Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm muhakkak herodada kırmızı bişiler var.kaydirigubbakcemile3 ilk tanıştığımız gün geldi aklıma kedi aramıştım üstündekaydirigubbakcemile3
saol cnm bende kırmızı hastalığı varda kızımında herşeyini kırmızı düşünüyorum:))))ama bambaşka bir renk gelio bana kırmızı neden bilmiorum demekk benim gibi sende seviosun.
saol cnm muhakkak herodada kırmızı bişiler var.kaydirigubbakcemile3 ilk tanıştığımız gün geldi aklıma kedi aramıştım üstündekaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar bugün yoğun bir başlangiç yaptık hepinizi iyi haftalar olsun,
geçmişi okudum sorun yok maşallah hep böyle olsun .Dr gidecekler iyi haberlerle gelirsiniz inşallah. 2. doz tetenozlarada başlamışız konuş konuş valla zamanı kısaltıyoruz iyice.son 3-3,5 ayımız kaldı hayırlısıyla son aylarıda atlassak.
Arya anne -kız değil Abla kardeş desek daha yerinde olur valla genç kız gibi annen.
ben dr izin vermediği halde dün dip boya yaptırdım kızlar yoksa bunalıma gircektim.beyzalar almış başını gidiyor kuaför 30 dk kalsın dedi ben 15. dk ne kadar tutu ise kabulüm yıka dedim.kızım dün az oynadı herhalde kızdı anneye dedim ama bugün hareketlendik yine.
burcu organik boyaydı herhalde di mi? bana dr organik yaptırabilirsin demişti
selam kızlar. 1 hafta oldu, yoktum. eşim yıllık izinde olunca giremedim topiğe. aklım sizdeydi ama. seldacım ve çakırgözlü den ne haber? herkes iyi mii?
aryacım, valla çok güzel çıkmışsınız. annenin de maşallahı var. göbüş de süper çıkmış. bol bol fotoğraf çektirirsin artık![]()
hoşgeldin canım nasılsın ya keşke yaptırmasaydın canım yaaa
hoşbulduk canım ya evde oturdum kaşlarımı alıyordum gözüm saçlarıma takıldı birde eşimle takışmıştık caten canım burnumda saçlardada öyle beyazları görünce iyice sinirim bozuldu.hep dr farklı söylüyor benimki organik bile olsa boyatma demişti.ama arkadaşımın dr u 4 ay a kadar yasak 4. ayından sonra boyat demiş.oda boyatmıştı zaten.boyattım valla
hoşbulduk canım ya evde oturdum kaşlarımı alıyordum gözüm saçlarıma takıldı birde eşimle takışmıştık caten canım burnumda saçlardada öyle beyazları görünce iyice sinirim bozuldu.hep dr farklı söylüyor benimki organik bile olsa boyatma demişti.ama arkadaşımın dr u 4 ay a kadar yasak 4. ayından sonra boyat demiş.oda boyatmıştı zaten.boyattım valla
hoşgeldin canım nasılsın bakalımmm seldanın haberler iyi bebiş gayet iyi çakırgözlüden haber yok özeldenmi mesaj atsak acabaaa
güle güle kullan canım bundan sonra boyatma ama bir daha nolur nolmaz...
Eşinle niye takıştınız?
aman klasik kaynana vakası canım .Elleri dursa dilleri durmuyor işte.
hoşbulduk güzelim. iyiyim çok şükür. çok gezdik kızımla, yorgunuz biraz aslında.
seldaya sevindim, çakırgözlüye ne oldu acaba: rüyalarıma bile girdi. aklım hep onlarda olunca. allah fikrine düzgünlük, bebeğine sağlıklar versin inş.
eee senden naber? bebiş nasıl?
bulbul, burcuberru, ebruderin, fatos0808+, meleksen+, melisa33, mydarling, ozlemzafer+, snm2008, Voles+, yeb2004
kızlar neden sesiniz çıkmıyo yaw; siz de mi yorgunsunuz yoksa???