2010 Şubat Anneleri

aryacım çok güzelsin..
meleksen küsme gülüm herkes okuyor yazdıklarını ama biri cevap verince ikinci kez yerom yapma gereği duymayabiliyor..bak ben bıkmadan küsmeden yazıyorum.. :)

Açılıyo Arya maşallah maşallahhh:nazar:

açıldı canım çok güzel çıkmışsın maşallah kırmızılı kız göbişte harikaa

seçil harika görünüyorsun canım

selam kıslarrrrrrrrrrrrrrrr

aryacım maşallah çok güselsiniz bebişinle Allah nazarlardan saklasın

Annen de ne kadar genç görünüyor. Ne güzel.

teşekkürler canlarım ya opuyorumnanaktan ilkkez resim çekildim hamileyken sizlerle paylaşmak istedim sanırım bunlar güzel hatıralar olarak kalıcak.ama ben kendime artık hiç güzel gelmiorumkaydirigubbakcemile3 birde son aylarda çekilmek lazım iyice şişince.

MELEKSENNN canım hoşgeldin ben işte oldugum ıcın aradakıleri kacırıyorum canım kusura bakma nasılsın ?

kızlar ben yemek yedim geldimm off ben üşüyorum bugün sırtıma kar yağıyo sanki
arya kız resimer süper annende genç kız maşallah :) ayrıca evinede bayıldım kırmızı koltuklarına benimde kırmızı köşe koltuğum :)

kustum size arkadaslar gunaydin iyi gunler dedim kocaman yazi yazdim bi selam bile veren olmadi yani canimizin istedigilemi konusucaz burda :sinifsinif:

kusura bakma canım okudum yazını ama araya başka şeyler girdi arada da yemeğe bakıp duruyorum

ay ay ay kimmiş o minik göbüşlü kadınnnn :nazar::nazar::nazar: maşşallah sana Şeniz kırmızı hastasıyım demiştin harbiden de öyle görünüyor ev vallaa Seçil

saolun kızlar anneme iltifatlarınızı ilettim çok mutlu oldu teşekkür edioa.s. ben misafirlerimle ilgilenmeye gidiorum dr haberlerimi yarın yazarım kendinize yiğenlerime iyi bakın hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

valla çok iyi yapmışsın bende doğru düzgün hiç çekilmedim çekilsem iyi olur çok güzel hatıra olur valll

kızlar ben yemek yedim geldimm off ben üşüyorum bugün sırtıma kar yağıyo sanki
arya kız resimer süper annende genç kız maşallah :) ayrıca evinede bayıldım kırmızı koltuklarına benimde kırmızı köşe koltuğum :)
saol cnm bende kırmızı hastalığı varda kızımında herşeyini kırmızı düşünüyorum:))))ama bambaşka bir renk gelio bana kırmızı neden bilmiorum demekk benim gibi sende seviosun.

kusura bakma canım okudum yazını ama araya başka şeyler girdi arada da yemeğe bakıp duruyorum

ay ay ay kimmiş o minik göbüşlü kadınnnn :nazar::nazar::nazar: maşşallah sana Şeniz kırmızı hastasıyım demiştin harbiden de öyle görünüyor ev vallaa Seçil

saol cnm muhakkak herodada kırmızı bişiler var.kaydirigubbakcemile3 ilk tanıştığımız gün geldi aklıma kedi aramıştım üstündekaydirigubbakcemile3

Back