2010 Şubat Anneleri

melekk naber canım gene küsmüşün gel küsmee seni seviyoz biz canımm opuyorumnanaktan
arya güle güle canım gene gel

saol cnm muhakkak herodada kırmızı bişiler var.kaydirigubbakcemile3 ilk tanıştığımız gün geldi aklıma kedi aramıştım üstündekaydirigubbakcemile3

ben de acep kedilerimle mi poz versem :asigim: güle güle canım annene çok selamlar

canım benim çok tatlı olmuşsun göbişin pek büyük değil ama bence hamiş olduğun belli oluyor anneninde maşallahı var pek genç ve güzel bir bayan çok güzel bir foto olmuş 3 kuşak çekilmişsiniz inş.bebişin doğuncada çekilmek nasip olur hihoyyyt evinde çok güzel hakikaten güle güle otur canım seni görünce kardeşim geldi aklıma oda kırmızı hastası başka renk tanımaz bilmezkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bugün yoğun bir başlangiç yaptık hepinizi iyi haftalar olsun,

geçmişi okudum sorun yok maşallah hep böyle olsun .Dr gidecekler iyi haberlerle gelirsiniz inşallah. 2. doz tetenozlarada başlamışız konuş konuş valla zamanı kısaltıyoruz iyice.son 3-3,5 ayımız kaldı hayırlısıyla son aylarıda atlassak.

Arya anne -kız değil Abla kardeş desek daha yerinde olur valla genç kız gibi annen.

ben dr izin vermediği halde dün dip boya yaptırdım kızlar yoksa bunalıma gircektim.beyzalar almış başını gidiyor kuaför 30 dk kalsın dedi ben 15. dk ne kadar tutu ise kabulüm yıka dedim.kızım dün az oynadı herhalde kızdı anneye dedim ama bugün hareketlendik yine.

burcu organik boyaydı herhalde di mi? bana dr organik yaptırabilirsin demişti

selam kızlar. 1 hafta oldu, yoktum. eşim yıllık izinde olunca giremedim topiğe. aklım sizdeydi ama. seldacım ve çakırgözlü den ne haber? herkes iyi mii?

aryacım, valla çok güzel çıkmışsınız. annenin de maşallahı var. göbüş de süper çıkmış. bol bol fotoğraf çektirirsin artık

hoşgeldin canım nasılsın ya keşke yaptırmasaydın canım yaaa

burcu organik boyaydı herhalde di mi? bana dr organik yaptırabilirsin demişti

yok canım normal avrupa boyaydı valla kuaför öyle dedi yani. organik boya 3-4 saat sürer dedi benim belim o kadar oturmaya dayanmaz normal boya o yüzden.

hoşgeldin canım nasılsın bakalımmm seldanın haberler iyi bebiş gayet iyi çakırgözlüden haber yok özeldenmi mesaj atsak acabaaa

hoşgeldin canım nasılsın ya keşke yaptırmasaydın canım yaaa

hoşbulduk canım ya evde oturdum kaşlarımı alıyordum gözüm saçlarıma takıldı birde eşimle takışmıştık caten canım burnumda saçlardada öyle beyazları görünce iyice sinirim bozuldu.hep dr farklı söylüyor benimki organik bile olsa boyatma demişti.ama arkadaşımın dr u 4 ay a kadar yasak 4. ayından sonra boyat demiş.oda boyatmıştı zaten.boyattım valla

güle güle kullan canım bundan sonra boyatma ama bir daha nolur nolmaz...

Eşinle niye takıştınız?

hoşgeldin canım nasılsın bakalımmm seldanın haberler iyi bebiş gayet iyi çakırgözlüden haber yok özeldenmi mesaj atsak acabaaa

hoşbulduk güzelim. iyiyim çok şükür. çok gezdik kızımla, yorgunuz biraz aslında.

seldaya sevindim, çakırgözlüye ne oldu acaba: rüyalarıma bile girdi. aklım hep onlarda olunca. allah fikrine düzgünlük, bebeğine sağlıklar versin inş.

eee senden naber? bebiş nasıl?

neyse canım olan olmuş artık bişey olmaz inşallaj gerçi çol boyatanda var ama bilmiyorumki yinede

bulbul, burcuberru, ebruderin, fatos0808+, meleksen+, melisa33, mydarling, ozlemzafer+, snm2008, Voles+, yeb2004

kızlar neden sesiniz çıkmıyo yaw; siz de mi yorgunsunuz yoksa???

burcu beru cnm merhaba ben okul bitirdim kuaforluk meslek icin falan ve bizim ogretmen hep derdigi size gelen hamilelerin basina boya rofle gibi seyler yapmayın hem zararli hemde hamile bayanin saci boyayı tutmaz diye ve gercekten oyle benim yengem hamileke sacini boyatırdı istedigi rengin retsi tutu boya onun icin doktorlar hakli

amin canım amin hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inş.bizde iyiyiz ne olsun işte çalışmaya devam kızımda iyi çok şükür arada tekmeliyo o kadar

bulbul, burcuberru, ebruderin, fatos0808+, meleksen+, melisa33, mydarling, ozlemzafer+, snm2008, Voles+, yeb2004

kızlar neden sesiniz çıkmıyo yaw; siz de mi yorgunsunuz yoksa???

Ya yorgunluk Allah'ın emri zaten. Evde, işte bi de hamilelikle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…