sınem yazmıs ya bı oncekı sayfada kaldı o gun kontrolu warmıs katılamıcam dıyo
bizim o gün düğünümüz var canım ama gelirim yine de erken ayrılılım
bizim düğün olduğu halde kaçarım canım 2 ara bi dere uğrarım yine.
14 kasım da okeymıyız o zaman kızlar?
YAAA 14 kasımda nöbet bende oluyor ama banane o zaman gelemem ki.yada durum yarın konuşalım bakayım 29 ekim i ne yapacağız yarın olsun bi konuşayım iş yeri ile olmadı 2 hafta üst üste gelirim buluşma haftamızda çalışmamış olurum ben yarın cevap verebilirim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?