2010 Şubat Anneleri

kızlar cidden buluşma işi ne oldu? 7 kasım uygunsa herkese buluşalım mı?

bana uygun tatlım...

esma sagol canım sabah konusuyoduk daha bırını atlattık bak bı seker yuklemesı kaldı...

doktora sordum tetenoz asısının 2.dozu gereklımı dıye oda 2.dozu yaptırmıcaksan ılk dozu neden yaptırdın bı anlamı yok elbette yaptır dedı bana... domuz grıbı asısınıda sordum bana kalırsa yaptırma o ası cok alelacele gelıstırıldı dedı...

bulbul ıyı aksamlar canım
esra sınem yazmıs ya bı oncekı sayfada kaldı o gun kontrolu warmıs katılamıcam dıyo

benim içinde uygun ama burcu çalışıyo o gün canım.. iki haftada bir sıra onda oluyo ya..
29 ekim perşembe yapalım diyodu ama maaş almamış oluyoruz..7 kasımdan sonraki cumartesi mi yapsak?

benim içinde uygun ama burcu çalışıyo o gün canım.. iki haftada bir sıra onda oluyo ya..
29 ekim perşembe yapalım diyodu ama maaş almamış oluyoruz..7 kasımdan sonraki cumartesi mi yapsak?

kızlar bu hafta ıcı ve sonu bana uygun olmuyor esım ızınlı 3 gun plan yapmıs bı yerlere gıdıcez... hafta sonuda dugunumuz war...
7 kasım ve ondan sonrakı haftalar uyar bana farketmez onceden kararlastıralım yeter.

ben toplamda 4 kılo aldım canım...
1 kılosunu saymıyorum uzerımızdekıler ayakkabılar falan bıde tıka basa yıyıp gıttım nedense :roflol:

4 kilo mu ben napayım atayım kendimi balkondan 8 kilo şimdi 10 olmuşumdur herhalde.ama herkes hiç almamışsın diyo.

bizim o gün düğünümüz var canım ama gelirim yine de erken ayrılılım

canım masallah ipek kızımıza hep boyle güzel haberlerle gel :nazar: :nazar:

Canım benim o gün dr kontrolum var gelememki..

saat kaçta kontrolün bende çok kalamıycam en azından 1-2 saat birlikte vakit geçirirdik.

selda (gülçin) burcu sinem diğer istanbullular sizler içinde uygun mu?

bizim düğün olduğu halde kaçarım canım 2 ara bi dere uğrarım yine.

Selda hepsini birbirine karıştırdun bu hafta nöbetciyim 7 kasımda çalışmıyorum ama düğünümüz var yinede çok kalamasamda 1-2 saat kalırım yanınızda sonra kaçarım.malum kuaför olayı falan olur 7 kasım kına o yüzden biraz geç gitsemde olur hem sizi görmüş olurum.yani 7 kasım yaparsak sizin için napar edr en az 2 saat katılırım siz okey iseniz ben uyarım size.

Bende amma yazmışım hee hem yazmışım hem oynamışım =)))
Aklımda öyle kalmış sanki.. düğünleri varmış burcuların..
O zaman buluşalım kızlar bana uyar
:sm_cool:

esra sınem yazmıs ya bı oncekı sayfada kaldı o gun kontrolu warmıs katılamıcam dıyo

görmemiştim sağol canım... o zaman sonraki hafta yapalım... yani hepimiz katılalım ya yarım yamalak olmasın...

bana uyar canım ben hafta sonları müsaitim... bi aksilik olmazsa gelirim yani...

bizim o gün düğünümüz var canım ama gelirim yine de erken ayrılılım
bizim düğün olduğu halde kaçarım canım 2 ara bi dere uğrarım yine.

14 kasım yapalım kızlar garanti olsun hepimize uygun olsun....

merhaba kızlar.. o kadar yoğunum ki yazamıyorum hiç.. bu seferki buluşmanıza iki elim kanda olsa gelmek istiyorum.. hayırlısı bakalım..

benim randevum 13:30da gelmem cok zor gozukuyor :( ayda 1 yapınca hep benim dr kontrolume geliyor kacırıyorum. biz esrayla dogum kursuna gidicez oraya gelin orda goruselim sekerler.. hem bulusma hem kurs :)

14 kasım da okeymıyız o zaman kızlar?

YAAA 14 kasımda nöbet bende oluyor ama banane o zaman gelemem ki.yada durum yarın konuşalım bakayım 29 ekim i ne yapacağız yarın olsun bi konuşayım iş yeri ile olmadı 2 hafta üst üste gelirim buluşma haftamızda çalışmamış olurum ben yarın cevap verebilirim yani.

zemuszemus
YAAA 14 kasımda nöbet bende oluyor ama banane o zaman gelemem ki.yada durum yarın konuşalım bakayım 29 ekim i ne yapacağız yarın olsun bi konuşayım iş yeri ile olmadı 2 hafta üst üste gelirim buluşma haftamızda çalışmamış olurum ben yarın cevap verebilirim yani.

29 ekımde bana uymuyor esım 3 gun ızın almıs bıyerlere gıdıcez 14 kasım sana uymuyor amanın kaldık ortada :roflol:

Back