bulbul, burcuberru, ebruderin, fatos0808+, meleksen+, melisa33, mydarling, ozlemzafer+, snm2008, Voles+, yeb2004
kızlar neden sesiniz çıkmıyo yaw; siz de mi yorgunsunuz yoksa???
bulbul, burcuberru, ebruderin, fatos0808+, meleksen+, melisa33, mydarling, ozlemzafer+, snm2008, Voles+, yeb2004
Ya bazılarında öyle şeker kaynanalar var ki insan bi imreniyor bi hüzünleniyor gördükçe..
burcu beru cnm merhaba ben okul bitirdim kuaforluk meslek icin falan ve bizim ogretmen hep derdigi size gelen hamilelerin basina boya rofle gibi seyler yapmayın hem zararli hemde hamile bayanin saci boyayı tutmaz diye ve gercekten oyle benim yengem hamileke sacini boyatırdı istedigi rengin retsi tutu boya onun icin doktorlar hakli
amin canım amin hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inş.bizde iyiyiz ne olsun işte çalışmaya devam kızımda iyi çok şükür arada tekmeliyo o kadar
Ya yorgunluk Allah'ın emri zaten. Evde, işte bi de hamilelikle...
kolay gelsin ne diyeyim. bu ara daha bi çabuk yoruluyoruz herhalde. çok halsizim çoook. sen nerde çalışıyordun?
bende burdayım okuyup duruyorum yazılanları çok sırtım ağrıyor hel akşam saatlerinde iyice çoğalıyor sırt ağrısı için yaptığınız bişey varmı
allah iyilik versin tatlım. kilosu nasıl şimdi?
bizimki de deli gibi tekmelerdi ama yorgunluktan garibim, aradada zor tekmeliyo son bi kaç gündür. başta panik oldum hareket etmiyo diye. neyse ki bugün tetanoz aşısının 2. dozu yapılacak. kalp atışlarını dinleyince kendime gelirim.
kolay gelsin ne diyeyim. bu ara daha bi çabuk yoruluyoruz herhalde. çok halsizim çoook. sen nerde çalışıyordun?
canım ben bir yandan örgü örüyorum tv seyrediyorum internette bişiler araştırıyorum.. bir yandan da bebişim durmuyor karnımın içi futbol sahası gibi oldu yatsam uyusam mı diye düşünüyorum . bugün burda hava hiç güzel değil iyi enerji vermiyor insana hiçbişi yapasım yok...
canım ben işteyım fırsat buldukca takıp edıyorum sızı yazamaıyorum cok fazla oyuzden yanı yoksa sızı takıp edıyorum hayatım bırde hafta sonu cok yoruldum cok halsızım ve belım agrıyor çokkkkk :çok üzgünüm:
benimkide aslında kötü değil ama estimi geliyorlar işte bi anı bi anını tutmuyuyor bazen anormalleşiyor işte.oğluda bunu görmeyince deliriyorum bende.
canım.. Belkide bunları İçinde bulunduğum psikolojiden dolayı düşünüyorum. 6 aydır sürekli hastanelerde sürekli riskler sorunlar.Ama geçiyor kötü günler.Dediğiniz gibi Rabbim hayırlısını versin.. Çakırgözlüdende iyi haberler gelsede rahatlasak.. Esracım birdahaki sefere eğer özele gitmem gerekirse seni ararım canım..
Bu arada kızlar zeytin yağlı pırasa aşeriyorum çok fena =))..
Burcucum iyi günlerde kullan yeni rengini..
Kızlar bişey sorcam.. akşamları karnınız gündüze göre daha büyük oluyomus sizinde..
bide sabahları uyanınca karnınızı kontrol ediyomusunuz.. bende paranoya oldu galiba uyanır uyanmaz oğluma bakıyorum yerinde duruyo mu diye:)
oda her sabah elimi karnıma götürünce günaydın diyo bana ..
Burcucum iyi günlerde kullan yeni rengini..
Kızlar bişey sorcam.. akşamları karnınız gündüze göre daha büyük oluyomus sizinde..
bide sabahları uyanınca karnınızı kontrol ediyomusunuz.. bende paranoya oldu galiba uyanır uyanmaz oğluma bakıyorum yerinde duruyo mu diye:)
oda her sabah elimi karnıma götürünce günaydın diyo bana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?