2010 Şubat Anneleri

yawww bu topic ne kadar kalabalık oluyo ya altta iismleri görünce oh oh diyorum içimden heheh kızlar aranızda perintoloğa giden varmı giden varsa nereye gitti kaça gitti bi bana söyleyebilirmi

canım ben mecidiyeköyde fehmi yazıcıoğlu'na gittim... çok iyi bi dr.. tavsiye ederim... dalında en iyilerden biri... 180 tl muayenesi...

Esracım birdahaki sefere eğer özele gitmem gerekirse seni ararım canım..

tamam canım ne zaman istertsen ben Allah kısmet ederse 7 kasımda gidicem muayeneye aklında bulunsun... gelmek istersen birlikte gideriz...

Bişey sormak istiyorm nerde kursa gidiyosunuz acaba ücreti felan saat kaçta biraz bilgi verebiirmisiniz...

canım memorial hastanesinde her perşembe 18:30-20:30 arası ücretsiz veriliyo...

bulbul, burcuberru, ebruderin, fatos0808+, meleksen+, melisa33, mydarling, ozlemzafer+, snm2008, Voles+, yeb2004

kızlar neden sesiniz çıkmıyo yaw; siz de mi yorgunsunuz yoksa???

canım 2. doz tetanoz aşımı olup geldim... yoktum....

benimde öyle oluyo canım sabahları daha bi minik karnım... gün boyu yediklerimizden herhalde kocaman oluıyo akşamları:)))

aynen canım benimde akşamları kocaman oluyo karnım sabahları iniyo bende bakıyom acaba bişey oldumu kızım duruyomu o bendede var gece wc kalkınca ay kanamam mı var suyummu geliyo bende paranoyayım yaniii

kızlar resmen aynı hisleri yaşıyoruz hepimiz ya... sonuçta annelik içgüdüsünden sanırım bunlar... bendede oluyo her lavaboya girdiğimde bi kan yada başka bişeyle karşılaşmaktan çok korkuyorum... azıcık karnım sancısa acıyı değil bebeğimi düşünüyorum... o sancıyı oda çekiyomu acaba diye... dün midem ağrıyodu ben kızım acaba hissediyomu diyorum ...

kızlar bi sağlık ocağına gidip geleyim. şu 2. doz tetanoz aşısını da olup kurtulayım bari. dikkat edin kendinize. gelirim birazdan. opuyorumnanaktan

hadi sende kurtul canım... bende oldum... kıza diyorum ki walla geçn sefer ne yaptığınızı hissettim nede sonrasında ağrı olmadı inşallah bu seferde öyle olur dedim... dur yaptıktan sonra söyleseydin bari bak heyecanlandım şimdi dedi:))) ama çok şükür yine hafif atlattık... ilerleyen saatlerdede umarım aynı düşüncelere sahip olurum.. :bbo:

Bende de wc de bi gerginlik oluşuyor bende düşüverecekmiş gibi hissediyorum

klasik hamile sendromu demekki bunlar:)) doğurana kadar böyle kaydirigubbakcemile3

Ben kendimi camii de vaizde gibi hissettim kız bi garip oldum.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aa oku oku gecmis bitmiyor nihayet yetistim..
kızlar aksama bir ev bulduk eger anlasırsak beni tasınma telası bekliyor bakalım :)

hayırlısı olsun canım meleğin şansıyla kısmetiyle mi geliyo yoksa...

oh oh maşallah büyümüş kızımız herşeyi normal olması çok güzel sağlıklı olsun gerisi boş canım demi,çok sevindim canım gözün aydınnn

oh oh aşılarda oldu çok güzel gözün aydın canımmm 7.aydan sonra erken doğumda yapabiliriz dimi kızlar hazırlıklı olmak lasım değilmiii

zeynepcim maşallah kızına şükür ayrıntılıdan güzel haberle geldin şeker testindenden güzel sonuçlar alırsın inşallah geriye kızını beklemek kalır

yaaa bu arada bu zamana kadar 2 kılo almıstım bugun tartıyı gorunce bayılcaktım 2 haftada 3 kılo almısım hadı 1 kılosu ayakkabı kıyafet desen...
klava:

yaaa bu arada bu zamana kadar 2 kılo almıstım bugun tartıyı gorunce bayılcaktım 2 haftada 3 kılo almısım hadı 1 kılosu ayakkabı kıyafet desen...
klava:

gözün aydın canım maşallah kızına ee kilo almaya fazlasıyla başladık artık.dert etme boşver bebişlere yarıyor yediklerimiz hemen hemen aynı seninle 22.haftada benimde 560 gr dı kızım ama bi sonraki ayda galiba yavaşlıyacak kilo alışları.

Maşallah prensesime.. Çok şükür bunuda atlattık..
kendinizi ayarlayın gesmelere gitcez hee:)

klava:

maşalah canım çok sevindim..kiloları hiç sorma :CüvCüv:

canım gözün aydın çok sevindim... darısı inşallah şekere canım... ondan sonrada gelsin doğum ve buluşma anı hayırlısıyla... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

klava:

walla canım kilo konusuna hiç girmeyelim bende son gittiğimde 4 haftada 5 kilo almıştım bu ay dikkat ediyorum bakalım ne olucak... (yalan sizi en çokta kendimi kandırıyorum dikkat ettiğim falan yok)

bende doktora yarım kılo yaptık nıhayet dedım guldu dur daha yenı baslıyo almaya dedı

klava:

ama genede çok iyi gidiyosun genelde kaçar kilo aldınız diğer arkadaşlar bu aralar bende hızlı kilo almaya başladım bu aydan sonra kaç kilo daha almak gerekir acaba...

selda canım ya ne zaman buluscaz gezcez hakkaten :ecrin_bebek:

esra sorma ya bende dıkkat edıyorum goya ama işte kendımı kandırıyorum sadece :umursamaz:

camdankalp alıyoruz alıyoruz ama bıde vermesı var neyse bosverelım artık napalım dogumdan sonra burda toplasır aglasırız yıne :roflol:

klava:

arkadaşım gayet normal kilo almışın 4 kilo yani toplam bugüne dek kafana takma bence hiç ben ne yapım 12 kilo aldım ağlıcam bigün valla dambıl gibi oldummm

ama genede çok iyi gidiyosun genelde kaçar kilo aldınız diğer arkadaşlar bu aralar bende hızlı kilo almaya başladım bu aydan sonra kaç kilo daha almak gerekir acaba...

ben toplamda 4 kılo aldım canım...
1 kılosunu saymıyorum uzerımızdekıler ayakkabılar falan bıde tıka basa yıyıp gıttım nedense :roflol:

arkadaşım gayet normal kilo almışın 4 kilo yani toplam bugüne dek kafana takma bence hiç ben ne yapım 12 kilo aldım ağlıcam bigün valla dambıl gibi oldummm

artık bı doguralım o fıtness salonu senın bu yuzme kompleksı benım gezerız napalım vereliniortak

canım masallah ipek kızımıza hep boyle güzel haberlerle gel

kızlar cidden buluşma işi ne oldu? 7 kasım uygunsa herkese buluşalım mı?

Canım benim o gün dr kontrolum var gelememki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…