yawww bu topic ne kadar kalabalık oluyo ya altta iismleri görünce oh oh diyorum içimden heheh kızlar aranızda perintoloğa giden varmı giden varsa nereye gitti kaça gitti bi bana söyleyebilirmi
canım ben mecidiyeköyde fehmi yazıcıoğlu'na gittim... çok iyi bi dr.. tavsiye ederim... dalında en iyilerden biri... 180 tl muayenesi...
Esracım birdahaki sefere eğer özele gitmem gerekirse seni ararım canım..
tamam canım ne zaman istertsen ben Allah kısmet ederse 7 kasımda gidicem muayeneye aklında bulunsun... gelmek istersen birlikte gideriz...
Bişey sormak istiyorm nerde kursa gidiyosunuz acaba ücreti felan saat kaçta biraz bilgi verebiirmisiniz...
canım memorial hastanesinde her perşembe 18:30-20:30 arası ücretsiz veriliyo...
bulbul, burcuberru, ebruderin, fatos0808+, meleksen+, melisa33, mydarling, ozlemzafer+, snm2008, Voles+, yeb2004
kızlar neden sesiniz çıkmıyo yaw; siz de mi yorgunsunuz yoksa???
canım 2. doz tetanoz aşımı olup geldim... yoktum....
Burcucum iyi günlerde kullan yeni rengini..
Kızlar bişey sorcam.. akşamları karnınız gündüze göre daha büyük oluyomus sizinde..
bide sabahları uyanınca karnınızı kontrol ediyomusunuz.. bende paranoya oldu galiba uyanır uyanmaz oğluma bakıyorum yerinde duruyo mu diye:)
oda her sabah elimi karnıma götürünce günaydın diyo bana ..
benimde öyle oluyo canım sabahları daha bi minik karnım... gün boyu yediklerimizden herhalde kocaman oluıyo akşamları:)))
hepimiz aynıyız galiba canım afedersin ama wc den sonra bile bakıyorum sanki aşağıdan düşecek gibide korkuyorum.sabahları karnım daha yumuşak ve küçük oluyor ama akşamları yemekten sonra sanki 8 aylık olmuşum gibi iyice şişiyor bendede var yani.benim cadı sabahları kahvaltı saat 9 u bi geçsin hemen başlıyor tekmelemeye açken oynamıyor ağzının tadını biliyor.delikafadulden
aynen canım benimde akşamları kocaman oluyo karnım sabahları iniyo bende bakıyom acaba bişey oldumu kızım duruyomu o bendede var gece wc kalkınca ay kanamam mı var suyummu geliyo bende paranoyayım yaniii
kızlar resmen aynı hisleri yaşıyoruz hepimiz ya... sonuçta annelik içgüdüsünden sanırım bunlar... bendede oluyo her lavaboya girdiğimde bi kan yada başka bişeyle karşılaşmaktan çok korkuyorum... azıcık karnım sancısa acıyı değil bebeğimi düşünüyorum... o sancıyı oda çekiyomu acaba diye... dün midem ağrıyodu ben kızım acaba hissediyomu diyorum ...
kızlar bi sağlık ocağına gidip geleyim. şu 2. doz tetanoz aşısını da olup kurtulayım bari. dikkat edin kendinize. gelirim birazdan. opuyorumnanaktan
hadi sende kurtul canım... bende oldum... kıza diyorum ki walla geçn sefer ne yaptığınızı hissettim nede sonrasında ağrı olmadı inşallah bu seferde öyle olur dedim... dur yaptıktan sonra söyleseydin bari bak heyecanlandım şimdi dedi:))) ama çok şükür yine hafif atlattık... ilerleyen saatlerdede umarım aynı düşüncelere sahip olurum.. :bbo:
Bende de wc de bi gerginlik oluşuyor bende düşüverecekmiş gibi hissediyorum
klasik hamile sendromu demekki bunlar:)) doğurana kadar böyle kaydirigubbakcemile3
Ben kendimi camii de vaizde gibi hissettim kız bi garip oldum.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aa oku oku gecmis bitmiyor nihayet yetistim..
kızlar aksama bir ev bulduk eger anlasırsak beni tasınma telası bekliyor bakalım :)
hayırlısı olsun canım meleğin şansıyla kısmetiyle mi geliyo yoksa...