2010 Şubat Anneleri

selam kızlar nasılsınız?
beli karnı burnu ağrıyanlara geçmiş olsun Alah daha büyük sıkıntı vermesin :hulya:
selda canım Allah bunca nimet vermiş, istemeye sakın korkma hepsini verir. önce bebeğine sağlık iste sonra da kendine sağlık güzellik iste.
hiç vermeyi istemeseydi istemeyi verir miydi bize?!

Allah'a bol bol dua edelim bol bol isteyelim, şu olsun yeter bana demeyelim çünkü insanız sonuçta iki dağ arası altınımız olsa üçüncü dağı isteriz. zaten Allah'ın bize verdikleri ne O'nun zoruna gider ne de O'nu yorar.
Allah bebilerimize de bize de kocalarımıza ve ailemize sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür, mutluluk huzur neşe bol kazanç zevk alacağımız uğraşlar (işler) versin.

hepinizi puanladım şekerler hihoyyyt
birbirimize bol bol dua edelim, teyzem hamile kadının duası kabul olur diyor. sonuçta dünyaya bir bebek getirmek için rahatımızdan feragat ediyoruz Rabbim bütün hayırlı dualarımızı kabul etsin.

canım ne güzel söyledin amin amin Allah sana ve bebeciğine de sağlık sıhhat versin

canım..
Bu arada kızlar zeytin yağlı pırasa aşeriyorum çok fena =))..

Burcucum iyi günlerde kullan yeni rengini..
Kızlar bişey sorcam.. akşamları karnınız gündüze göre daha büyük oluyomus sizinde..
bide sabahları uyanınca karnınızı kontrol ediyomusunuz.. bende paranoya oldu galiba uyanır uyanmaz oğluma bakıyorum yerinde duruyo mu diye:)
oda her sabah elimi karnıma götürünce günaydın diyo bana ..

ben dün yaptım kardeşimlerde bendeydi hepsi bayıldı. evde var istersen göndereyim canım :)

selda evet benimde karnım sabahları daha küçük oluyor. Akşam daha belirginleşiyor. Benimki canı ne zamn isterse o zaman hareketli genelde çok sık hareket ediyor. Arada bazen korkutsada genelde hep hareketli.

Bende de wc de bi gerginlik oluşuyor bende düşüverecekmiş gibi hissediyorum

selam kızlar nasılsınız?
beli karnı burnu ağrıyanlara geçmiş olsun Alah daha büyük sıkıntı vermesin :hulya:
selda canım Allah bunca nimet vermiş, istemeye sakın korkma hepsini verir. önce bebeğine sağlık iste sonra da kendine sağlık güzellik iste.

Allah'a bol bol dua edelim bol bol isteyelim, şu olsun yeter bana demeyelim çünkü insanız sonuçta iki dağ arası altınımız olsa üçüncü dağı isteriz. zaten Allah'ın bize verdikleri ne O'nun zoruna gider ne de O'nu yorar.
Allah bebilerimize de bize de kocalarımıza ve ailemize sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür, mutluluk huzur neşe bol kazanç zevk alacağımız uğraşlar (işler) versin.

birbirimize bol bol dua edelim, teyzem hamile kadının duası kabul olur diyor. sonuçta dünyaya bir bebek getirmek için rahatımızdan feragat ediyoruz Rabbim bütün hayırlı dualarımızı kabul etsin.

hepimizin duası kabul olsun canım doğru istiyeceksin istemeyi bileceksin ki Allah versin.

Ben kendimi camii de vaizde gibi hissettim kız bi garip oldum.

AKPAK canım ne güzel dua etmişsin AMıNN...
YAREN in selamı var bu arada kızlar...
grip olmuştu atlatamamış evde dinleniyomuş...

selam kızlar nasılsınız?

Canım benim ne güzel söylemişsin..
Dediğin gibi rabbimizin emanetlerini taşıyoruz.. Ondan aldık yine ona vereceğiz..İşte zaman zaman bir ümitsizlik oluyor canım sıkılıyor.. Sonra bir silkeleniyorum kendime gelip şükrediyorum verdiklerinden dolayı rabbime..

selam kızlar nasılsınız?

sağol canım çok güzel dileklerin için Allah razı olsun hepimiz için dua ediyorum ben akşamlarııı hrp aklımızdasınızz

..
Kızlar bişey sorcam.. akşamları karnınız gündüze göre daha büyük oluyomus sizinde..
bide sabahları uyanınca karnınızı kontrol ediyomusunuz.. bende paranoya oldu galiba uyanır uyanmaz oğluma bakıyorum yerinde duruyo mu diye:)
oda her sabah elimi karnıma götürünce günaydın diyo bana ..
ay benimde öle akşamları kocaman bir karnım oluyo sabah küçülüyo aynen direk karnıma gidio elim

selam kızlar nasılsınız?

.
ne güzel dua etmişsain canım Allah kabul etsin inş.

canım ben bir yandan örgü örüyorum tv seyrediyorum internette bişiler araştırıyorum.. bir yandan da bebişim durmuyor karnımın içi futbol sahası gibi oldu yatsam uyusam mı diye düşünüyorum . bugün burda hava hiç güzel değil iyi enerji vermiyor insana hiçbişi yapasım yok...
oh ne güzel kız evde olmak istedim şimdi ama kararlıyım ya bebeğim olunca nasipse çalışmıcam bi süre ama evde internet bilgisayar yok benim yaa

ben dün yaptım kardeşimlerde bendeydi hepsi bayıldı. evde var istersen göndereyim canım :)

oldumu ya şimdi kızlar canım pırasa yemeği çekti benimde offf çok istedimm
zaten gördüğümü yemesem olmuyo dün filimde karpuz gördüm gece sabaha kadar ruyamda karpuz yedim uyudum uyandım daldım gene aynı ruya kaydirigubbakcemile3

aa oku oku gecmis bitmiyor nihayet yetistim..
kızlar aksama bir ev bulduk eger anlasırsak beni tasınma telası bekliyor bakalım :)

aa oku oku gecmis bitmiyor nihayet yetistim..
kızlar aksama bir ev bulduk eger anlasırsak beni tasınma telası bekliyor bakalım :)

Hadi hayırlısı evet sende kurtul şu evden artık sevmiyorsun evini en azından kafan rahat olur ev derdin biter.

bulbul,esma,burcu'cum saolun kızlar bakalım hayırlısı artık.
Daha fazla ağırlasmadan tasınmamız lazım yoksa bu eve sıgamıycaz hicbisekilde. ee artık 1 ay sonra da bebek odası baklamaya baslamak lazım zaten.. ne güzel zaman ilerledikce bebislere yaklasıyoruz :)

bulbul,esma,burcu'cum saolun kızlar bakalım hayırlısı artık.
Daha fazla ağırlasmadan tasınmamız lazım yoksa bu eve sıgamıycaz hicbisekilde. ee artık 1 ay sonra da bebek odası baklamaya baslamak lazım zaten.. ne güzel zaman ilerledikce bebislere yaklasıyoruz :)

Bizim de bebek odası yerimiz yok ama evimizi satmadan da yeni ev alamıyoruz. Seneye yaza kadar 6 aylık oluyo nasıl olsa diyerek sadece bir beşik alacağız şimdilik. Onu da yatağımızın yanına sığdıracağız. Seneye hala satılmazsa bu ev olmadı kiraya çıkarız artık.fisfisfis

Bizim de bebek odası yerimiz yok ama evimizi satmadan da yeni ev alamıyoruz. Seneye yaza kadar 6 aylık oluyo nasıl olsa diyerek sadece bir beşik alacağız şimdilik. Onu da yatağımızın yanına sığdıracağız. Seneye hala satılmazsa bu ev olmadı kiraya çıkarız artık.fisfisfis

hayırlısı olsun sizin içinde canım benim gönlünüze göre olur inşallah

hayırlısı olsun sinemcim.. darısı bizlere inşallah..çok zoruma gidiyor valla kira günü çabuk geliyor

hayırlısı olsun sinemcim.. darısı bizlere inşallah..çok zoruma gidiyor valla kira günü çabuk geliyor

saol seldacım gene kiraya cıkıyoruz be tatlım ev almıyoruz aman bosver be canım keyfimiz yerinde olsunda tek ekgimiz kirada oturmak olsun diyorum. evim olmus sıkıntı icinde,huzursuz olmaktansa boyle de mutluyum cok sukur kiramızı odeyebiliyoruz buna da sukur ...

zordur bencede valla ben yemedim al sen ye demi,Allahtan biz o konuda doğru karar verdik kayınvalidemlerin evine gittik altlı üstlüyüz ama kira yok en azından zorluğu oluyo elbette ama katlanıyoruz

kızlar ben geldım doktordan...
bebegım ıyı masallah 520 gr 27 cm olmus :nazar:
ayrıntılıyada gırdım bugun cok sukur bı problem cıkmadı hersey yolundaymıs :asigim:
2 hafta sonra kontrole gıttıgımde de seker yuklemem yapılıcakmıs onuda atlatırsak artık dogumu beklemeye baslarız :emir_bebek:

Back